Weekend | Uçakla Kişiye Özel Adana & Antakya Turu Tur Programı

KİŞİYE ÖZEL BUTİK PROGRAM

Uçakla & Kişiye Özel
Weekend ADANA & ANTAKYA

“Min. 10 Pax ile gerçekleştirdiğimiz Hafta sonu programı ile arkadaş grubunuz, aileniz ile bir hafta sonu geçirmeye ne dersiniz? Güvenli Turizm Sertifikalı Oteller, Maske & Hijyen & Sosyal Mesafe Kuralları ile...”

*** Tüm Şehirlerden Katılma İmkanı İle ***

Kasım, Aralık, Ocak, Şubat ve Mart Aylarında Her Cumartesi & Pazar

Adana, Seyhan Baraj Gölü, Küçük Saat, Büyük Saat, Ulu Camii, Ramazanoğlu Konağı, Adana Sinema Müzesi, Sabancı Merkez Camii, Taşköprü, Merkez Park, Antakya, Harbiye, St. Pierre Kilisesi, Şelaleler, Kurtuluş Caddesi, Habib-i Neccar Camii, Uzun Çarşı, İskenderun

Kalkış Yerleri: Türkiye'nin Her Yerinden Katılım İmkanı
Gezilecek Yerler: Adana, Seyhan Baraj Gölü, Küçük Saat, Büyük Saat, Ulu Camii, Ramazanoğlu Konağı, Adana Sinema Müzesi, Sabancı Merkez Camii, Taşköprü, Merkez Park, Antakya, Harbiye, St. Pierre Kilisesi, Şelaleler, Kurtuluş Caddesi, Habib-i Neccar Camii, Uzun Çarşı, İskenderun
PROGRAM
1 Gün: (Cumartesi) - İzmir, Adana, Seyhan Baraj Gölü, Küçük Saat, Büyük Saat, Ulu Camii, Ramazanoğlu Konağı, Adana Sinema Müzesi, Sabancı Merkez Camii, Taşköprü, Merkez Park, Antakya

Sabah İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI İç hatlar Terminalinde oluyor ve T.C. kimliklerimiz ile birlikte check-in ve bagaj işlemlerimizi tamamlıyoruz. İZMİR ’den Sabah Uçuşu ADANA ‘ya uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Dileyen konuklarımız (ekstra) olarak uçak içi kahvaltı seçeneklerinden faydalanabilirler. Toros Dağları’nın güneyinde verimli Çukurova’nın toprakları üzerine kurulmuş ülkemizin en büyük kentlerinden birisi olan ve adını da Uranos ’un oğlundan alan ADANA ’ya sabahın erken saatlerinde ulaşıyoruz. Denizi olmayan kent merkezinin; mavi-yeşil rengiyle hayat ve can verdiği Seyhan Nehri’nin üzerine kurulu SEYHAN BARAJ GÖLÜ ’ne giderek, kahvaltımızı (ekstra) alıyoruz. Sonrasında panoramik olarak; 1912 yılında inşaatı bitirilen Adana Tren Garı’nı, New York’taki Central Park’ı andıran görünümüyle Atatürk Parkı’nı görerek, KÜÇÜK SAAT ’e gidiyor ve yürüyüşe başlıyoruz. St.Jacques adına yapılan küçük bir Ermeni Kilisesi’nin üzerine, Ramazanoğulları tarafından yapılan YAĞ CAMİ ’ni gördükten sonra, 32 metre yüksekliği ile Adanalıları selamlayan BÜYÜK SAAT’i bizler de selamlıyoruz. Ardından Kanuni Sultan Süleyman ve IV.Murad  ’ın konakladığı, 14.yy dan kalan dünyanın sayılı yapılarından olan RAMAZANOĞLU KONAĞI ’nı görerek ULU CAMİ ’ne gidiyoruz. Ardından Ülkemizin önemli lezzet duraklarından birisi olan kentimizin lezzetlerini yerinde tatmaya gidiyoruz. İsmiyle özdeş ADANA KEBAP ’a ŞALGAM ’ın eşlik ettiği, içli köftesinden çiğ köftesine nefis bir öğle yemeği molası veriyoruz. Yemek sonrası geçmişe yolculuğa çıkıyoruz. Yeşilçam’a emek veren çok sayıda Adanalının da aralarında bulunduğu, Türk Sinema tarihini sergileyen ADANA SİNEMA MÜZESİ’ ni ziyaret ediyoruz. Ardından Türkiye’nin ve Orta Doğu’nun en büyük ibadet mekanına sahip camilerinden olan SABANCI MERKEZ CAMİ ’ne gidiyoruz. İhtişamı karşısında bizleri büyüleyecek, farklı bir atmosfere götürecek bu olağanüstü yapının ardından yine görkemine hayran kalacağımız başka bir yapı olan Adana’nın simgelerinden TAŞKÖPRÜ ’ye gidiyoruz. MERKEZ PARK ’ta son fotoğraf karelerimizi de aldıktan sonra ADANA ’dan ayrılarak, HATAY ’a doğru yola çıkıyoruz. AMİK OVASI ve Höyükleri ile bizi karşılayan; tersine akıyormuş gibi göründüğü için ASİ ismini alan ünlü nehrimizin kenarında kurulmuş, ANTAKYA ’da otelimize yerleşiyor ve akşam yemeğimizi alıyoruz. Konaklama ANTAKYA ’daki veya HARBİYE ‘deki otelimizde.



2 Gün: (Pazar) - Harbiye, St. Pierre Kilisesi, Şelaleler, Kurtuluş Caddesi, Habib-i Neccar Camii, Uzun Çarşı, İskenderun, Adana, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra Hz. İsa’ya inanlara ilk kez “Hristiyan” adının verildiği St. PIERRE KİLİSESİ ’ne gidiyor ve panoramik olarak da Antakya’yı görüntüleme fırsatı yakalıyoruz. Sonrasında dünyaca ünlü ANTAKYA MOZAİK MÜZESİ ’ne gidiyor, ziyaret ediyor ve muhteşem eserlerine tanıklık ediyoruz. Ardından HATAY ’ın güzel beldesi ŞELALERİYLE ile ünlü HARBİYE ’ye doğru yol alıyoruz. Öğle yemeğinde muhteşem ANTAKYA MUTFAĞI ’nın özgün yemeklerinin ve künefesinin tadına bakma fırsatı bulduğumuz HARBİYE ’den ayrılarak, Hatay’a tekrar dönüyor ve KURTULUŞ CADDESİ ’ni keşfe çıkıyoruz. SERMAYE CAMİ, HABİB-İ NECCAR CAMİ, UZUN ÇARŞI ziyaretlerimiz sonrası turumuzu sonlandırarak ADANA ‘ya tekrar dönüşe geçiyoruz. Yolumuz üzerinde ismini Büyük İskender’den alan ülkemizin nüfus yoğunluğu yüksek ilçelerimizden İSKENDERUN ’da kısa bir çay molası verdikten sonra ADANA ’ya doğru yolculuğumuza devam ediyoruz.  Gerekli check-in işlemlerinin ardından Adana – İzmir Akşam Uçuş İZMİR ‘e olan uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz ve turumuzun sonu. Bir başka organizasyonda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.

Ziyaret Noktaları Hakkında Bilgi: Tur programları 2019 yılı istatistikleri baz alınarak hazırlanmış ve ziyaret noktaları yolcu istekleri doğrultusunda oluşturulmuştur. Bazı ziyaret noktaları kapalı olma durumu, restorasyon, ziyarete kapatılma gibi gerekçelerle rehber insiyatifi ile iptal edilebilir veya değişikliğe uğrayabilir.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşımlar ve Turlar
  • Oteller ’de 1 GECE Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otel ‘de Alınan Akşam Yemeği
  • Otel ‘de Sabah Kahvaltısı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR Hijyen Kiti
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş Üzeri +20 TL Fark ödemektedir.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Seyahat Sigortası İptal Güvence Paketi 0-64 Yaş: 20 ₺
  • Seyahat Sigortası İptal Güvence Paketi 65-80 Yaş: 40 ₺
  • Uçak Biletleri


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (00:00)
Notlar

TUR HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER

  • Tur paketlerimiz Min. 10 Pax katılımı ile mümkün olup Max. 15 Pax olabilir. Kendi grubunuz, aile ve arkadaş grubunuz ile bu tura size özel planlayabiliriz.
  • Uçak Bileti hariç paket olduğu için Diğer illerden katılımı mümkündür.
  • Tur araç büyüklüğü katılımcı sayısına bağlı olarak seçilmektedir. Turizm paketli olarak 17/27/29/35/46 Kişilik araçlar seçilebilir.
  • Çocuk indirimlerimiz bir odada konaklayan 2 yetişkin ile birlikte sağlanır. 1 Yetişkin yanında çocuk indirimi verilmemektedir. 1 Oda da sadece 1 çocuk için indirim sağlanmaktadır.
  • Havayolu kaynaklı gecikme, iptal gibi riskler ile bölgeye varışımız ya da ayrılışımız planlanandan farklı olabilir. Bu gibi durumlarda rehber insiyatifinde değişikliğe ve tur noktalarında iptale gidilebilir. Böyle bir durumda acentamızın sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • 1 Oda için 3. Kişi ek yatak olabilir, orijinal yatak sözü verilmemektedir. Ancak otelin müsaitliğine göre rica edilebilir. Tur anında odaları ayırmak ve 1 DBL + 1 SNGL şekline çevirmek mümkün değildir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turun rehberi ve rehbere ait iletişim bilgisi turdan 1 gün önce SMS ile gönderilmektedir. Bunun haricinde bir bilgilendirme için aranmayacaksınız.
  • Tur otellerimiz Bölge’nin ve sınıfının iyi tesisleridir. Aynı kategori korunmak kaydı oteller değişebilir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • GENCAYSTAR, tur programını bayram yoğunluğu, yağmur, yağış ve ön görülemeyen sebeplerle güzergâhında değişiklik yapabilir. Lütfen tur programının güncen sirküsünü 48 saat evvel acentadan edininiz.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/weekend-adana-antakya-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 25.04.2024 22:14 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.