İzmir`den Aktarmasız; Büyük Orta Avrupa Turları Tur Programı

İzmir’den Aktarmasız Direkt gidiş ve dönüş konforu ile…
SunExpress Hava Yolları ile Budapeşte gidiş, Budapeşte dönüş

BÜYÜK ORTA AVRUPA TURU

Zorunlu Ekstra Yok! Yol Üzeri Ekstra Yok!
375 € Değerindeki Tüm Şehir Turları Fiyata Dahil!

Viyana, Budapeşte, Esztergom, Visegrad, Szentendre, Bratislava, Prag, Karlovy Vary, Dresden, Cesky Krumlov, Seegrotte, Baden

7 Gece 8 Gün (7 Gece Otel Konaklama)
1.Tur:
09-16 Temmuz (Kurban Bayramı), 2.Tur: 16-23 Temmuz, 3.Tur: 23-30 Temmuz,
4.Tur: 30 Temmuz-06 Ağustos, 5.Tur: 06-13 Ağustos, 6.Tur: 13-20 Ağustos, 7.Tur: 20-27 Ağustos

Kalkış Yerleri: 09.00 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar
Gezilecek Yerler: Viyana, Budapeşte, Esztergom, Visegrad, Szentendre, Bratislava, Prag, Karlovy Vary, Dresden, Cesky Krumlov, Seegrotte, Baden
PROGRAM
1 Gün: İzmir – Aktarmasız Direkt Olarak Budapeşte Uçuşu, Budapeşte Turu

Acentamızın 1 gün evvel bildireceği saatte alanda oluyoruz. Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Gençaystar Travel Kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Sun Express Hava Yolları ‘na ait XQ856 sefer sayılı uçuşu ile 12:00 ’de Budapeşte ‘ye hareket ediyoruz. Lokal saat ile 13.20 ‘de varışın ardından Budapeşte ’ye hareket ediyoruz. Varışımız sonrası panoramik olarak yapılacak şehir turumuza başlıyoruz. Şehir turumuzda Elizabeth Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli Köprü, Opera, Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası otele transfer oluyoruz. Akşam ise dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından isteğe bağlı ekstra olarak düzenlenecek olan Çigan Gecesi (Yemekli, İçkili, Müzikli Eğlence) Turu ‘na katılabilirler. Bu turumuzda Budapeşte’nin en otantik restoranında geleneksel kıyafetler içerisinde Macar Danslarını izleyip, Meşhur Macar Gipsy orkestrasının müzikleri eşliğinde dans ederken içkili ve Macar Mutfağının güzel tatları ile eğlenceli muhteşem bir gece geçireceksiniz, meşhur Tokaji şaraplarının tadımını yapıyoruz. Geceye giderken yolda gidişte ve dönüşte Budapeşte’nin muhteşem ışıklandırılmış gece manzaralarını görme imkanına sahip olacaksınız. Turumuz sonrası otele transfer. Geceleme Budapeşte ‘deki otelimizde.

Macar Gecesi ve Budapeşte Gece Turu: 50 EUR



2 Gün: Budapeşte – Esztergom – Visegrad – Szentendre – Budapeşte

Sabah kahvaltısının ardından, Türk tarihinde önemli stratejik öneme sahip olan Estergon Kalesi ve Macar Katolik Kilisesi’nin merkezi olan Estergon Bazilikası’nı geziyoruz. Estergon sonrası Visegrad üzerinden Szentendere Artistler Köyü’ne gidiyoruz, Macaristan’ın tüm hediyelik eşyalarını uygun fiyatlarla alma imkanına sahip olacağınız serbest zaman sonrasında Budapeşte’ye yola çıkıyoruz. Otele varışımızın ardından serbest zaman. Akşam dileyen misafirler rehberiniz tarafından ekstra organize edilecek Tuna nehri Tekne turuna katılabilirler. Bu turumuzda dünyanın en görkemli nehirlerinden biri olan Tuna Nehri üzerinde tekne turumuzu yaparken meşrubat veya içki ikramı. Avrupa’nın en güzel gece aydınlatmalarının yapıldığı Budapeşte’de Buda ve Peşte yakalarını en güzel açılardan fotoğraflama fırsatı bulacaksınız. Turumuz sonrası otele transfer. Geceleme Budapeşte ‘deki otelimizde.

Tuna Nehri Tekne Turu: 30 EUR



3 Gün: Budapeşte – Bratislava – Prag

Sabah kahvaltısı otelimizde yapıyoruz daha sonra Prag yolculuğumuz başlıyor. Yol üzerinde Bratislava’yı ziyaret edip şehir turu gerçekleştiriyoruz. Bratislava’daki şehir turumuz; Eski Şehir Meydanı, Bratislava Kalesi, Michalska Brana, Ufo Köprüsü ve Ulusal Tiyatro’ yu kapsıyor. Bratislava’daki turumuzu bitirdikten sonra yola çıkarak, Prag ’a varıyoruz. Prag’a varışımız sonrası panoramik şehir turumuzda Hradcany Kale Bölgesi, Loretta Kilisesi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı, yapımının 600 yıl sürdüğü neo-gotik Rönesans ve Barok özellikleri bünyesinde barınan St.Vitüs Katedrali, Simyacılar Sokağı, Franz Kafka’nın Evi, 13. yüzyılda Baş Mimar Peter Parler tarafından yaptırılan üzerinde 31 Aziz Heykelinin bulunduğu Charles Köprüsü, Eski Şehir Meydanı, 15. yüzyılda inşa edilen üzerinde 12 Havari bulunan tarihi Astronomik Saat Kulesi ve TYN Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuz sonrası serbest zaman. Akşam rehberiniz tarafından organize edilecek Ekstra Vltava Nehrinde açık büfe yemekli tekne turu. Prag’ın muhteşem gece manzarasını müzikli açık büfe yemek eşliğinde izliyoruz. Geceleme Prag ‘daki otelimizde.

Vltava Nehrinde Açık Büfe Yemekli Tekne Turu: 55 EUR



4 Gün: Prag – Karlovy Vary – Prag

Sabah kahvaltısının ardından Karlovy Vary ’e hareket ediyoruz. 17. ve 18. Yüzyılda Avrupa sosyetesinin ve devlet adamlarının uğrak şehri olan Karlovy Vary’nin eşsiz tabiatı içinde, yan yana inşa edilmiş onlarca muhteşem sarayı, Atatürk’ün 1918 de kaldığı oteli, Dvorak`ın Mozart`ın, Göethe`nin Beethoven`ın, Rus Çarı Büyük Petro’nun ve Puşkin`in evlerini gördükten sonra 12 farklı suyun çıktığı termal galerileri ziyaret edeceğiz. Serbest zamanınızda kristal, porselen, granat, kehribar taşlarının ve diğer geleneksel Çek hediyelik eşyalarının satıldığı mağazalarda geçirebilirsiniz. Gezimizin ardından otelimize dönüyoruz. Akşam ise dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Çek Gecesi Turu ‘na katılabilirler. Prag'ın yerel restoranlarınında Çekya’ya özgü müzik, folk danslar eşliğinde Çek mutfağının güzel tatları ile eğlenceli bir gece geçireceksiniz. Geceme Prag ‘daki otelimizde.

Çek Gecesi: 55 EUR



5 Gün: Prag – Dresden – Prag

Sabah kahvaltısının ardından Dresden’e hareket ediyoruz. Prag’a 160 km mesafedeki Elbe’nin Floransa’sı olarak adlandırılan, II. Dünya Savaşı sonrası küllerinden doğan ve Barok Mimarisi ile inşa edilmiş muhteşem şehir merkezini ziyaret ederek şehir turumuza başlıyoruz. Turumuzda Fraunkirche, Zwinger Sarayı, Bruhl terası, Kral Yolu, Elbe Nehri ve Martin Luther Heykeli görülecek yerler arasındadır. Ardından Almanya’nın en güzel şehirlerinden olan ve UNESCO’NUN Dünya Mirası koruması altına alınan şehirde alışveriş ve gezinti için serbest zaman. Turumuz sonrası otelimize transfer. Geceleme Prag ‘daki otelimizde.



6 Gün: Prag – Cesky Krumlov – Viyana

Sabah kahvaltımızın ardından Cesky Krumlov ’a hareket ediyoruz. Çek Cumhuriyeti’nin değerli bir mücevheri olmakla beraber aynı zamanda Unesco tarafından Dünya Mirasları listesinde yer alan bir kasabadır. Komünizmin en koyu dönemlerinde harap duruma gelmiş olan Cesky Kurumlov 1990’lardan itibaren tekrar yeniden doğuşunu yaşamış ve güzelliklerini ziyarete gelen tüm misafirlerine yansıtmıştır. Cesky Krumlov`a hayran kalacaksınız. Kısa bir mola ardından Viyana’ya hareket ediyoruz. Varışımızda Viyana şehir turumuza başlıyoruz. Opera Binası, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater, Hofburg Sarayı, Hundertwasser House ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır. Turumuzu takiben rehberinizin anlatımlarıyla serbest zaman. Rehberinizin bilgilendireceği saatte otele transfer ve yerleşme. Turumuz sonrası otelinize transfer ve geceleme Viyana ‘daki otelimizde.



7 Gün: Viyana – Seegrotte – Baden – Viyana

Sabah kahvaltısı sonrası Nazi Almanyası ‘nın 2.Dünya savaşında ilk jet fabrikası olarak da kullandığı Avrupa’nın en büyük yer altı gölü olan Seegrotte ziyaret ediyoruz. Viyana’nin muhteşem ormanlarında geçilecek bir sonraki durağımız, Beethoven'in 9. Senfonisi'ni bestelediği Kaplıcalar ve tabiat şehri Baden olacak. Schönbrunn Sarayin Bahcesini ve Viyana şehir merkezine dönüyoruz. Geceleme Viyana ‘daki otelimizde.



8 Gün: Viyana – Budapeşte – Budapeşte ‘den Aktarmasız Direkt Uçuş ile İzmir

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra serbest zaman.  Rehberin belirleyeceği saatte Budapeşte ‘deki alana transfer oluyoruz. SunExpress Hava Yolları ‘na ait XQ857 Sefer Sayılı Saat: 14.10 uçuşu ile İZMİR ‘e olan Aktarmasız uçuş ile dönüş yolculuğuna geçiyoruz. İzmir lokal saati ile Saat: 17.20 ‘de varıyoruz ve vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • SunExpress ile İzmir ‘den Aktarmasız Direkt gidiş, Direkt dönüş Ekonomi Uçak Bileti (Budapeşte)
  • Özel Araçlarla Ulaşımlar ve Programdaki Belirtilen Turlar
  • Şehirler Arası Ulaşımlar
  • Konaklama Vergileri
  • Otoban ve Geçiş Ücretleri
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmetleri
  • 2 Gece Budapeşte, 3 Gece Prag, 2 Gece Viyana olmak üzere 7 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
  • Prag Şehir Turu
  • Viyana Şehir Turu
  • Budapeşte Şehir Turu
  • Bratislava Şehir Turu
  • Dresden Turu
  • Cesky Krumlov Turu
  • Karlovy Vary Turu
  • Esztergom & Visegrad & Szentendre Turu
  • Seegrotte & Baden Turu
  • Gençaystar Güvencesi
  • Mesleki Zorunluluk Sigortası (+65 Yaş Üzeri 15 € Suprim. Öder.)
  • Not: Fiyata Dahil Turlardan herhangi birisine katılınmaması nedeniyle herhangi bir iade hakkı bulunmamaktadır.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze Ören yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • Öğle ve Akşam Yemekleri, Molalar
  • Rehber ve Kaptan Bahşişleri
  • Eğlence Aktiviteleri ve Tekne Turları
  • Seyahat Sigortası İptal ve Güvence Paketi 0-64 Yaş: 15 €
  • Seyahat Sigortası İptal ve Güvence Paketi 65 Yaş Üzeri: 30 €
  • Schengen Vize ve Hizmet Bedeli: 140 €
  • Yurtdışı Çıkış Fonu


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (09:00)
Notlar

TUR HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME

  • Katılım gösteren misafirlerimizde mutlaka tur süresi boyunca geçerli Multi (Çok Girişli) Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır. (Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.)
  • Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmamız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.
  • Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
  • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken eşya (alkol- sigara vb.) getirebilmek için en az 3 gün konaklama zorunluluğu vardır.
  • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken free shop alışveriş limiti: Sigara: 3 karton, Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç) , Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil) , Parfüm: 600 ml , Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet , Çikolata ve Şekerleme: 2 kg ,Kahve: 1 kg ,Çay: 1 kg 
  • Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak, programda belirtilen heryeri göstermek şartı ile program akışında değişilik yapabilirler.
  • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce Gençaystar tarafından bildirilecektir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Gençaystar tarafından bilgi verilecektir
  • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
  • Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
  • Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Gençaystar sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan Gençaystar sorumlu tutulamaz.
  • Ekstra turlar, servis aldığımız yerel Gençaystar tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
  • Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/buyuk-orta-avrupa-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 29.03.2024 04:52 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.