Msc Splendida ile İskandinavya & Uzun Fiyortlar Ramazan Bayramı Tur Programı

1. Gün İSTANBUL - HAMBURG - KIEL: İstanbul Havalimanı Dış hatlar terminali saat 05:00'da buluşmamızın ardından check-in işlemlerimizi yapıyoruz ve TK 1661 sefer sayılı uçak ile saat 07:40’de hareket ediyoruz. Hamburg'a yerel saat ile saat 09.40’de varışımızın ardından Kiel'e gemimize transfer. Check in işlemleri, kabinlere yerleşme ve gemimizin hareketi saat 18.00.

2. Gün DENİZDE SEYİR : Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.

3. Gün BERGEN: Sabah saat 08.00’de Bergen limanına varış. 1229 tarihine kadar Norveç’in başkentliğini yapmış olan Bergen, günümüzde önemli ticari ve endüstriyel faaliyetlerin olduğu bir şehir. Kuzey Avrupa’daki en büyük seyahat gemisi limanı Bergen’de bulunuyor. Burada arzu edenler rehberlerinin düzenleyeceği ekstra Bergen Şehir Turu ve Mt. Floien turu’na katılabilirler. 1830 yılına kadar ticaretin ve gemilerin durak noktası olan ve şu an UNESCO’nun Dünya Mirasları kapsamında olan bu güzel kenti keşfimiz Alman Limanı ile başlayacak, güzelliği ile sizi büyüleyecek olan Balık ve Çiçek marketi ile devam edecek. Daha sonra Tarihi Hansa evleri, Hakoon Sarayı ve Kruzberg Kulesi ile ünlü besteci Grieg’in Nordasvatnet Gölü kıyısındaki evini göreceğiz. Dönüş yolumuzda yüksek tepelerde mola verip Bergen’i kuşbakışı seyir imkânımız olacak. Ayrıca Bergen'in ünlü teleferiği ile Mt. Floien görülecek. Gemimizin hareketi saat 14.00. Akşam Yemeği ve geceleme gemide.

4. Gün DENİZDE SEYİR : Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.

5. Gün HONNINGSVAG: Öğlen saat 17.00’de Honningsvag’a varış.Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra tura katılabilirler. Avrupa’nın en kuzeyinde yer alan Honnigsvag’dan yapacağımız bu ekstra turda ilk önce en kuzey nokta olan Cape North’a giderek, inanılmaz doğayı görecek daha sonra King Crab olarak geçen dev kuzey yengecinin (2 metre ve 10 kilo’ya kadar ulaşır) yakalanma maceralarına şahitlik edebileceğimiz bir tur yapacağız. Daha sonra bu dev yengeçler yenmek için bizi bekliyor olacak. (Hava şartları uygunsa).Dileyen misafirlerimiz akşam yemeklerini gemide alabilirler. Geceleme gemide. Gemimiz gece saat 02:00'de Tromsö’ye varmak üzere Honningsvag limanından ayrılıyor.

6. Gün TROMSO: Tromsö’ye varış saati 13.00. Burada arzu edenler rehberlerinin düzenleyeceği ekstra "Tromso Şehir Turu ve Polaria Merkezi" turuna katılabilirler.Tromso kutupsal bölgeden önceki en son şehirdir. Etrafını çeviren inanılmaz güzellikteki ormanlar ve ulusal parkları ile meşhur olup, turumuza muhteşem bir müze ile başlıyoruz. Tromso Sami müzesinde, Kutup bölgesinde eskiden bugüne kadar gelmiş olan yaşamın izlerini görebileceğiz. Daha sonra bölgenin en önemli katedrali olan Arctic Katedrali ve mimarisini göreceğiz. Bu turumuzda ormanlarla kaplı Tromso'yu ve köprülerini göreceğiz. Sonrasında Tromso şehir merkezinde alışveriş için vaktimiz olacak. Geminin hareket saati 20.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

7. Gün DENİZDE SEYİR : Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.

8. Gün TRONDHEIM: Trondheim limanına varış öğlen saat 07.00. Burada arzu edenler rehberlerinin düzenleyeceği ekstra tura katılabilirler. Kuzey’in başkenti Trondheim şehri, 997 yılında Viking Kralı Olav Tryggvason tarafından kurulmuş olup ülkenin üçüncü büyük kentidir. Turumuzda şehri panoramik olarak gezecek ve şehir dışındaki Sverresli Gözlem Noktası’na çıkacak ve Sverresborg Açıkhava Folk Müzesi’ni ziyaret edeceğiz. Burada kuzeyin insanlarının 100 yıl önce nasıl evlerde ve nasıl geleneklerle yaşadığını canlı olarak göreceğiz. Akabinde, yürüyerek eski şehrin tarih kokan sokaklarını, kuzeyin en büyük ve en güzeli olan Nidaros Katedrali’ni, şehri ikiye ayıran Nidelven Nehri’ni ve kanal üstündeki şehrin simgesi rengarenk tarihi antrepo binalarını göreceğiz. Diğer yerler arasında Avrupa’nın en büyük ahşap binası olan 140 odalı Stiftsgarten Kraliyet Sarayı’nı, Son Viking Anıtı, Old Town Bridge, tarihi Başpiskoposluk Sarayı, Torget Meydanı, pastoral renkte ahşap tarihi evlerden oluşan Bakklandet semti ve şehrin Champ Elysee’si sayılan Munkegate’yı sayabiliriz. .Gemimizin hareketi saat 17.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide

9. Gün NORDFJORDEID/OLDEN: Sabah saat 08.00’de Nordfiordeid’e varış. Avrupa anakarasına açılan en büyük buzul karası. Barışçıl vadiler ve derli toplu çiftlikler, pırıl pırıl buzullarla köpüren şelaleler ve yüksek dağlarla çevrili. Doğal güzellikleri ile ülke içinde önemli bir turistik merkez. Burada arzu edenler rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “ Olden Kasabası & Briksdal Buzu Turu” na katılabilirler. Turumuzda otobüsümüzle Olden kasabasından ayrılarak küçük kırmızı kiliseyi görüp Floen ve Olden gölleri manzaraları eşliğinde Rustoen üzerinden Briksdal’a varıyoruz. Buradan yaklaşık 40 dakika sürecek bir yürüyüş mesafesinde olan meşhur Briksdal buzuluna gideceğiz. Burada şelaleler ve muhteşem bir dağ manzarası sizleri bekliyor. Ayrıca buzul gölü ve Briksdal buzulunda muhteşem kareler yakalama imkânı bulacaksınız. Daha sonra şehir merkezini yürüyerek keşfedeceğiz. Gemimizin hareketi saat 16.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

10. Gün DENİZDE SEYİR: Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.

11. Gün KIEL - HAMBURG - İSTANBUL: Sabah saat 09.00’da gemimiz Kiel limana yanaşacak. Sabah kahvaltımızın ardından gemiden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Daha sonra Hamburg havalimanına transfer. Check – in işlemlerinden sonra Türk Havayollarının TK 1334 sefer sayılı uçuşu ile saat 17.55’de İstanbul Havalimanı’na hareket. Yerel saat ile 22:15’de İstanbul'a varış. Turumuzun sonu

Kalkış Yerleri: İstanbul / İstanbul
Gezilecek Yerler: Kiel, Denizde Seyir, Bergen, Honningsvaag, Tromso, Trondheim, Nordfjordeid
PROGRAM
1 Gün: Kiel Varış: ... Kalkış: 18.00


2 Gün: Denizde Seyir Varış: ... Kalkış: ...


3 Gün: Bergen Varış: 08.00 Kalkış: 14.00


4 Gün: Denizde Seyir Varış: ... Kalkış: ...


5 Gün: Honningsvaag Varış: 17.00 Kalkış: ...


6 Gün: Honningsvaag Varış: ... Kalkış: 02.00


6 Gün: Tromso Varış: 13.00 Kalkış: 20.00


7 Gün: Denizde Seyir Varış: ... Kalkış: ...


8 Gün: Trondheim Varış: 07.00 Kalkış: 17.00


9 Gün: Nordfjordeid Varış: 08.00 Kalkış: 16.00


10 Gün: Denizde Seyir Varış: ... Kalkış: ...


11 Gün: Kiel Varış: 09.00 Kalkış: ...


DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Havayolları ile İstanbul Havalimanı - Hamburg - İstanbul Havalimanı arası ekonomi sınıf uçak bileti
  • MSC Splendida gemisinde 10 gece 11 gün tam pansiyon konaklama.
  • Havaalanı-Liman- Havaalanı Transferler
  • Havaalanı ve Liman Vergileri
  • Türkçe Tur Liderliği Hizmeti(Grup 25 kişi olduğu takdirde)
  • Gemideki sabah, öğle, akşam yemekleri ve ikramları
  • Gemideki her gün ve gece için ayrıca düzenlenen eğlence, animasyon ve şovlar.
  • Kaptanın hoş geldin partisi ve gala yemeği
  • Fitness
  • Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Gemideki tüm alkollü ve bazı alkolsüz içecekler
  • Gemi personeli servis ücreti
  • Kişisel harcamalar (Telefon, kuru temizleme, doktor v.s)
  • Gemi veya rehberiniz tarafından organize edilecek tüm ekstra turlar
  • Vize ücreti (Bu program için çok girişli Schengen vizesi gerekmektedir. Yeşil pasaportlulara vize gerekmemektedir)
  • Yurt dışı çıkış harcı (harç pulu)
  • SEYAHAT GÜVENCE PAKETİ (Türk vatandaşları için geçerlidir)
  • İzmir - İstanbul - İzmir Ara Bağlantı Uçuşları


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
    Notlar

    UÇUŞ BİLGİLERİ

    • TK1661 İstanbul Havalimanı - Hamburg 07:30 - 09:40
    • TK1664 Hamburg - İstanbul Havalimanı 18:35 - 22:45

     

    ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

    Acentamız MSC Cruises tarafından paket programı yapılan Gemi Turları 'nı satmaya yetkili acentadır. Ancak operasyonel değişikliklerinden sorumlu değil, tüketiciye bildirmekle yükümlüdür. Söz konusu duyurulan kabin fiyatları satışlara göre değişiklik göstermektedir. MSC Cruises firmasına ait iptal & değişiklik şartları geçerlidir. Acentamız müsaitlik ve son fiyat teyidini yaparak sizlere dönüş sağlayacaktır. Güncel fiyat ve koşullar için acentamız ile irtibat kurabilirsiniz.


    İptal Şartları
    https://gencaystar.com.tr/tur-661-msc-splendida-ile-iskandinavya-uzun-fiyortlar-ramazan-bayrami.html
    Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
    08504412525


    Bu çıktı 19.04.2024 15:30 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.