Otobüs ile Herşey Dahil Büyük Balkan Turu 9 Günde 9 Ülke (Kosova Dahil) Tur Programı

HER ŞEY DAHİL BÜYÜK BALKAN TURU

8 Gece 9 Gün – Tamamı 4* Oteller – Akşam Yemekleri Dahil
EKSTRA TUR YOK – HERŞEY DAHİL !!!! KOSOVA DAHİL PROGRAM!


√ Balkanlar'da En Popüler Şehir Dubrovnik Dahil!
√ Makedonya'nın En Güzel ve En Merak Edilen Bölgelerinden Matka Kanyonu Dahil!
Bosna 'nın En Büyük Milli Parkı Vrelo Bosna ve Blagay Tekkesi Turu Dahil!
√ Saraybosna 'da Yöresel Menülü Boşnak Köfteli Akşam Yemeği Dahil!
√ Yöresel Restaurant 'da Gerçek Makedon Gecesi Fiyata Dahil!
√ Bulgaristan 'da Bulgar Gecesi Fiyata Dahil!
 

Medeniyetlerin, Kültürlerin ve İnançların,
Buluşma Noktasında Balkanların Kalbine Yolculuk
Tarih ve Medeniyetlerin Buluşma Noktası.


Yunanistan – Makedonya – Kosova – Arnavutluk – Karadağ
Hırvatistan – Bosna Hersek – Sırbistan – Bulgaristan

23 ŞEHİR – 5 BAŞKENT

Kavala – Selanik – Bitola – Resne – Ohrid – Struga – Tetova  Üsküp – Priştina – Prizren  – İşkodra – Bar – Petrovaç – Budva – Kotor – Herceg Novi –Trebinje – Dubrovnik – Mostar – Saraybosna – Belgrad – Sofya – Plovdiv

Tur Hareket Tarihleri;
29 Temmuz / 5 Ağustos / 12 Ağustos / 19 Ağustos / 26 Ağustos / 2 Eylül / 9 Eylül / 16 Eylül / 23 Eylül / 30 Eylül / 7 Ekim / 14 Ekim / 21 Ekim / 28 Ekim / 11 Kasım / 25 Kasım

 

Kalkış Yerleri: 16:00’da Üçkuyular Shell Önü, 16:30’da Lozan Meydan ,17:00’da Girne Yunuslar
Gezilecek Yerler: Yunanistan – Makedonya – Kosova – Arnavutluk – Karadağ Hırvatistan – Bosna Hersek – Sırbistan – Bulgaristan
PROGRAM
1 Gün: İzmir – Kavala

Gezimizin ilk günü, 16:00’da Üçkuyular Shell Önü, 16:30’da Lozan Meydan ,17:00’da Girne Yunuslar ile Keşan üzerinden İpsala sınır kapısına varışımıza gerçekleştiriyoruz. Pasaport ve gümrük işlemleri tamamlanması ardından Dedeağaç, Gümülcine ve İskeçe üzerinden Kavala `ya varisimizi gerçekleştiriyoruz.



2 Gün: Kavala – Selanik – Bitola (Manastır) – Resne – Ohrid
Kavala`ya varışımızın ardından sabah kahvaltısı ve enfes Kavala kurabeyilerinin tadına bakmak için mola veriyoruz. Kahvaltı molası sonrası eşsiz guzelligi ile dikkat çeken Kavala sahillerinde kısa süreli bir fotoğraf molası verip Selanik`e doğru yola çıkıyoruz. Selanik`e varışımıza müteakip panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Yapacağımız panoramik şehir gezimizde, Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar, Selanik Kalesi, Osmanlı ve Bizans eserlerini görüyoruz. Yunanistan’ın en büyük Kilisesi olan Aya Dimitros Kilisesi ve şu an Türk konsolosluğunun da bahçesinde bulunduğu Ulu Önder Atatürk'ün evini ziyaret ettikten sonra Bitola’ya hareket ediyoruz. Varışımız sonrası Şirok Sokak, Bedesten, İshak Camii, Yeni Camii, Haydar Kadı Camii ve gezinin en duygusal anlarını yaşayacağımız Atatürk'ün mezun olduğu Askeri İdadi'yesi yer almaktadır. Bitola ziyaretimiz ardından Resneli Niyazi’nin memleketi olan Resne üzerinden geçerek Balkanların incisi Ohrid’e varıyoruz. Otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
 
Sabah Kahvaltısı: Kavala’da dinlenme tesisinde ekstra olarak alınacaktır.
Öğle Yemeği: Selanik şehir merkezinde serbest zamanda ekstra alınacaktır.- Tüm yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi:  Deniz Mahsulleri ve Mezeler.
Akşam Yemeği: Otelimizde alınacak olup , tur ücretine dahildir.
Konaklama: Hotel Aqulina v.b – Ohrid
Para Birimleri : Yunanistan - Euro , Makedonya – Denar ( Ortalama 1 Euro : 60 Denar )
Rota: İstanbul-Kavala (445 km), Kavala – Selanik (136 km) ,  Selanik-Bitola (219 km), Bitola – Ohrid (70 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 870 km
Otele Giriş Saati: Gümrük geçiş süresine bağlı olarak tahmini: 20:00


3 Gün: Ohrid – Tetova (Kalkandelen) – Üsküp
Otelde alınan kahvaltının ardından Ohrid şehrinde gerçekleştirilecek olan turumuzda; Çınar Meydanı, Türk Çarşısı, Haydar Kadı Camii, Pir Mehmet Hayati Camii ve tekkesi ile Bedesten, Aya Dimitri Kilisesi, Ayasofya Kilisesi, Aya Klement Manastırı, Aya Kaneo Kilisesi, Aya Pantelejmon Kilisesi, Samoil Kalesi ve özgün sivil mimari örnekleri taşıyan tarihi Ohri sokakları görülecek yerler arasındadır.  Turumuzun ardından Ohrid gölünün doğduğu yer olup, muhteşem manzaralara ev sahipliği yapan St.Naum Turunu gerçekleştiriyoruz. Turun ardından başkent Üsküp yolculuğuna başlıyoruz. Güzergahımız üzerinde ülkenin 3. Büyük şehri ve Arnavut nüfusunun en yoğun olduğu Tetova (Kalkandelen) şehrini ziyaret ediyoruz. İki kız kardeşin banisi olduğu Alaca Camii ve İmarethanesini ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz sonrası devam eden yolculukla varılan başkent Üsküp’te şehir turumuza başlıyoruz. Yahya Kemal Beyatlı'nın doğduğu şehir olan Üsküp'ü tanıtan yarım günlük panoramik turumuzda; Eski Tren Garı, Üsküp doğumlu hayırsever Rahibe Teresa'nın anıtı ve evi, Taş Köprü, Kale Surları, Osmanlı döneminden kalma Eski Şehir, Çarşı ve Osmanlı'nın Balkanlar'daki en güzel mimari mirasları arasında yer alan Mustafa Paşa, Sultan Murad ve Gazi İsa Bey Camileri, Davud Paşa Hamamı, Kapan, Sulu ve Kurşunlu Hanlar dış mekan anlatımları ile gezilecek yerler arasında bulunmaktadır. Serbest zaman ve buluşmanın ardından otelimize transfer. Sonrasında rehberin belirliyeceği yerde ekstra yöresel yemekler ve müzik eşliğinde Makedon Gecesi .(Fiyata DAHİL !!!!).Geceleme otelimizde.
 
Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacak olup tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği: Ohrid – Üsküp güzergahında özgün tatların sunulduğu tesislerde ekstra olarak alınacaktır.
Akşam Yemeği: Rehberin belirliyeceği yerde ekstra yöresel yemekler ve müzik eşliğinde Makedon Gecesi .Fiyata DAHİL !!!!
Konaklama: Hotel Gold v.b – Üsküp
Para Birimleri : Makedonya – Denar ( Ortalama 1 Euro : 60 Denar )
Rota: Ohrid – Üsküp (175 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 170 km
Otele Giriş Saati: Tahmini: 20:00


4 Gün: Üsküp – Prizren – İşkodra veya Podgorica
Otelde alınan kahvaltının ardından eşsiz güzelliği ile bilinen Matka Kanyonu turunu gerçekleştiriyoruz (Fiyata DAHIL !!!). Sonrasında Kosova başkenti Priştine yolculuğuna başlıyoruz. Kosova sınır kapısının geçilmesi ile ilerleyen yolculukta Priştine panoramik geçişi ve Kosova Savaşının gerçekleştiği Kosova Ovası, I.Sultan Murat Hüdavendigar Türbesi ziyareti sonrası devam eden Prizren yolculuğu. Prizren şehrine varış. Ülkede Türk nüfusunun en yoğun olduğu otantik şehir Prizren’de şehir turu. Şadırvan meydanı, Bayraklı Camii, Sinan Paşa Camii, Hamam, Tarihi Prizren Köprüsü ve Halveti Dergahı panoramik ziyaretleri sonrası öğle yemeği için serbest zaman. Buluşma sonrası Arnavutluk ülkesine geçiş ile Podgorica yolculuğu. İşkodra şehir geçişi ile Avrupanın en genç devletlerinden Karadağ ülkesine yolculuk. Sınır geçişi ve Karadağ’da devam eden yolculukla konaklama noktasına varış. Otele yerleşme. Akşam yemeği ve geceleme Otelde.
 
Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacak olup tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği: Prizren şehrinde Şadırvan Meydanı bölgesinde rehberimizin tavsiye edeceği tesislerde ekstra olarak alınabilir.
Akşam Yemeği: Otelimizde alınacak olup , tur ücretine dahildir.
Konaklama: Hotel Philia v.b – Podgorica
Para Birimleri : Kosova - Euro , Karadağ – Euro
Rota: Üsküp – Priştine (92 km), Priştine – Prizren (85 km), Prizren – Podgorica (238 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 415 km
Otele Giriş Saati: Gümrük geçiş süresine bağlı olarak tahmini: 20:00


5 Gün: Podgorica - Budva – Kotor – Dubrovnik – Trebinje veya Çevresi
Sabah kahvaltısı sonrası , ilk durağımız, zamanında balıkçıların yerleşim alanı olan bir adanın kamulaştırılması ve sonrasında Singapur’lu bir multimilyardere satılması ile günümüzde Jet Sosyetenin tatil yeri olan, muhteşem St Stefan’ı panaromik olarak tepeden görebileceğiniz bir mola. Yolumuza Adriyatik sahillerindeki olağanüstü manzaralı yollardan ilerleyerek panoramik Budva geçişi ile Kotor Körfezi'nin içinde yer alan Kotor'a varış. Kotor'da Eski Şehir, Aziz Tripun ve Nikola Kiliseleri ve tarihi Saat Kulesi göreceğimiz yerlerden bazıları. Kotor gezimizin ardından öğleden sonra, Eski Yugoslavya'yı oluşturan üç ana devletten biri olan, Katolik mezhebini benimsemiş olması ve daha çok Adriyatik Sahili'ne hakim coğrafyası sebebiyle, Balkan kültüründen ziyade İtalyan-Akdeniz kültürüne yakınlığıyla bilinen Hırvatistan'a geçiyoruz. Dubrovnik turu için (Fiyata DAHİL!!!) Manzaralı, kısa bir yolculuğun ardından, İtalyanca adı Ragusa olan, Adriyatik'in en eski ticaret limanlarından, uzun yıllar Venedik etkisinde kaldığı için İtalyan üslubu mimarisi ve şehir dokusuyla bünyesinde muhteşem bir tarih-doğa sentezini barındıran Dubrovnik'e varış. Bu güzel şehri tanıtan turumuza öncelikle UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne dahil olan Eski Şehir Meydanı ile başlıyoruz. Şehrin Kule ve Surları, Aziz Vlah Kilisesi, Knez Köşkü, ünlü şair Gundulic'in Heykeli, tarihi Çeşme ve 14. yüzyıldan kalma Eczane diğer göreceğimiz yerlerden bazıları. Daha sonra bu güzel şehrin büyülü atmosferinde vakit geçirmek için serbest zaman.
Turumuzun ardından otelimize transfer. Konaklama Trebinje veya Çevresindeki otelimizde. (Sezon yoğunluğuna göre konaklama şehri değişebilir)

Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacak olup tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği: Kotor şehir merkezinde serbest zamanda ekstra alınacaktır.- Tüm yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi : Deniz Mahsulleri , Mezeler, Izgaralar , Yerel İçecekler
Akşam Yemeği: Otelimizde alınacak olup , tur ücretine dahildir .
Konaklama: Hotel Leotar  v.b
Para Birimleri :Karadağ – Euro , Hırvatistan – Kuna ( Ortalama Kur 1 Euro : 7 Kuna ) , Bosna Hersek – Convertible Marka ( Ortalama Kur 1 Euro : 1.95 KM )
Rota:İşkodra-Budva (86 km), Budva – Kotor (23 km) , Kotor - Dubrovnik (90 km) , Dubrovnik – Trebinje (31 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 230 km
Otele Giriş Saati: Gümrük geçiş süresine bağlı olarak tahmini: 21:00


6 Gün: Trebinje veya (Neum) - Blagay – Mostar – Saraybosna
Sabah kahvaltımızın ardından Mostar'a hareket. Mostar varışı öncesi Blagay tekkesi Blagay turunu gerçekleştiriyoruz.(Fiyata DAHİL !!!). 600 yıllık geçmişe sahip, Bosna-Hersek'i oluşturan iki parçadan biri olan Hersek'in en büyük şehri Mostar'ı tanıtan yürüyüş turumuzda; 1557'de Mimar Sinan'ın öğrencilerinden Mimar Hayreddin'in inşa ettiği, ancak 1992'de Hırvat topçu ateşiyle yıkılan, daha sonra 2004'te Türkiye'nin de büyük desteğiyle orijinal malzeme ve dönemin inşa teknolojisiyle yeniden yapılan, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki Mostar Köprüsü, Kuyumcular Çarşısı, Koska Mehmed Paşa Camii, Eski Hamam ve dönemin tipik Osmanlı evini yansıtan Müslüm Bey Konağı göreceğimiz yerler arasındadır. Mostar'ın yerel pazarlarından alışveriş yapabileceğiniz serbest zamanın ardından SarayBosna`ya harket. Varis sonrasi asırlar boyunca Balkanlar'ın kültür başkentliğini yapmış, 1914'te Avusturya-Macaristan Veliahdı Arşidük Franz Ferdinand'ın Sırplar tarafından burada öldürülmesi üzerine Birinci Dünya Savaşı'nın çıktığı yer olmuş, 1992 savaşında ise Sırp, Hırvat ve Boşnaklar'ın kendi aralarındaki yıkıcı savaşları sonucu büyük tahribata uğramış, fakat güzelliğini halen büyük ölçüde koruyan Saraybosna'da panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Turumuz esnasında meşhur Başçarşı, tarihi Osmanlı hanı Morica Han, şehrin dinsel kozmopolitliğini yansıtan Katolik Katedrali, Sinagog, Hüsrev Bey ve Ferhadiye Camileri, 1914'te Franz Ferdinand suikastinin gerçekleştiği Latin Köprüsü, Eski Kütüphane, şehrin 40 yıllık Avusturya-Macaristan yönetimi sırasında oluşmuş ve batı tarzı binalarını görebileceğiniz turmuzu tamamlayarak otelimize transfer. Sonrasında rehberin belirliyeceği yöresel restaurant’da Boşnak Köftesi.(Fiyata DAHİL !!!!) Konaklama Saraybosna daki otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacak olup tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği: Mostar şehir merkezinde serbest zamanda ekstra alınacaktır.- Tüm yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi : Boşnak Böreği , Soğan Dolması , Köfte , Boşnak Kahvesi ,
Akşam Yemeği: Yöresel Restaurant’da Boşnak Köftesi . Tur ücretine dahildir.
Konaklama: Hotel Holiday v.b –  Saraybosna
Para Birimleri Bosna Hersek – Convertible Marka ( Ortalama Kur 1 Euro : 1.95 KM )
Rota:Trebinje-Poçitel (108 km), Poçitel – Blagay (23 km) ,Blagay - Mostar (12 km), Mostar– Saraybosna (126 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 269 km
Otele Giriş Saati: Gümrük geçiş süresine bağlı olarak tahmini: 20:00


7 Gün: Saraybosna – Belgrad
Sabah kahvaltımız ardından Belgrad yolculuğu. Yolculuk öncesi Saraybosna’nın su kaynağı Igman dağı’nın eteklerinde yer alan ve Bosna’nın en büyük milli parkı olan Vrelo Bosna turunu gerçekleştiriyoruz.(Fiyata DAHİL!!!) Yolculuğumuz sonrası canlılığın ve hareketliliğin yeni sembolü Avrupanın en eski kentlerinden biri olan Belgrad şehir turumuzda Türk döneminin muhteşem oyma tavanları ile süslü Eski Saray, Bin yıl anıtı, Sava Nehri'nin Tuna'ya katıldığı noktada Fatih Sultan Mehmed'in uğruna yaralandığı ama fethinin Kanuni sultan Süleyman'a nasip olduğu Osmanlı donanmasının ikmal merkezlerinden Belgard Kalesi , Kale Meydanı, Taş Meydan, Askeri Müze, Şehit Ali Paşa'nın türbesi, Bayraklı Camii görülecek yerler arasındadır. Turumuz ardından otelimize transfer. Konaklama Belgrad’daki otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacak olup tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği: , Saraybosna – Belgrad arası rehberin belirliyeceği dinlenme tesisinde ekstra serbest zaman.
Akşam Yemeği: Otelimizde alınacak olup , tur ücretine dahildir.
Konaklama: Hotel B v.b  - Belgrad
Para Birimleri Bosna Hersek – Convertible Marka ( Ortalama Kur 1 Euro : 1.95 KM ) , Sırbistan – Dinar ( Ortalama Kur 1 Euro : 115 Dinar )
Rota:Saraybosna – Belgrad (284 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 284 km
Otele Giriş Saati: Gümrük geçiş süresine bağlı olarak tahmini: 20:00


8 Gün: Belgrad – Sofya
Sabah kahvaltımızın ardından Sofya’ya yola çıkış. Varış sonrası Sofya panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Panoramik şehir turumuz esnasında görülecek yerler arasında Balkanların en büyük kilisesi olan Alexsander Nevski Katedrali , Milli kütüphane, Sofya Üniversitesi, Eski kraliyet sarayı, Neo klasik stilinde yapılmış olan Milli Bulgar Tiyatrosu, Arkeoloji müzesi, Eski Sofya - Sendika şehri, Rotonda Kilisesi bulunmaktadır. Daha sonra meclis binasının yanından yürüyerek Sofya Heykeli’ne panoramik bakış ve fotoğraf molası, Şehrin simgesi olan Banya başı camisini ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz ve serbest zaman sonrası otelimize transfer. Sonrasında rehberin belirleyeceği yerde ekstra yöresel yemekler ve müzik eşliğinde Bulgar Gecesi. (Fiyata DAHİL !!!!)Konaklama Sofya`da otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacak olup tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği: , Sofya’da serbest zamanda ekstra olarak alınacaktır.
Akşam Yemeği: Rehberin belirliyeceği yerde ekstra yöresel yemekler ve müzik eşliğinde Bulgar Gecesi. Fiyata DAHİL !!!!
Konaklama: Hotel Festa v.b  - Sofya
Para Birimleri Bulgaristan – Leva ( Ortalama Kur 1 Euro : 1.95 Leva )
Rota: Belgrad - Sofya (393 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 393 km
Otele Giriş Saati: Gümrük geçiş süresine bağlı olarak tahmini : 20:00


9 Gün: Sofya – Plovdiv – İzmir
Sabah kahvaltımız ardından Filibe’ye doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Yaklaşık 2 saat sürecek yolculuğumuzun ardından şehir turumuza başlıyoruz. 4000 yılık geçmişe sahip bir kent olarak; günümüzün modern binaları ve eski çağların mimarisini birleştiren güzel bir şehirdir. Kentte en çok ilgi çeken yer şüphesiz Nebet tepe mevkiinde yerleşik “Eski Plovdiv” adında şehrin en eski bölümü üzerinde bulunuyor. Görülecek yerler arasında şimdilerde Etnografya Müzesi olarak hizmet veren Argır Kuyumcuoğlu’nun evi, Plovdiv’e özel en mükemmel simetrik ev örneği ve orijinal ev düzenlemesiyle, bu günümüzde her türlü kültüler faaliyetlere ev sahipliği yapmakta olan Balabanov Evi ve Georgi Mavridi`nin evi, Eski Roma çağından kalma Roma Amfi Tiyatrosu, Roma Stadyumu, Hisar Kapı, Kaleiçi Mahallesi ve Hindliyan Müzesi, Türk mimarisiyle oldukça ilgi çeken Cuma Camii, Plovdiv`in en eski kiliselerinden Aya Konstantin, Elena ve Aya Nedelya kiliseleri Eski Roma çağından kalma Antik Amfitiyatro, Türk mimarisiyle oldukça ilgi çeken Djumaya camisi görülmeye değer yerler arasındandır. Alışveriş ve şehri dilediğinizce gezebilmeniz için serbest zaman. Serbest zaman sonrası Türkiyeye hareket ediyoruz. Akşam saatlerinde varılacak Kapıkule sınır kapısındaki pasaport, gümrük işlemleri ve free shop alışveriş molasından sonra Türkiye ye giriş yapıyoruz. Keşan yolu üzerinden ilerleyerek İzmir başlangıç noktalarına varış ile program sonu.
 
Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacak olup tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği: , Plovdiv şehir merkezinde  ekstra serbest zaman.
Akşam Yemeği:Edirne – İstanbul otobanı üzerinde dinlenme tesisi.
Para Birimleri Bulgaristan – Leva ( Ortalama Kur 1 Euro : 1.95 Leva )
Rota: Sofya – Plovdiv (145 km) , Plovdiv – Kapıkule (155 km) , Kapıkule – İstanbul ( 258 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 558 km
İzmir Giriş Saati: Gümrük geçiş süresine bağlı olarak tahmini : 02:00


DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Turizm Belgeli Araçlar İle Ulaşımlar
  • Profesyonel Turkce Rehberlik Hizmetleri
  • 4*  Otellerde 1 Gece Üsküp, 1 Gece Ohrid, 1 Gece Podgorica veya Civarı, 1 Gece Trebinje veya Civarı, 1 Gece Saraybosna, 1 Gece Belgrad, 1 Gece Sofya İle Toplam 7 Gece Kahvaltı Dahil Konaklama .
  • 1 Gece Üsküp, 1 Gece Podgorica, 1 Gece Trebinje, 1 Gece Belgrad Otellerinde Alınan 4 Akşam Yemeği (Diğer 3 Gece Yöresel Restaurantlarda)
  • Yöresel Restaurant’da Makedon Gecesi (Balkan Gecesi)
  • Yöresel Restaurant’da Boşnak Köftesi
  • Yöresel Restaurant’da Bulgar Gecesi
  • Selanik, Üsküp, Tetova, Ohrid, Tiran, Budva, Kotor, Mostar, Saraybosna, Belgrad, Sofya, Plovdiv Panoramik Şehir Turları
  • Manastır Turu
  • Dubrovnik Turu
  • Matka Kanyonu Turu
  • Prizren Turu
  • Blagay Turu
  • Vrelo Bosna Turu
  • Plovdiv Turu
  • Kosova Giriş Ücreti
  • Bazı Şehirlerde Alınan Mecburi Yerel Rehberlik Hizmetleri
  • Tüm Otoban Check-Point ve Otopark Ücretleri
  • Gümrük Vergileri
  • Programda Belirtilen Panoramik Şehir Turları
  • Araç İçi Limitli Su İkramı


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze ve Ören Yerleri
  • Tüm Kişisel Harcamalar
  • Öğle Yemekleri
  • Yemeklerde Alınan İçecekler
  • Şöför ve Rehber Bahşişleri
  • Vize Bedeli (Yeşil Pasaport Sahipleri Muaf)
  • Yurtdışı Çıkış Harcı
  • Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası 15 € ( 65 Yaş Üzeri 30 € 'dur.)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Üçkuyular Meydan (16:00)
  • Lozan Meydanı (16:30)
  • Ksk Yunuslar (17:00)
Notlar

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/otobus-ile-hersey-dahil-buyuk-balkan-turu-9-gunde-9-ulke-kosova-dahil
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 22:36 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.