Günübirlik, Kazdağları, Altınoluk, Akçay, Cunda Adası Turu Tur Programı

 Günübirlik Tur
ALTINOLUK - AKÇAY – KAZDAĞLARI - CUNDA ADASI - ŞEYTAN SOFRASI

COVİD-19 Tedbirlerine dikkat edilerek düzenlenmiştir.

(Ulaşım + Çevre Turları + Rehberlik Dahil: 150 TL)

11 Eylül Cumartesi - 19 Eylül Pazar
Kalkış Yerleri: Tur Programından İnceleyebilirsiniz...
Gezilecek Yerler: Altınoluk - Akçay – Kazdağları - Cunda Adası - Şeytan Sofrası
PROGRAM
Altınoluk - Akçay – Kazdağları - Cunda Adası - Şeytan Sofrası

Siz değerli misafirlerimizi aldıktan sonra yolumuz üzerinde, sabah kahvaltısı için kısa bir mola veriyoruz. Ardından eski adı “papazlık” olan birçok Rum ve Türk sivil mimari örneğine ev sahipliği yapan ALTINOLUK ’a ulaşıyor ve asırlık çınarların gölgesinde kahve molası alıyoruz. Kutsal ağaç zeytin; Ege Denizi’ne sevdalıymışçasına kavuşurken biz de Altınoluk’un sokaklarını gezmeye başlıyoruz. İlk durağımız ABDULLAH EFENDİ KONAĞI oluyor. Ardından tepeye doğru tırmanıyor Edremit Körfezi’nin muhteşem manzarasını izliyoruz. Ülkemizin ilk astım hastanesine de ev sahipliği yapan oksijeni bol Altınoluk’ta yaptığımız bu keyifli yürüyüşün ardından sularının çokluğu ve güzelliği ile ünlü AKÇAY’a gidiyoruz. Sarıkız’ın Heykeli’nin önünde bir Akçay Hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra sahilde yürüyüş yapıyoruz. Ardından ZEYTİNLİ ’ye ulaşarak, bizi bekleyen minibüslerle UNESCO’nun dünyanın sayılı biyosfer alanlarından birisi olan KAZDAĞLARI ’na çıkıyoruz. Milli parka giriş yaparak SÜTÜVEN ŞELALESİ ’ni görüyor, Kazdağları ’nın bol oksijen yüklü havası eşliğinde güzel bir yürüyüş yapıyor ve HASAN BOĞULDU büvetine ulaşıyoruz. Rehberimizden efsanesini dinledikten sonra tekrar yürüyüşe devam ediyor ve öğle yemeği için serbest zaman alıyoruz. Yemeğin ardından minibüslerimize tekrar binerek ayrılıyor ve otobüsümüze ulaşıyor ve AYVALIK yönünde ilerliyoruz. Muhteşem doğasıyla CUNDA ADASI ’na gidiyoruz. Buram buram deniz kokan sahilinde serbest zaman kullanıyor ve ünlü sakızlı kurabiyesinden tost ekmeğine, zeytinin her türlü çeşidine kadar alışveriş yapma imkanı buluyoruz. Ünlü TAŞ KAHVE ’de mola veriyor ve ardından taş evlerin arasından arnavut kaldırımlı sokaklarda ilerleyerek adanın TAKSİYARHİS KİLİSESİ ’ne ulaşıyoruz. Ardından Aşıklar Tepesi’ne doğru çıkıyor Agios Yanni (şapel) in bulunduğu noktadan Cunda’yı panoramik olarak görüntüledikten sonra adadan ayrılarak İzmir ’e dönüyoruz. Bir daha ki GENÇAY STAR organizasyonunda buluşmak ümidi ile ayrılıyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Belgeli Araçlar İle Ulaşım ve Turlar
  • Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR Hijyen Kiti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • Molalar ve Öğle Yemeği


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Üçyol Meydanı (05:00)
  • Lozan Meydanı (05:15)
  • Ksk Anıt (05:30)
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (05:45)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (06:00)
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (07:00)
Notlar
  • Turlarımız talepler doğrultusunda gerçekleşmekte olup, acenta gerekli gördüğü takdirde iptal hakkını saklı tutar.
  • Turlarımız 17/27/31/46 kişilik turizm belgeli araçlarla gerçekleşmektedir. Lütfen turdan 1 gün önce aracınızı teyit ediniz.
  • Covid-19 Nedeniyle ziyaret edilemeyen noktalar ve girişe kapalı müzeler hakkında acentamızın bir insiyatifi bulunmamaktadır. Bu konuda acentamızın bir iade hakkı bulunmamaktadır.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/gunubirlik-kazdaglari-altinoluk-akcay-cunda-adasi-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 19.04.2024 03:11 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.