İzmir`den Aktarmasız; İtalyan Rivierası & Cote D`azur Tur Programı

İTALYAN RİVİERASI & COTE D'AZUR

Cenova (1)  Cannes & St Paul De Vence & St Tropez & Nice (2)
Monaco & Monte Carlo & Como & Portofino & Milano (1)

|   Sun Express : Milano-Milano   |   4 Gece

*** Ekstra Turlar Dahil ***
(Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri Hariç)

Tur Hareket Tarihi: 19 Mayıs 2022 Hareketli 4 Gece 5 Gün
 
Tur programlarının fiyatları revize edilebilmektedir. Rezervasyon anında lütfen fiyatını acentamızdan teyit ediniz.
Kalkış Yerleri: 09.45 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar
Gezilecek Yerler: Cenova (1) Cannes & St Paul De Vence & St Tropez & Nice (2) Monaco & Monte Carlo & Como & Portofino & Milano (1)
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - MİLANO - CENOVA

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde Sunexpress Hava Yolları  önünde buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Sunexpress Hava Yolları XQ892 nolu tarifeli seferi ile saat  11:45 ’de Milano’ya hareket, yerel saat  13:50  ‘de varış. İnişimizi takiben bizi bekleyen özel otobüsümüzle Cenova’ya yola çıkıyoruz. Cenova’da Antik liman bölgesi, Ferrari Meydanı, San Lorenzo Katedrali, Dükler Sarayı, Carlo Felice Opera Binası, Antik Fener Kulesi göreceğimiz yerler arasında. Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



2 Gün: GENOVA – CANNES - ST PAUL DE VENCE – ST TROPEZ – NİCE

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Akdeniz’e tepeden bakan bir köy olan St Paul de Vence’e geçiyoruz. 1850’lerden itibaren Miro, Picasso ve Marc Chagall gibi birçok sanatçıya ilham kaynağı olan köy, günümüzde de sanat galerileri ile meşhur ve Fransa’nın en çok turist ağırlayan noktalarından birisi. Tur bitimi eşsiz St Tropez’e doğru yola çıkıyoruz. Dünyanın en gelişmiş turizm şehirlerinden olan St. Tropez şehri ve plajları ve doğal güzellikleri ile ünlü. Ardından Fransız Rivierasında bulunan dünyanın en prestijli film festivali ile ünlü,  dünya jet sosyetesinin en gözde gözde beldelerinden Cannes turumuz için hareket ediyoruz.  Cannes marina bölgesi gezisi ve olmazsa olmaz Film Festival Sarayı’nı görmemiz ardından Nice bölgesindeki otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



3 Gün: NİCE – EZE PARFÜM MÜZESİ- MONACO- MONTE CARLO

Otelde alacağımız kahvaltının ardından ilk olarak Nice şehir turumuzda Promenes Des Anglais caddesi, Eski Nice bölgesi, Massena Meydanı, Çicek Pazarı ve Adliye Sarayı görülecek yerler arasında.  Nice gezimizin ardından Eze Köyü’ne gitmek üzere yola devam ediyoruz. Fransa’nın güney sahillerini tepeden görebileceğiniz bir konumda yer alıyor ve “kartal yuvası” olarak biliniyor. Dağın tepesinde bir Orta Çağ köyü olan Eze, daracık taş sokakları, keyifli kafeleri, hediyelik eşya dükkanları ve sevimli atmosferi ile herkes tarafından oldukça güzel anlatılıyor. Hatta bir zamanlar Fransız köyleri kendi aralarında güzellik yarışına girerlermiş ve o dönemde Eze de bu yarışmalarda seçilen en bakımlı, en güzel köyler arasında yerini almış. İlk durağımız Eze köyü girişinde bulunan Parfüm Müzesi oluyor. Ardından Cote d’Azur bölgesinin en güzel koyları ve yamaçları ile çevrili,  Monaco Prensliği’ gezimiz için hareket ediyoruz. Avrupa sosyetesinin gözde tatil merkezi Monaco ve saray ve çevresini gezdikten sonra kumarhanesiyle ünlü lüks ve ihtişamın odak noktası Monte Carlo’ya geçiyoruz. Monte Carlo ziyaretimiz ardından Nice bölgesindeki otelimizde konaklama.



4 Gün: PORTOFINO – COMO –MİLANO

Sabah kahvaltısı ardından Portofino’ya hareket ediyoruz.  Daracık sokakları rengarenk evleri, Akdeniz’in turkuaz rengiyle buluşan yeşil tepeleri ile hayranlık uyandıran güzellikteki Portofino gezimizin ardından Como’ya hareket ediyoruz. Como tarihi şehir merkeziyle olduğu kadar kendisiyle aynı adı taşıyan doğa harikası Como gölü ve göl etrafında Dünyaca tanınmış kimselere ait şık yazlık evlerle de ünlü. Göl kıyısında gezimizi gerçekleştirecek ve ardından fotoğraf molası vererek Milano bölgesi otelimize yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde.



5 Gün: MİLANO – İZMİR

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımız sonrası Milano şehir turumuza başlıyoruz. La Scala Opera Binası’nı, 2. Vittorio Emmanuel Galeria’sını, Duomo Katedrali ve Meydanı’nı görüyoruz. Turumuz sonrası vereceğimiz alışveriş ve yemek molamızı takiben rehberimizin vereceği buluşma saatinde otobüsümüzle Malpensa havalimanına transfer oluyoruz. Bagaj ve bilet işlemlerimizin ardından Sunexpress Havayolları’n ın XQ893 Nolu uçuşu ile saat 14.40’da İzmir’e uçuyoruz. Saat 18:25’de İzmir’imize ulaşıyoruz. Bir başka keyifli turumuzda buluşmak ümidiyle vedalaşıyoruz.

*** Müze ve Ören Yerleri Girişleri:  Tüm Şehir Vergileri, Checkpoint, Müze Giriş ücretleri, Portofino Tekne Ücreti (75 €)***



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Sun Express Hava Yolları İle İzmir (ADB)-Milano (MXP) Gidiş-Dönüş Ekonomi Sınıfı Uçak Bileti
  • Havalimanı Vergileri
  • 3*&4* Otellerde 4 Gece Oda & Kahvaltı Konaklama
  • Alan-Otel-Alan Transferleri
  • Özel Otobüslerimiz İle Tüm Şehir Transferleri
  • Profesyonel Rehberlik ve Asistanlık Hizmetleri
  • Otel Vergileri
  • Turist Şehir Vergileri
  • TURSAB Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize Ücreti, Servis Bedeli
  • Seyahat Sağlık Sigortası (Covid-19 Kapsamlı),
  • Öğle Ve Akşam Yemekleri
  • Her Türlü Kişisel Harcamalar Ve Otel Ekstraları
  • Yurt Dışı Çıkış Harcı Bedeli
  • Müze Ve Ören Yerleri Giriş Ücretleri
  • Şoför Tipleri 5 Euro/ Kişi Başı (Isteğe Bağlı)
  • Lokal Rehberlik,  Müze Giriş Ücretleri, Portofino Tekne Ücreti (75 €)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (09:45)
Notlar

ÖNEMLİ NOTLAR

  • Tur Programımız minimum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.
  • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acenteniz tarafından bilgi verilecektir.
  • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
  • Tur programında dâhil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
  • Tur paketine dâhil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dâhil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Gençaystar Travel sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Ekstra turlar, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
  • Sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için alternatif bilgiler bulunduğu durumda konaklayacağınız otel(ler)i gezi hareketinden 48 saat önce öğrenebilirsiniz.
  • Promosyon ve Erken Rezervasyon kampanyalı turlarımızda misafir tarafından iptal ve değişiklik yapılamaz.
  • Gençaystar Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Gençaystar Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
     

VİZE

  • T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurulması gerekmektedir.
  • T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 
  • Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.
  • Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Gençaystar Travel sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 
  • 18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/izmirden-aktarmasiz-italyan-rivierasi-cote-dazur
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 25.04.2024 02:23 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.