Yenice `den Karabük `e Tren ile, Batı Karadeniz `in Keşfedilmemiş Güzellikleri Kış Versiyonu Tur Programı

SADECE GENÇAYSTAR ‘DA !

YENİCE ‘DEN TREN İLE KARABÜK’E YOLCULUK

BATI KARADENİZ ‘İN KEŞFEDİLMEMİŞ GÜZELLİKLERİ

ŞEKER KANYONU & IHLAMUR TERAS & HORMA KANYONU & PINARBAŞI
TOKATLI KANYONU & KRİSTAL TERAS & ABANT GÖLÜ & KARTALKAYA KAYAK MERKEZİ

2 GECE BOYUNCA SAFRANBOLU ATMOSFERİ’NDE KONAKLAMA
SAFRANBOLU ‘DA ZALİFRE HOTEL KONAKLAMA AYRICALIĞI

Ihlamur Teras 'da; Sonsuzluk Salıncağı, Macera Parkuru Yürüyüşü, Doğa Müzesi Ayrıcalıkları
Yenice 'den Karabük 'e Tren Yolculuğu ile.. Yenice Ormanları, Filyos Nehri Manzaraları

 

TUR HAREKET TARİHLERİMİZ
1.Tur: 02-05 Şubat (Gerçekleşti), 2.Tur: 17-20 Şubat (Gerçekleşti),
3.Tur: 10-13 Mart, 4.Tur: 24-27 Mart

Bu programımızın Yedigöller Dahil Bahar ve Yaz versiyonunu görüntülemek için Tıklayınız...

Kalkış Yerleri: Saat: 20.00 ’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 20.15 ’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 20.25 ’de BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 20.30 ’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 20.45 ’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 21.00 ’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 21.30 ’da BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü)
Gezilecek Yerler: ŞEKER KANYONU & IHLAMUR TERAS & HORA KANYONU & PINARBAŞI & TOKATLI KANYONU & KRİSTAL TERAS & ABANT GÖLÜ & KARTALKAYA KAYAK MERKEZİ
PROGRAM
1 Gün: 1.GECE: ***YOLCULUK*** / 1.GÜN: Devrek, Baston Park, Şeker Kanyonu, Şelale, Ihlamur Teras, Yenice Doğa Müzesi, Sonsuzluk Salıncağı, Macera Yürüyüş Parkuru, Yenice ‘den Tren ile Karabük, Safranbolu

1.GECE: ***YOLCULUK***

Saat: 20.00 ’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 20.15 ’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 20.25 ’de BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 20.30 ’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 20.45 ’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 21.00 ’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 21.30 ’da BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü)’den siz değerli misafirlerimizi alarak yolculuğumuza başlıyoruz. BALIKESIR, SUSURLUK, BURSA, İZMİT üzerinden kısa molalar eşliğinde yolculuğumuzu sürdürüyoruz.

 

1.GÜN: Devrek, Baston Park, Şeker Kanyonu, Şelale, Ihlamur Teras, Yenice Doğa Müzesi, Sonsuzluk Salıncağı, Macera Yürüyüş Parkuru, Yenice ‘den Tren ile Karabük, Safranbolu

Sabah erken saatlerde (ekstra) yolumuz üzerinde kahvaltı molası verdikten sonra, bastonlarıyla ünlü DEVREK ‘e ulaşıyoruz. DEVREK ‘de BASTON PARK ‘da mola veriyoruz. Büyük bir alana kurulmuş içerisinde müze ve hediyelik eşya dükkanlarının bulunduğu alanda baston alma fırsatı elde ediyoruz. Vereceğimiz mola sonrasında kısa bir yolculuğun ardından ŞEKER KANYONU ‘na ulaşıyoruz. ŞELALE ‘ye kadar yürüyüş yaparak yol üzerinde bir çok manzarada fotoğraf çekilme fırsatı bulacağız. Yürüyüşümüzün sonrasında IHLAMUR TERAS ‘a geçiyoruz. Manzaraya karşı kahvelerimizi yudumladıktan sonra, YENİCE DOĞA MÜZESİ ‘ni ziyaret edebilir, SONSUZLUK SALINCAĞI ‘nda adrenalin dolu dakikalar geçirebilir veya MACERA YÜRÜYÜŞ PARKURU ‘nu deneyimleyebiliriz. YENİCE GARI ‘ndan TREN ‘e biniyor ve ülkemizde popülerleşen bir TREN YOLCULUĞU Deneyimini Batı Karadeniz ‘de yaşama fırsatı buluyoruz. YENİCE ORMANLARI ve FİLYOS NEHRİ manzaralarıyla bu sefer KARABÜK ‘e ulaşıp, bizi bekleyen aracımız ile birlikte SAFRANBOLU ‘ya geçiyoruz. İlk olarak SAFRANBOLU ‘da İMREN LOKUMLARI ’nda izleyeceğimiz “Safranbolu Tanıtım Sunumu” nun ardından alışveriş için serbest zaman kullanıyor ve ardından sunumda izlediğimiz eserleri görmek üzere tarih kokan sokaklarında gezmeye başlıyoruz. Kahve ‘nin tarihine yolculuk için KAHVE MÜZESİ ‘ni geziyoruz. CİNCİ HANI, HAMAMI, KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA CAMİİ, GÜNEŞ SAATİ, AKÇASI KANYONU ‘nu, DEMİRCİLER ÇARŞISI ’nı, ARASTASI ’nı, SAFRANBOLU EVLERİ ’ni görüyoruz. Daha sonra HIDIRLIK TEPESİ ’ne gidiyor ve bu kez de kuşbakışı izliyoruz. Günün sonunda SAFRANBOLU ‘daki otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama SAFRANBOLU ‘daki otelimizde.



2 Gün: Safranbolu, Horma Kanyonu, Ahşap Yürüyüş Parkuru, Ilıca Şelalesi, Pınarbaşı, Eflani Ortakçılar Göleti, Tokatlı Kanyonu, Kristal Teras

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra Kastamonu, Eflan yoluyla ulaşacağımız HORMA KANYONU ‘na gidiyoruz. Küre Dağı Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan kanyonda 4 Km ‘lik muhteşem bir yürüyüş parkurunda yürüme fırsatı elde ediyoruz. Ahşap yoldan oluşan kanyonu geçtikten sonra 10 Metre yükseklikten dökülen ILICA ŞELALESİ ‘ne ulaşacağız. Oluşturduğu havuz ve manzarasıyla bizleri büyüleyecek. Turumuzun bitiminde PINARBAŞI ‘nda bölgeye has yöresel lezzetlerden tatma imkanı buluyoruz. Öğle yemeği molası sonrasında Batı Karadeniz Bölgesi'nin en güzel doğal güzeliklerinden birisine ev sahipliği yapan Karabük, Ortakçılar ‘da bulunan EFLANI ORTAKÇILAR GÖLETİ ‘nde kahve molası veriyoruz. Yolculuğumuz BATI KARADENİZ ‘in keşfedilmemiş rotalarında devam ederken TOKATLI KANYONU ’na gidiyoruz. Roketatar mermisiyle dahi kırılmayan KRİSTAL TERAS ’ın üzerinden kanyonun vahşi manzarasını izledikten sonra turumuzu noktalıyor ve SAFRANBOLU ‘ya geri dönüyoruz. Akşam yemeği saatlerinde kadar SAFRANBOLU ‘da kaybolabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama SAFRANBOLU ‘daki otelimizde.



3 Gün: Safranbolu, Kartalkaya Kayak Merkezi, Abant Gölü, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra kısa bir yolculuğun ardından KARTALKAYA ‘ya ulaşıyoruz. Türkiye’nin sayılı kayak merkezlerinden KARTALKAYA ’da Kar’ın, kışın, kayak’ın keyfini doyasıya çıkarıyoruz. Dileyenler cafeler’de oturarak uçsuz bucaksız kar manzaralarını seyredebilirler, dileyen konuklarımız kayak yaparak vakitlerini değerlendirebilirler. Buradaki molamız öğleden sonra saatlerine dek sürecek. Eski ve yeni tüm kayak severler için iyi bir parkur olan KARTALKAYA ’da geçireceğimiz keyifli dakikaların ardından bu kez de tabiatın ve kışın birleşirken muhteşem manzaralarını insanlardan esirgemeyen ABANT GÖLÜ ‘ne gidiyoruz. Kış ve karın yakıştığı gölün etrafında gezdikten sonra serbest zaman veriyoruz. Dilerseniz göl kenarına bizden bir hatıra bırakmak için kardan adam yapabiliriz. Rehberimizin belirleyeceği saatte dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Kısa molaların ardından akşam geç saatlerde İZMİR ‘de oluyoruz. Keşfedilmemiş destinasyonlarda tekrarda birlikte yolculuğa çıkmak dileği ile vedalaşıyoruz.

NOT: Kış şartları, yol kapanması, kayak merkezlerinin yolunun kapanması veya kapatılması gibi, ön görülemeyen sebeplerle oluşan problemlerde rehber insiyatifinde programda değişiklik veya belirli noktaların iptali yapılabilir. Tüm misafirlerimiz bu şartı kabul etmiş sayılırlar.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Otel ’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • Yenice ‘den Karabük ‘e Tren Yolculuğu (Standart)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş Üzeri İçin 20 TL Fark Öder.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Yolda Alınan Kahvaltı ve Molalar
  • Star İptal Güvence Paketi (Nedir?)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (20:00)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (20:15)
  • Bostanlı İskele Önü (20:25)
  • Ksk Anıt (20:30)
  • Lozan Meydanı (20:45)
  • Üçyol Meydanı (21:00)
  • Bornova Ege Üni. Kampüs (21:30)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

  • SAFRANBOLU – ZALİFRE HOTEL (2 GECE)
  • Detaylı Bilgi İçin: http://www.zalifreotel.com/ 
  • Önemli Not: Acentamız tüm şartları sağlamış olmasına rağmen otellerle ilgili yaşanacak olan problem ve ön görülemeyen nedenlerle, aynı kalite korunmak kaydı ile değişiklik olabilir. Tura çıkmadan otellerinizi 1 gün önce acentamızdan teyit edebilirsiniz.
     

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Yenice - Karabük arası Tren herhangi bir operasyon nedeniyle iptal olursa eğer, aynı yolculuğu tur otobüsü ile gerçekleştireceğiz.
  • Covid-19 Tedbirleri gereğince otellerde ve diğer tesislerde bazı alanlarda kısıtlamalar oluşu acentamızın insiyatifinde değildir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Odaya konulan 3. ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Tur anında odaları DBL SNGL şeklinde ayırmak veya değiştirmek mümkün değildir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir. 1 Oda da 2. Çocuk Tam ücret öder.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/bati-karadeniz-in-kesfedilmemis-guzellikleri
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 19.04.2024 17:36 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.