İzmir`den Aktarmasız; Noel Pazarları & Alsace Turu Tur Programı

Avrupa ‘nın En Gözde Noel Pazarları ‘na gidiyoruz !

İzmir'den Aktarmasız Direk Gidiş & Dönüş Konforu ile!

Noel Pazarları & Alsace Turu​

Basel – Freiburg – Obernai – Strasbourg – Colmar

Ekstra Tur Yok ! Tüm Turlar Dahil !

Tur Hareket Tarihleri – 3 Gece 4 Gün
1.Tur:
22-25 Kasım, 2.Tur: 06-09 Aralık, 3.Tur: 13-16 Aralık

Kalkış Yerleri: 09.40 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar
Gezilecek Yerler: Basel – Freiburg – Obernai – Strasbourg – Colmar
PROGRAM
1 Gün: İzmir ‘den Aktarmasız Direkt Basel – Basel – Freiburg – Alsace

Acentamızın 1 Gün evvel SMS ile bildireceği saatte İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde buluşuyoruz. SunExpress Hava Yolları XQ912 Sefer Sayılı Saat: 12.10 İzmir – Basel uçuşu ile, İzmir ‘den Aktarmasız Direkt olarak BASEL ‘e uçuyoruz. Lokal Saat ile 13.25 ‘de iniyor, gümrük ve bagaj işlemlerimizi tamamladıktan sonra rehberimiz ile buluşuyor ve tur aracımıza geçiyoruz. İsviçre ‘nin Kültür Başkenti sayılan BASEL ‘de şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. BASEL ‘in daracık sokaklarında konumlanmış kafelerinde, restoranlarında öğle arası verebilirsiniz. Nehir kenarında kurulmuş, tarihi dokusunu korumuş sokakları sizleri kendisine hayran bırakacak. Erasmus, Hans, Holbein, Jacob Burchardt ve Paracelcus’u takip ederek şehirde tarihi çağlar arasında yolculuk yapabilirsiniz. Kırmızı ve Gösterişli Belediye Binası ile Katedral ‘in önünde fotoğraf molası vermeyi ihmal etmiyoruz. Basel ‘deki turumuzu tamamlayarak Freiburg’a hareket ediyoruz. FREIBURG Şehir Turumuzda; Yolların kenarında çevrili 15.5 km uzunluğu ile Tüm Eski Şehri (Old Town) kaplayan kanalları ve kanalcıkları, 116 Mt. Yüksekliği ile Şehrin Her Yerinde göreceğiniz Katedrali (Freiburger Münster), Tüm Dünya Mutfağından onlarca çeşit ile karşılayacağınız bir cenntet olan Kapalı Pazar ‘ı (Markhalle), Büyük Meydan Münsterplatz, eski ve yeni Belediye Binası Rathausplatz, üzerinde pek çok hediyelik eşya dükkanı, mağaza zinciri, kafe ve restoranın olduğu Kaiser Joseph Caddesi, şehrin en keyifli kafe, bar ve bira bahçelerini görebileceğiniz Gerberau gezildikten sonra alışveriş ve akşam yemeği için serbest zaman.  Turumuzun ardından otelinize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



2 Gün: Alsace – Obernai – H.Königsburg – Strasbourg – Alsace

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, Panoramik olarak gezeceğimiz OBERNIA Turumuz için hareket edeceğiz. Turumuzda rengarenk çiçeklerle süslü ahşap evler, taş sokaklarıyla masalları andıran Obernia şehrini ziyaret ediyoruz. Şehir ziyaretimiz sonrasında H.Königsburg Kalesi’ne hareket ediyoruz. Doğu Fransa ‘nın incisi Alsace Bölgesi ‘nin ortasında yer alan H.Königsburg Kalesi Alsace Bölgesi ‘nde 750 mt. Yükseklikte bir bir tepede konuşlanmıştır. Senede yarım milyon turist ağırlayan Kale; Eşsiz manzaralar, Orta Çağ Esintileri ‘ni açıkça gözler önüne sermektedir. Ardından Doğu Fransa ‘nın en popüler şehirlerinden birisi olan Strasbourg ‘a hareket ediyoruz. Noel Pazarları konusunda bir marka olmuş şehir, Fransız & Alman Ortak Kültür Esintilerine ev sahipliği yapmaktadır. Fransız & Alman Ortak Kültürünün izlerini taşıyan Mimariler, Küçük Fransa, Katedral Meydanı, Notre Dame Katedrali, Kammerz Evi göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelinize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



3 Gün: Alsace – Riquewihr – Kayserberg – Colmar – Alsace

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, Panoramik olarak gezeceğimiz RIQUEWIHR Turumuz için hareket edeceğiz. Küçük, temiz, temiz sokakları, Kurabiye Görüntülü Evleri, Orta Çağ Esintileri ile masalsı bir kasabada Noel Pazar yürüyüşleri yapacağız. Bizi kendisine hayran bırakıp, aklımızda önemli bir yer edecek bu şehirden ayrılıyor KAYSERBERG ‘e hareket diyoruz. Kuzey Doğu Fransa ‘nın Orta Çağ esintileriyle dolu bur şehrinde, Dönemin Surları, Yarı Ahşap Masalsı Evleri ve Kiliseleri ile Fransa ‘nın bağ kasabalarından bir tanesidir. Bu yolculukta en heyecanlandığımız şehre doğru gidiyoruz. Sıradaki durağımız yine Noel Pazarları ile alakalı bir marka olan COLMAR ! Masal Diyarı diye isimlendirdiğimiz Colmar Kentine varışımızın ardından Noel Pazarları, Eski Gümrük Binası, Pfister Evi ve Ren Nehri etrafındaki muhteşem mimarisi ile sokaklarında dolaşmaya doyamayacaksınız. Rengarenk evleri ile en ünlü bölgesi Petite Venice (Küçük Venedik) ‘de fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyoruz. Ren Nehri ve kanallarının çevrelediği eşsiz ortamda hem damak zevkinize göre birçok lezzetli yiyecekler hem de birçok hediyelik eşya alma imkanı bulacaksınız. Turumuzun ardından otelinize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



4 Gün: Alsace – Basel – Aktarmasız Direkt Uçuş İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra Serbest Zaman veriyoruz. Sonrasında rehberimizin belirleyeceği saatte BASEL Havalimanı ‘na transfer oluyoruz. Check-in, bagaj, gümrük işlemlerimizi tamamlıyoruz. SunExpress Hava Yolları ‘na ait XQ913 Sefer Sayılı Saat: 14.15 ‘de İzmir ‘e Aktarmasız Direkt uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. İzmir Lokal Saat: 19.10 varışımızın ardından, Noel Anıları ve güzel dileklerle turumuzu sonlandırıyoruz. Bir başka yolculuğunuzda tekrar yanınızda olmak dileği ile.. Hoşça kalın !

 

  • Tur Anında Ödenmesi Gereken Bedellerle Alakalı!
  • Müze ve Ören Yerleri Girişleri + H.Königsbur Kalesi Girişi + Lokal Rehberlikler
  • Turist Şehir Vergileri Kişi Başı: 50 € Tutmaktadır. 0-2 Çocuk Ücretsizdir.
  • Turist Şehir Vergileri & Lokal Rehber Ödemeleri Zorunludur. Tur Başlangıcında Rehbere ödenecektir.


ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Sunexpress İzmir ‘den Aktarmasız İzmir – Basel – İzmir Uçak Bileti
  • 3 Gece Alsace ve Civarı Şehirlerde BB Konaklama
  • Otelde Alınacak Sabah Kahvaltıları (3)
  • Havalimanı – Otel – Havalimanı Transferleri
  • Özel Otobüslerimiz ile Tüm Şehir Transferleri
  • Panoramik Basel Turu
  • Freiburg Turu
  • Panoramik Obernai Turu
  • Strasbourg Turu
  • Panoramik Riquewihr Şehir Turu
  • Kayserberg Turu
  • Colmar Turu
  • Türkçe Profesyonel Rehberlik Hizmetleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Öğle ve Akşam Yemekleri, Molalar
  • Her Türlü Kişisel Harcama ve Otel Ekstraları
  • Seyahat Sağlık Sigortası 0-64 Yaş: 10 Eur.
  • Seyahat Sağlık Sigortası 65 Yaş üzeri: 20 Eur.
  • Vize Ücreti + Hizmet Bedeli ( Yeşil Pasaporta Gerekli Değil )
  • Turist Şehir Vergileri


Otel Bilgileri

Fransa Vizesi

Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (09:40)
Notlar

OTELLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

  • 06 Aralık Turu- Novotel Mulhouse Bâle Fribourg 4* v.b.-
  • 13 Aralık Turu- Black Forest Hotel Kappel-Grafenhausen 3* v.b.-

 

TUR HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME

  • Konsolosluk ve Aracı Vize Merkezlerine gelen zamlar talep edilecektir.
  • TL Ödenen Ücret TL iade edilir, Kredi Kartıyla Ödenen Ücret Kredi Kartına İade edilir. Müşteri Ödediği gün ile İade aldığı gün arasındaki Kur farkını talep edemez. Sadece Euro ödenen ücretler Euro olarak iade edilmektedir.
  • Katılım gösteren misafirlerimizde mutlaka tur süresi boyunca geçerli Multi (Çok Girişli) Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır. (Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.)
  • Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmamız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.
  • Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
  • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken eşya (alkol- sigara vb.) getirebilmek için en az 3 gün konaklama zorunluluğu vardır.
  • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken free shop alışveriş limiti: Sigara: 3 karton, Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç) , Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil) , Parfüm: 600 ml , Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet , Çikolata ve Şekerleme: 2 kg ,Kahve: 1 kg ,Çay: 1 kg 
  • Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak, programda belirtilen her yeri göstermek şartı ile program akışında değişiklik yapabilirler.
  • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce Gençaystar tarafından bildirilecektir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Gençaystar tarafından bilgi verilecektir
  • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
  • Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
  • Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Gençaystar sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan Gençaystar sorumlu tutulamaz.
  • Ekstra turlar, servis aldığımız yerel Gençaystar tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
  • Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.
     
  • Bu program tamamen Gençaystar Travel tarafından operasyonu gerçekleştirilmektedir.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/izmirden-aktarmasiz-noel-pazarlari-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 20.04.2024 10:19 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.