Uçakla Gap Rüyası Turları (Adana başlar, Diyarbakır biter) Tur Programı

İzmir AdanaDiyarbakır İzmir Uçuşu (SunExpress Hava Yolları)
2 Ayrı Şehre Uçuş Ayrıcalığı ile Zamanınız Yollarda Geçmesin!​

Uçakla GAP RÜYASI & DİYARBAKIR Turları

"Doğu'nun Yeni Gözbebeği Zerzevan Kalesi Ayrıcalığı ile!"

4 GECE 5 GÜN
Otel Kalitesine Dikkat! Tamamı 4*-5*Oteller!

Mezopotamya ‘nın Efes ‘i sayılan büyülü şehir; DARA,
Doğu'nun Yeni Göz Bebeği, Roma Döneminin Son Garnizon Sınırı, Görkemli Yapı; ZERZEVAN KALESİ,
Çukurova’nın merkezinde, Seyhan ve Ceyhan’ın can verdiği, lezzet diyarı; ADANA,
Gastronomi ve Tarih’in En Önemli Merkezlerinden; HATAY,
Tarih ve Kültürel zenginlikleriyle kendisine hayran bırakan Gazi Şehrimiz; GAZİANTEP,
Güneydoğu Anadolu ‘nun En Çok Merak Edilen Dondurması ile meşhur; KAHRAMANMARAŞ,
Gökyüzüne yakın krallık Kommagene Krallığı'nın tahtı; NEMRUT DAĞI,
Güneydoğu'nun "saklı cenneti", sakin ve huzur veren özelliğiyle Cittaslow Kenti; HALFETİ,
Tarih’in En Eski yerleşimlerinden ve ilk İslam Üniversitesinin yer aldığı; HARRAN,
12.000 yıllık tarihi ile tarihin sıfır noktası; GÖBEKLİTEPE,
Peygamberler Şehri, "Şanlı " unvanıyla onurlandırılan; ŞANLIURFA,
Serin ve Berrak Suları ile adeta çölde bir vaha denilebilecek güzellikteki; BEYAZSU,
Taşların dile geldiği Güneşin Ülkesi, Mezopotamya'nın denizi; MARDİN,
UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Surları, Nazlı Kızımız Dicle'nin kenarında çölün ortasında, vaha gibi duran Hevsel Bahçeleri ile tarihi ve kültürel değerleri ile görenleri şaşırtan, eskinin "Taşı Kara, Bahtı Kara "şehri; DİYARBAKIR,
Farklı kültür ve inanca sahip farklı dilleri konuşan insanların hoşgörü içinde yaşadığı; MİDYAT,
Güneydoğu Anadolu ‘nın En Önemli Turizm Merkezleri Bir Araya Geldi…

Tur Hareket Tarihlerimiz 4 Gece 5 Gün

1.Tur: 19-23 Nisan (Ramazan Bayramı) (Adana Başlar)8.Tur: 07-11 Haziran (Adana Başlar)22.Tur: 13-17 Eylül (Adana Başlar)23.Tur: 20-24 Eylül (Adana Başlar)25.Tur: 04-08 Ekim (Adana Başlar)
 

Aynı veya Benzer Tarihlerdeki Bu Rotamızın alternatifi olan Diyarbakır başlar Adana biter turumuzu
Görüntülemek için tıklayınız...
Kalkış Yerleri: 05.00 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Adana, Antakya, Gaziantep, Kahramanmaraş, Atatürk Barajı, Harran, Göbeklitepe, Şanlıurfa, Mardin, Midyat, Zerzevan Kalesi, Diyarbakır
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Adana, Hatay, Gaziantep, Gaziantep Zeugma Müzesi, Gaziantep Tarihi Çarşıları, Gaziantep

Acentamızın 1 Gün evvel SMS ile güncel uçuş bilgisi ileteceği detayları dikkate alarak, Havalimanında oluyoruz. SunExpress Hava Yollar ‘na ait XQ9006 Sefer sayılı uçuş ile Saat: 06.40 uçuşu ile İZMİR ‘den ADANA ’a uçuyoruz. Yaklaşık 1.5 saat süren yolculuğumuzun sonunda alana iniyor ve valizlerimizi alıyoruz.SEYHAN NEHRİ ’ne yaslamış; Toros Dağları’nın güneyinde verimli Çukurova ’nın toprakları üzerinde kurulmuş, Ülkemizin en büyük kentlerinden birisi olan ve adını da Uranos ’un oğlundan alan ADANA ’ya ulaşıyoruz. Seyhan Nehri’nin iki yakasına kurulmuş 33 hektar büyüklüğündeki MERKEZ PARK ’ı görüyor ve Türkiye’nin en büyük camisi SABANCI MERKEZ CAMİ ’ni ziyaret ediyoruz. İhtişamı karşısında bizleri büyüleyecek farklı bir atmosfere götürecek bu olağanüstü yapının ardından yine görkemine hayran kalacağımız başka bir yapı olan Adana’nın simgelerinden TAŞKÖPRÜ ’ye gidiyoruz. SEYHAN NEHRİ ’nin AKDENİZ ’e doğru olan uzun yolculuğunda bizler de onu yalnız bırakmıyor ve bu anların anılarımıza yansıması için fotoğraflarımızı çektikten sonra HATAY için hareket ediyoruz. Ulaştığımızda Lübnan Dağları’ndan doğup Samandağ’a doğru yoluna devam eden; tersine akıyormuş gibi göründüğü için de ASİ ismini alan ünlü nehrimizin kenarında kurulmuş ANTAKYA ’yı keşfe çıkıyoruz. Hz. İsa’ya inanlara ilk kez “Hristiyan” adının verildiği St.PIERRE KİLİSESİ  ile başladığımız ziyaretimiz sırasında panoramik olarak Antakya’yı görüntüleme fırsatı yakalıyoruz. Ardından muhteşem eserlerine tanıklık edeceğimiz ANTAKYA MOZAİK MÜZESİ sonraki durağımız oluyor. Enerjimizi toplamak ve yöreye özgü lezzetlerin tadına bakmak için vereceğimiz öğle yemeği molası ile ANTAKYA MUTFAĞI ’nı da yakından tanıyoruz. Sonrasında bir zamanların meşalelerle aydınlatılan sütunlu caddesinin; şimdiki ismiyle KURTULUŞ CADDESİ ’nin öyküsünü dinleyerek geçtiğimiz caddede; Anadolu’nun en eski camilerinden HABİB-İ NECCAR CAMİ ve TÜRBESİ ’ni ziyaret ediyoruz. Dinlerin buluştuğu kent Hatay’da SARIMİYE (SERMAYE) CAMİ ile sırt sırta vermiş KATOLİK KİLİSESİ ’nin tarihten sayfalar anlatır gibi kardeşçe duruşlarına tanıklık ettikten sonra, Antakya’nın o kendine özgü daracık sokaklarında ilerliyor ve evlerini (eski ZENGİNLER MAHALLESİ) görüyoruz. Sonrasında Güneydoğu Anadolu’nun en büyük, Türkiye’nin 8.ili ve Milli Mücadelemiz sırasında destan yazan “Gazi” ünvanlı şehrimiz GAZİANTEP ’e doğru hareket ediyoruz. Akşam yemeği için Gaziantep 'in çarşılarında serbest zaman veriyoruz. Gastronomi'nin en önemli şehirlerinden birisi olan ANTEP 'de dilediğinizce akşam yemeğinizi alabilirsiniz. Geceleme GAZİANTEP 'deki otelimizde.



2 Gün: Gaziantep, Kahramanmaraş, Kahta, Karakuş Tümülüsü ve Cendere Köprüsü, Nemrut Dağı Milli Parkı, Adıyaman

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, Dünyanın en büyük Mozaik Müzelerinden birisi olan; Birecik Barajı suları altında kalan Zeugma Antik Kenti’nin muhteşem mozaiklerinin de sergilendiği, dünya standartlarında müze olma özelliği ile de ön plana çıkan GAZİANTEP ZEUGMA MOZAİK MÜZESİ’ ne gidiyoruz. Ardından müdavimlerini; şairlerin, yazarların ve düşünürlerin oluşturduğu, Antep Harbi’nden Tasavvuf Söyleşilerine kadar pek çok sohbete tanıklık eden Türkiye’nin en eski kahvehanelerinden ünlü TARİHİ TAHMİS KAHVESİ ’e gidiyoruz. Kahvelerimizi içtikten sonra, Baklavacılar ve Fıstıkçıların eşlik ettiği sokaklar boyunca yürüyerek; ALMACI PAZARI ’nı, BAKIRCILAR ÇARŞISI ’nı, ZİNCİRLİ BEDESTEN ’i, ALAÜDDEVLE CAMİ ’ni, KARAGÖZ CAMİ ’ni, NURİ PAŞA CAMİ ’ni görerek, KAHRAMAN unvanıyla onurlandırılan kentimiz KAHRAMANMARAŞ için hareket ediyoruz. Kahraman Maraşlıların canları pahasına kendilerini siper ederek, bu cennet vatanı bizlere emanet ederken yaptıklarını rehberimizden dinliyor ve bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Panoramik yapacağımız turla; şehrin tam merkezinde en yüksek noktasına kurulan, tüm kente hakim, Hititler ’den bu yana pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan KAHRAMANMARAŞ KALESİ ’ni, TAŞ MEDRESE ve ULU CAMİ ’yi görüyoruz. Ardından Kentle özdeşleşmiş SÜTÇÜ İMAM ANITI ’nda hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, KAHRAMANMARAŞ DONDURMASI ’nı yerinde yemek için YAŞAR PASTANESİ ’ne gidiyoruz. Sonrasında güzel kentimize veda ederek, KAHTA ’ya doğru yol alıyoruz. Bizi bekleyen minibüslerdeki yerlerimizi aldıktan sonra, muhteşem bir deneyim için hareket ediyoruz. İlk durağımız olan Antik Cabinas Çayı üzerinde kurulu CENDERE KÖPRÜSÜ ve KARAKUŞ TÜMÜLÜSÜ ’nde kısa fotoğraf molaları verdikten sonra, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki NEMRUT DAĞI ‘nın gizemli dünyasına olan yolculuğumuza başlatıyoruz. Yaklaşık 2150 mt yüksekliği ile Dünyanın en yüksek Açıkhava Müzesi ve 8.Harikası olan Nemrut Dağı’nda, 2000 yıldır güneşin doğuşu ve batışını, bu yükseklikten izleyen dev heykelleri görerek, güneşin dağı selamlamasına bizler de tanıklık ediyoruz. Antik dünyanın küçük ama inanç, kültür ve geleneklerinin bütünleştiği Krallığı KOMMAGANE ’nin sırlarla dolu dünyasına yaptığımız bu yolculuğun ardından Nemrut’a veda ederek, ADIYAMAN ’a gidiyoruz. Akşam yemeğimizi aldıktan sonra odalarımıza yerleşiyor ve konaklıyoruz.

Nemrut Turu Önemli Bilgilendirme: Tüm koşullar eksiksiz sağlanmasına rağmen Günlerin Kısalması, Yol yoğunluğu ve ön görülemeyen sebeplerle Gün Batımı 'na yetişilemezse eğer Gün Doğumu olarak program revize edilebilir. Ayrıca bu tur yazın bile olsa Nemrut Dağı çok soğuk olacağından Atkı, Eldiven, Bere ve Mont almanızı öneriyoruz. 



3 Gün: Adıyaman, Atatürk Barajı Seyir Terası, Halfeti, Şanlıurfa (Sıra Gecesi)

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra GAP Projesinin en önemli yapısını oluşturan ATATÜRK BARAJI ’na gidiyoruz. SEYİR TERASI ’nda vereceğimiz kısacık molanın ardından Fırat’ın suları altındaki Saklı Cennetin Kayıp Kenti HALFETİ ’yi keşfe gidiyoruz. Sakin (CITTASLOW) Kentimizin, geçmişten günümüze olan hikâyesini; BİRECİK BARAJI ’nda yapacağımız tekne turumuz(ekstra) sırasında dinliyoruz.  Sular altında kalan evlerini, ağaçlarını hatta camilerini izlerken hep birlikte bir zamanların Halfeti’sini hayal ediyoruz. Öykünün sonunda “Fırat’ın suyundan, Halfeti’nin havasından ve toprağından ayırmayın beni diyen!” Dünyaca ünlü SİYAH GÜL ’ün yetiştiği topraklardan ayrılarak, ŞANLI şehrimiz ŞANLIURFA için hareket ediyoruz. Özgün lezzetleri tatma imkanı bulduğumuz öğle yemeği molası sonrası ise adını sıcak havasından alan HARRAN ’a gidiyoruz. Bölgenin iklim ve doğasıyla uyumlu, kendine özgü HARRAN EVLERİ ’ni ziyaret ederken, HARRAN KALESİ ’ni, SURLAR ’ını ve tarihin en eski İSLAM ÜNİVERSİTESİ ’ni görüyor ve aracımıza geçiyoruz. Ardından Şanlıurfa merkezdeki gezimize yürüyerek başlıyoruz. BALIKLI GÖL (Aynzeliha ve Halil-ür Rahman Gölleri), RIZVANİYE CAMİ (Zulümiye Cami), MEVLİD İ HALİL KÜLLİYESİ VE HZ. İBRAHİM MAĞARASIHALİL-ÜR RAHMAN CAMİ ‘ni ziyaret ettikten sonra otelimize geçerek yerleşiyoruz. Akşam için hazırlandıktan sonra (ekstra) SIRA GECESİ ‘ne katılan misafirlerimiz ile geleneksel restoranımıza gidiyoruz. Bu akşam otelde yemek almıyoruz, SIRA GECESİ tercih etmeyen misafirlerimiz ise URFA ‘nın geleneksel mutfaklarının, kebaplarının tadına bakma fırsatı yakalayabilirler. SIRA GECESİ Tercih eden misafirlerimiz ise; Ariflerin söze geldiği, çırakların dize geldiği, şiirlerin saza geldiği SIRA GECESİ ’ne gidiyoruz. Akşam yemeğimizi müzik eşliğinde keyifle tamamladıktan sonra, otelimize dönüyoruz. Konaklama ŞANLIURFA ‘daki otelimizde.



4 Gün: Göbeklitepe, Mardin, Deyrul Zafaran Manastırı, Kasımiye Medresesi, Deyrulzaferan Manastırı, Eski Mardin Sokakları, Mardin

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, günümüzden yaklaşık 12.000 yıl öncesine gidiyoruz. GÖBEKLİTEPE ’nin heyecan veren, bilinen ve bilinmeyenlerine doğru zaman tünelinde birlikte yolculuk yapıyoruz. İnsanoğlu ’nun gözlerini ilk kez dünyaya açtığı tahmin edilen ve Dünya’nın İlk Tapınağı olan, Dünya’nın nefesini tutarak gelişmelerini izlediği bu noktadaki ziyaretimizin ardından, Taşların Dile Geldiği Güneş’in Ülkesi MARDİN ‘e ulaşıyor ve DEYRUL ZAFARAN MANASTIRI ’na gidiyoruz. MOR HANANYO KİLİSESİ, AZİZLER EVİ, MERYEM ANA KİLİSESİ ve GÜNEŞ TAPINAĞI ’nı gördükten sonra, şehre dönerek birçok modacının gözde defile mekanı olarak seçtiği KASIMİYE MEDRESESİ ile şehir gezimize başlıyoruz. Bir zamanların çok önemli eğitim merkezlerinden birisi olan medresenin, hüzünlü hikayesinin eşlik ettiği tasavvuf öğretisinin en güzel örneğine ev sahipliği yapan yapıyı ziyaretimizin ardından şehir gezimiz için hareket ediyor ve 1.Caddeye ulaşıyoruz. Yapacağımız yürüyüş sırasında; panoramik olarak ŞEYH ÇABUK CAMİİ ’ni, ESKİ SÜRYANİ KATOLİK PATRİKHANE BİNASI ’nı, CUMHURİYET MEYDANI ’nı, MARDİN MÜZESİ ’ni, Mardin evlerini ve sokaklarını, çarşılarını, pasajlarını görüyor ve ULU CAMİ ’yi ziyaret ediyoruz. Dönüşümüzü yine 1.Cadde üzerinden gerçekleştirirken KASIM TUĞMANER CAMİ, TUĞHAN, ŞAHKULUBEY KONAĞI ’nı gördükten sonra, günü sonlandırıyor ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama MARDİN ‘deki otelimizde.



5 Gün: Kızıltepe, Dara, Nusaybin, Beyazsu, Midyat, Zerzevan Kalesi, Diyarbakır, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra Kızıltepe üzerinden Mezopotamya’nın Efes’i DARA ANTİK KENTİ ’nde geçmişe doğru yolculuk yapıyoruz. Bir zamanların askeri garnizon kentinin kale, köprü, su kanal ve sarnıçları, kilise, arasta, saray, çarşı, zindan, tophane, kaya mezarları ve sivil yerleşim birimlerinden günümüze kalanları incelerken, yeniden diriliş ayinlerini belki de hayal ediyor ve zihnimizde mekanla buluşturuyoruz. Hafızalarımıza ve makinelerimize yeni kareler ilave ettiğimiz bu güzel ziyaret sonrası, ister tatil beldesi deyin, isterseniz mesire alanı BEYAZSU ’ya gidiyoruz. Mezopotamya’nın ortasında yeşil ve suyun can verdiği güzel bir mekânda kısa bir kahve molası sonrası Mezopotamya’nın ortasında yeşil ve suyun can verdiği güzel bir mekânda kısa bir kahve molası sonrası film platolarının gözde mekânı MİDYAT ’a ulaştığımızda; “Sokaklarında yürümezseniz Midyat’ı anlayamazsınız !..” diyor ve DEVLET KONUKEVİ ’ne gidiyoruz. Dileyen yolcularımız burada; yakın zamanda çekilen “Sıla” filmiyle ününe ün katan konağı ziyaret edebilir, dileyen yolcularımız da gümüş alışverişi yapabilirler. Midyat 'dan ayrılıyoruz ve Diyarbakır yolculuğumuz başlıyor. Sırrı hala çözülmemiş Gizemli din Mithras'ın izinde ZERZEVAN KALESİ ’ni ziyaret ediyoruz. Roma İmparatorluğu döneminde sınır garnizonu olarak kullanılan kaleyi; (gözetleme-savunma kulesi, surlar, mithraeum, yeraltı sığınağı, kilise, askeri-sivil konutlar, yeraltı ibadethanesi, sunaklar, kaya mezarları, su kanalları) keyifle turumuzu tamamlıyoruz. Çin Seddi’nden sonra dünyada korunagelmiş en uzun 2.yapı olan DİYARBAKIR SURLARI ’na ve şehre bizler de “Hoş bulduk !..” diyor ve kenti gezmeye başlıyoruz. Kendisinden önce şarkısı gelen şanslı yapılardan birisi olan MARDİN KAPI ’dan kuşbakışı gördüğümüz HEVSEL BAHÇELERİ ’nin çölün ortasındaki vaha gibi duran güzelliğine hayran kalırken, yönümüzü sur içine çeviriyor ve şehre girerek DÖRT AYAKLI MİNARE (ŞEYH MUTAHHAR CAMİİ)’ne gidiyoruz. Sonrasında tarihi ve ihtişamı ile büyüleyecek bir başka önemli yapı ULU CAMİ ’yi ziyaretimiz sonrası CAHİT SITKI TARANCI EVİ ’ni görme fırsatı elde ediyoruz. Minik bir çay kaçamağı yaparak TARİHİ HASAN PAŞA HANI ‘nda kullanacağımız serbest zaman sonrası buluşarak DAĞ KAPI ’ya gidiyor ve bizi bekleyen aracımıza geçiyoruz. Sonrasında akşam yemeğimizde Diyarbakır 'ın yöresel lezzetlerinden tatma imkanı bulduktan sonra havalimanına transfer oluyoruz. Böylece turu tamamlıyor ve DİYARBAKIR HAVALİMANI ’na ulaşıyoruz. Bagaj ve check in işlemlerimizi tamamladıktan sonra SUNEXPRESS HAVA YOLLARI ‘na ait XQ9283 sefer sayılı 23.05 uçağı ile aklımızı, gönlümüzü ve anılarımızı Güneydoğu kentlerinde bırakarak İZMİR ‘e uçuyoruz. Bir başka yolculukta karşılaşmak dileği ile vedalaşıyoruz.

Müzeler ve Ören yerleri Hakkında Bilgi: Programda ismi geçen müze ve ören yerleri restorasyon, bakım veya turun gününe denk gelen bir tarihte ziyarete kapalı olabilir. Böyle bir durumda rehber insiyatifinde programda değişikliğe gidilecektir.

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı & PASAPORT ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • SunExpress Hava Yolları ile İzmir Adana gidiş, Diyarbakır İzmir dönüş Uçak Biletleri
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşımlar ve Tüm Turlar
  • Oteller ’de 2 GECE Yarım Pansiyon, 2 GECE Oda Kahvaltı (Urfa-Gaziantep) Olmak Üzere 4 GECE Konaklama
  • Oteller ’de 2 Akşam Akşam Yemeği (Urfa-Gaziantep Hariç)
  • Oteller ‘de 4 Sabah Kahvaltısı
  • Diyarbakır & Dara Antik Kenti & Beyazsu Gezileri Ayrıcalılığı
  • Zerzevan Kalesi Gezisi Ayrıcalığı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş Üzeri +50 TL Fark ödemektedir.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri, Molalar
  • Nemrut Dağı ‘na Ulaşım (Minibüslerle…)
  • Geleneksel Urfa Sıra Gecesi (Akşam Yemekli, İkramlı)
  • Halfeti Tekne Turu Aktivitesi (İsteğe bağlı…)
  • Star İptal Güvence Paketi (Nedir?)
     
  • Ekstra aktivitelerin fiyatları sürekli değişiklik gösterdiği için fiyatları belirtilememiştir. Acentamızdan satış temsilcisinden tura çıkmadan net bilgi alabilirsiniz.


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (05:00)
Notlar

OTELLER HAKKINDA BİLGİ

  • 1.GECE: GAZİANTEP (Şirehan Butik Hotel v.b.-)
  • 2.GECE: ADIYAMAN (4*Rabat Resort Hotel v.b.-)
  • 3.GECE: ŞANLIURFA (5*Elruha Hotel, Urfa v.b.-)
  • 4.GECE: MARDİN (5*Anemon Hotels, Mardin v.b.-)
  • Veya ile belirtilen oteller dönemlere göre değişiklik göstermektedir. Tur hareket tarihinden bir hafta önce otel isimlerini acentanızdan teyit edebilirsiniz.
     

TUR HAKKINDA NOTLAR & TAVSİYELER & UYARILAR

  • Tur programımızın fiyatlandırılması 20.01.2023 Tarihinde yapılmış olup, güne ait kur, mazot ve kdv değerleri göze alınarak yapılmıştır. Sezon içerisinde ön görülemeyen zamların artışları rakamlara yansıtılabilir.
  • Turlarımızda Odalar Standart olarak anlaşma sağlanmış olup Maksimum (2 Yetişkin + 1 Çocuk) için müsait odalardır. 3. Konulan Yatak her zaman Ek Yatakdır veya açılır kapanır bazalı kanepedir. Eğer ki 1 odada belirtilenden fazla konaklamayı kabul ediyorsanız, sıkışıklığı kabul ediyorsunuz demektir.
  • Tur anında 3 Kişilik veya 2 Kişilik odaları ayırmak mümkün değildir. Acentamızın bu konuda bir değişiklik esnekliği bulunmamaktadır.
  • Tur Rehberinin Whatsapp Grubu Kurmak veya benzer bilgilendirme yöntemlerini kullanması zorunluluğu olmayıp, tamamen Tur Rehberi insiyatifindedir.
  • Tur için 1 Gün evvel SMS ile bilgilendirileceksiniz. Harici bir Arama yapılmayacaktır.
  • Uçak Bileti Dahil tur paketlerimizde Uçak Bileti İadesi Hava Yollarının iade - iptal şartları geçerli olacaktır.
  • Tur Otobüsü ile yaptığımız turlarda yolcularımızı aldığımız durağa bırakıyoruz. Harici bir duraklama yapılmayacaktır. Ayrıca turda başlangıçta aldığımız durak sıralaması, Şöfor-Rehber insiyatifinde değiştirilebilir.
  • Özellikle Karadeniz & Gap ve Doğu rotasında uzak bir otobüslü tura çıkıyorsanız dönüş günü eve ulaşım konularınızı lütfen ayarlayınız. Ayrıca farklı bir şehre dönecekseniz biletinizi 1 Sonra ki güne göre planlamanızı mağdur olmamanız açısından öneriyoruz.
  • Otobüslü Turlarımızda her yolcumuz için 1 Parça hakkı olup, Uçaklı turlarımızda havayolunun ön gördüğünü 1 Parça (15 kg) ve 1 Kabin boy hakkınız bulunmaktadır.
  • Otobüslü Turlarımızda önemli olacağını düşündüğünüz tüm eşyalarınızı lütfen yanınıza alınız. Otobüste yolculuk esnasında veya dinlenme tesislerinde bagajlar açılmayacaktır.
  • 1618 Nolu Kanun Kapsamında Fiyata Dahil Sigortanın Kapsamı; Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz. Özel sağlık sigortası misafire ait özel harcamadır ve tur fiyatına dahil değildir.
  • Rehberimiz Hava Şartları, Sis, Trafik Yoğunluğu, Polis-Jandarma 'nın müsaade etmediği ziyaretler, deprem veya sel gibi ön görülemeyen sebeplerde yaşadığını aksaklıklarda tur programından bazı ziyaret noktalarını iptal etme, gününü değiştirme veya farklı alternatif yaratmak gibi değişiklik haklarına sahiptir. Bu durumda misafirin tazminat hakkı bulunmamaktadır.
  • Covid-19 veya benzer bir salgından ötürü Karantina altındaysanız Turunuzu İptal hakkınız bulunmamaktadır. Söz konusu tur için farklı bir isim verebilirsiniz.
  • Otellere yeni yönetmeliklere göre gelen Vergiler, Şehir Vergileri, Turist Vergileri Fiyatlarımıza dahil olmayıp, Misafirden talep edilecektir. Acentamız bilgilendirme yapmakla yükümlüdür.
  • Uçaklı Turlarımızda Kabin Boy valizinize izin verilenin dışında Sıvı ve Akışkan formda malzeme bulundurmayınız.
  • Bazı nadir destinasyonlarımızda veya yoğun dönemlerde bölgeden rehber almaktayız. Böyle bir durumda rehberimiz bölgede karşılayıp, tur bitiminde bölgede kalacaktır.
  • Turlarımızda 17 / 27 / 35 / 46 / 50 Kişilik Turizm Belgeli araçlar tercih edilmektedir.
  • Tur programımız Acentamızın WebSitesinde kayıtlı Hizmet Sözleşmesi ile bir bütündür. Ayrı ayrı düşünülemez.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/ucakla-gap-ruyasi-diyarbakir-turlari-adana-baslar
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 18.04.2024 06:03 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.