Uçak & Doğu Ekspresi Kars, Sarıkamış, Erzurum, Palandöken Turu (Yeni Ürün) Tur Programı

Yoğun Talep Nedeniyle İlave Tarih & İlave Tur Programı

KARS * ANİ * SARIKAMIŞ * ERZURUM * PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ

>>> DOĞU EKSPRESİ Yeni Ürün >>>
KARS ‘DAN … ERZURUM ‘A TREN YOLCULUĞU …

SunExpress Hava Yolları ile Kars erken gidiş, Erzurum geç dönüş.

“KARS ’DAN ERZURUM ‘A TREN YOLCULUĞU”

“ÇILDIR GÖLÜ ÜZERİNDE KIZAK KEYFİ
SARIKAMIŞ ŞEHİTLİĞİ & SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ FARKIYLA”

Sarıkamış Şehitliği, Sarıkamış Kayak Merkezi, Tam Gün Kars Turu, Ani Harabeleri, Çıldır Gölü, Kızak Keyfi, Doğu Ekspresi Treni ile Yolculuk, Erzurum, Palandöken Kayak Merkezi, Erzurum Merkez

TEK TARİHE ÖZEL PROGRAM: 15-18 MART 2020 3 GECE 4 GÜN

ERKEN REZERVASYON 1699 ₺ 'LİK SÜPER FİYAT İÇİN HEMEN REZERVASYON YAPTIRABİLİRSİNİZ.
LİMİTLİ SAYIDA KOLTUK İÇİN ACELE EDİNİZ.

Bu turda Erken Rezervasyon indirimimiz bulunmaktadır. Erken Rezervasyon indirimi acenta tarafından belirlenmiş kontenjan için geçerli olup, bu kontenjan bittiğinde fiyatlarımız kademeli olarak artış gösterecektir. Erken Ödeme için herhangi bir tarih bulunmayıp sadece belirli kontenjan içindir. Erken Al, Karlı Çık!
Bu programımız size uymadıysa eğer DOĞU EKSPRESİ & KARS rotasındaki tüm turlarımızı listelemek için Tıklayınız...  
Kalkış Yerleri: 07.45 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Sarıkamış Şehitliği, Sarıkamış Kayak Merkezi, Tam Gün Kars Turu, Ani Harabeleri, Çıldır Gölü, Kızak Keyfi, Doğu Ekspresi Treni ile Yolculuk, Erzurum, Palandöken Kayak Merkezi, Erzurum Merkez
PROGRAM
1 Gün: İzmir-> Kars Uçuşu, Sarıkamış Şehitliği, Sarıkamış Kayak Merkezi, Kars

SunExpress Hava Yolları uçuş saatinden 1.5 – 2 Saat önce alanda olmayı önermektedir. Bu süreler harici havalimanında olan yolcularımız için check-in garantisi verilmemektedir. Tüm sorumluluk müşteriye aittir.

Sabah Erken Saat: 06.30 ’da İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI İç hatlar terminalinde oluyor ve uçuş işlemlerimiz için SUNEXPRESS HAVA YOLLARI check in kontuarına gidiyoruz. TC Kimliklerimiz ile birlikte check-in bagaj işlemlerini tamamlayarak İzmir’den XQ9114 sefer sayılı saat: 07.45 uçağı ile KARS ‘a uçuyoruz. 2,5 saate yakın süren uçuş sonrasında, KARS ’a iniyoruz. Bizi bekleyen aracımıza rehberimiz yönlendirmesi ile yerleşiyor ve SARIKAMIŞ ‘a doğru yola çıkıyoruz. SARIKAMIŞ ’a ulaşıyor ve yakın tarihimizin önemli kahramanlık destanın geçtiği Allahüekber Dağların da bulunan 90 bin şehit verdiğimiz SARIKAMIŞ ŞEHİTLİĞİ ‘ni ziyaret ediyoruz. Sonrasında SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ ‘nde serbest zaman veriyoruz. Kafelerde beyaz kış görüntüleri ve kayak manzaralarında vaktimizi değerlendiriyoruz. Aracımıza yerleştikten sonra KARS ‘a doğru yol alıyor ve KARS şehir merkezine ulaşıyoruz. Hem doğulu hem batılı özellikleriyle çevresindeki Erzurum, Ağrı, Iğdır gibi illerden kültürel anlamda çok farklı, kıpır kıpır, sokakları hayat dolu bir şehir olan, 1877 yılından sonraki 40 yıl boyunca Rus işgalindeyken yeniden kurulan, Baltık mimarisinin ülkemizde en iyi izlenebileceği merkezlerden birisi olan KARS ’da turumuza başlıyoruz. Birbirini 90 derecelik açıyla kesen sokaklar, cepheleri süslü, kesme taş binaları ile KARS `ı çok sevecek ve KARS sokaklarında fotoğraf çekilmeye doyamayacaksınız. Rehberimizin eşliğinde KAFKAS CEPHESİ HARP TARİHİ MÜZESİ ‘ni geziyor ve tarihteki birçok sahneyi günümüzde anıyoruz. KARS Şehir turumuzda; FETHİYE CAMİİ (ALEKSANDER NEVSKY KATEDRALİ), TAŞ KÖPRÜ, EVLİYA CAMİİ, HARAKANİ TURBESİ, MAZLUM AĞA HAMAMI, NAMIK KEMAL EVİ, GAZİ MUHTAR PAŞA KONAĞI, KONSERVATUAR BİNASI, KARS SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI, RUS KONSERVE FABRİKASI, ESKİ VALİ KONAĞI BİNASI, DEFTERDARLIK BİNASI gibi yapıları görme imkânı elde ediyoruz. Sonrasında Kars şehir merkezine bir kartal yuvası gibi tepeden bakan KARS KALESİ, Katedral diye de bilinen 12 HAVARİLER KİLİSESİ gezilerini yaptıktan sonra serbest zamanda şehir sokaklarında dolaşabilirsiniz. KARS ‘a gelmişken KARS BALI, KARS GRAVYERİ ve KARS ‘a özgür YÖRESEL ÜRÜNLER alışverişi yapma imkânı buluyoruz.  Otelimize dönüyoruz ve akşam yemeğimizi otelimizde alıyoruz. Konaklama KARS ‘daki otelimizde.



2 Gün: Kars, Ani Harabeler, Çıldır Gölü, Kızak Keyfi, Kars `da Kafkas Gecesi

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, ilk olarak tam Ermenistan sınırında yer alan ANİ HARABELERİ `ne gidiyoruz. 1000 yıl öncesinin bölgenin en büyük, en zengin şehri olan ANİ ’de; SURLARI, KAPILARI, RESİMLİ KİLİSE, TİGRAN HONEST KİLİSESİ, EBUL EL MENUÇEHR CAMİSİ, İPEKYOLU KÖPRÜSÜ gibi eserleri görerek 2 ülke arasında sınırı oluşturan Arpaçay`a tepeden bakarak bu unutulmaz geziyi tamamlayacağız. Turumuzun sonrasında ÇILDIR GÖLÜ ‘ne hareket ediyor olacağız. ÇILDIR GÖLÜ Kış mevsiminde buz tutmaktadır, şansımız var ise buzlu görüntülerine şahit olacağız. (Ekstra) Dileyenler kızak yapma imkânı bulurken, dileyen konuklarımız Öğle Yemeği’nde balık yeme imkanına sahip olacaklar. Onlarca hikâyeye konu olan ÇILDIR GÖLÜ ‘nde kendimizi fotoğraf çekmekten alıkoyamayacağız. Rehberimizin belirleyeceği ve hava şartları müsaitliğine göre buradan ayrılıp KARS merkeze ulaşacağız. Otelimize transfer oluyor ve hazırlanıyoruz.

Dileyen konuklarımız ile birlikte (ekstra aktivite) KAFKAS GECESİ ‘ne katılabiliriz. Geleneksel menüsü ile bizleri hayran bırakacak. Canlı müzik ile unutulmaz bir akşam yaşayacağız. Bir KARS Turu ‘nun vazgeçilmezleri arasında bu programı öneriyoruz. Geceleme KARS ‘daki otelimizde.



3 Gün: Kars `dan Doğu Ekspresi ile Erzurum `a Yolculuk, Erzurum Palandöken Kayak Merkezi

Sabah kahvaltımızı erken saatlerde aldıktan sonra, KARS ‘dan Doğu Ekspres Treni ile ERZURUM ‘a doğru yola çıkıyoruz. Doğu kentlerimizi ve muhteşem manzaraları bu yolculuk esnasında göreceğiz. Mistik yolculuğumuzun manzaralarından etkilenmemek imkânsız. Bereketli Anadolu topraklarını bir başka açıdan görme fırsatı elde edeceğiz. Tren yolcuğumuzun güzergahlarından bir tanesi ‘de SARIKAMIŞ. Selam edip tren yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Öğle saatlerinde sonlanacak olup, öğle yemeğimizi (ekstra) cağ kebabından yiyerek alabiliriz. TAŞHAN ‘da mola verip ERZURUM ‘a özgü oltu taşından hediyelik eşyalar, tesbih ve takı alışverişi yapabiliriz. Sonrasında rehberimizin belirleyeceği saatte araçta olup ERZURUM PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ ‘ne transfer oluyoruz. Dağ’daki otelimizde kar ve kayak ile dolu bir gün bizleri bekliyor olacak. Akşam saatlerine kadar otelimizin keyfini çıkarabiliriz. Dileyen misafirlerimiz kayak yapabilir, dileyen misafirlerimiz telesiyejleri kullanarak karlı manzaraların tadını çıkarabilirler. Rehberimiz ile birlikte hatıra bir kardan adam yapmayı da ihmal etmiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ERZURUM PALANDÖKEN ‘deki otelimizde.



4 Gün: Erzurum Palandöken Kayak Merkezi, Erzurum, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde erken saatlerde aldıktan sonra, otelimizden ayrılarak; Doğu Anadolu`nun en büyük şehirlerinden ve aynı zamanda 1900 m. yüksekliğiyle ülkemizin en yüksekteki şehir merkezi ve eski eserlerinin neredeyse tamamı, volkanik, bazaltik kara taştan olan, ERZURUM MERKEZ ‘e doğru yolculuğumuzu sürdürüyoruz. İlk durağımız çok daha eskilere gidip Kırlangıç Kubbeli ULU CAMİİ ’yi ve ERZURUM ’un sembolü haline gelen; usta ile çırağın söylencesine konu olan ÇIFTE MINARELİ MEDRESE ’yi görüyoruz. Şehrim görkemli yapılarından ÜÇ KÜMBETLER ’i de gördükten sonra, serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz oltu taşından yapılmış yüzlerce seçenek içerisinde hediyelik alma şansını elde edebilirler. Serbest zaman bitiminde alana transfer oluyoruz. Gerekli bagaj ve check-in işlemlerimizi gerçekleştiriyor ve SUNEXPRESS HAVA YOLLARI ‘na ait XQ9395 sefer sayılı Saat: 16.15 ‘de uçuş ile İZMİR uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 2 saat süren yolculuk sonrasında İZMİR ‘e iniyor ve vedalaşıyoruz. Eşi benzeri bulunmayan bu Anadolu Toprakları ‘nda yeniden birlikte keşfetmek ve yolumuzun kesişmesi dileğiyle… HOŞCA KALINIZ…

ÖNEMLİ UYARI: Kar, yağış, tipi gibi olağanüstü şartlar nedeniyle tur programında birkaç ziyaret noktası veya tamamı rehber insiyatifiyle iptal edilerek programda değişikliğe gidilebilir. Tüm misafirlerimiz koşulsuz bu şartı kabul etmiş sayılır.

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • SUNEXPRESS ile İzmir-> Kars | Erzurum -> İzmir Ekonomi Sınıf Uçak Bileti
  • Turizm Belgeli Araçlarla Transferler ve Tüm Turlar
  • 3 Gece Belirtilen Otellerde Konaklama
  • Doğu Ekspresi Treni ile Kars ‘dan Erzurum ‘a Tren Yolculuğu (Pullman Koltuk)
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (3), Akşam Yemekleri (2)
    Kars Konaklamasında 2. Gece Otel’de Akşam Yemeği bulunmamaktadır.
    Kafkas Gecesi Alternatifimizi değerlendirebilirsiniz.
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası (+65 Yaş üzeri +15 TL fark öder.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • İstekler Doğrultusunda Kaz Eti Menülü Kafkas Gecesi Eğlencesi
  • Çıldır Gölü Üzerinde Kızak Keyfi (Hava ve İklim Şartları Dahilinde.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi: 15,00 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 30,00 ₺ Öder)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (07:45)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

  • Kars – 4* Simer Hotel v.b.- http://www.simerhotel.com/kars.html (2 Gece)
  • Erzurum – 4* Dedeman Hotel v.b. – http://www.dedeman.com (1 Gece)
  • NOT: Otellerimiz kalite ve standartı korumak kaydı ile değişkenlik gösterebilir. Güncel otel listemize web sayfalarımızdan veya acentalarımızdan ulaşabilirsiniz.

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Tren güzergahı değişikliği, tren sefer saati iptali ya da değişikliği nedeniyle tur programında değişikliğe gidilebilir.
  • Acentamızın önceden trende bilet temini imkânı olmadığı için tren yolculuğundaki koltukların yan yana veya aynı vagon garantisini ne yazık ki verememekteyiz. Bu konuda değişiklik veya iptal hakkı bulunmamaktadır.
  • Odaya konulan 3. ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Tur anında odaları DBL SNGL şeklinde ayırmak veya değiştirmek mümkün değildir.
  • Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir. 
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/ucak-dogu-ekspresi-kars-sarikamis-erzurum-palandoken-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 17:32 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.