Japonya & Kore Turu Tur Programı

JAPONYA & KORE TURLARI

Tokyo (3) & Osaka (3) & Seul (2)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile
İstanbul’dan Tokyo Gidiş - Seul Dönüş

01 Haziran (Şeker Bayramı) &  09 Ağustos (Kurban Bayramı) &
13 Eylül & 18 Ekim 2019 Hareket..9 Gece 
Not: Buluşma günü belirtilen tur tarihinden 1 gün öncesinde yapılacaktır.

Avantajlı  X Large Gezi Paketi

Nara turu (160 Dolar) + Nikko turu - Öğle Yemekli (185 Dolar) + Kobe - Bilinmeyen Kyoto (140 Dolar)
Seul - Han Nehri Tekne Turu (55 Dolar) + DMZ turu - Tarafsız Bölge (100 Dolar)
Avantajlı ekstra geziler: 640 Dolar yerine, 570 Dolar!!
****** Ekstra turlar minimum 20  kişinin katılması halinde gerçekleştirilecektir****  

Avantajlı  Large Gezi Paketi

Nara turu (160 Dolar) + Kobe - Bilinmeyen Kyoto (140 Dolar) +
 DMZ turu - Tarafsız Bölge (100 Dolar)
Avantajlı ekstra geziler: 400 Dolar yerine, 360 Dolar!!
****** Ekstra turlar minimum 20  kişinin katılması halinde gerçekleştirilecektir**** 

Kalkış Yerleri: 22.30 - İstanbul Atatürk Havalimanı - Dış Hatlar
Gezilecek Yerler: Tokyo (3) – Osaka (3) – Seul (2)
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Tokyo

Saat 22.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde buluşuyoruz. Saat 01.40’ta Türk Hava Yolları’nın TK52 sefer sayılı uçuşu ile Tokyo’ya uçuyoruz. Yerel saat ile 19.10’da Tokyo’ya varışımıza istinaden havalimanında bizleri bekleyen özel aracımız ve rehberimiz ile buluşup konaklama yapacağımız otelimize doğru yola çıkıyoruz. Otelimize varış ardından odalarımıza yerleşme ve geceleme.   



2 Gün: Tokyo

Kahvaltının ardından panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Şehir turumuzun ilk durağında ünlü Asakusa Bölgesini ve Sensoji Tapınağını geziyoruz. Ardından Dünya’nın ikinci uzun kulesi Sky Tree ve ihtişamlı Kraliyet Sarayı panoramik olarak göreceğimiz yerler arasında daha sonra şehrin panoramik manzarasını görebileceğimiz Roppongi Hill’s’e çıkıyoruz. Sonrasında Tokyonun en ünlü caddesi Ginza ve ünlü yaya geçidi ile bilinen Shinjuku’yu göreceğiz. Turumuzun sonra serbest zaman.  Konaklama Tokyo otelimizde.



3 Gün: Tokyo

Kahvaltımızın ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin Ekstra olarak düzenleyeceği Nikko Turu’na katılabilirler. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Japonya’nın en güzel yerlerinde birisi olan Nikko’da önce Chunzenjiko’yu ve burada bulunan harika gölün etrafını gezecek ardından Kegon Şelale’leri ziyaret edeceğiz. Öğle yemeğimizin ardından 15000 iş çi tarafından günümüzün parası ile üç yüz milyon Euro’ya mal olan Toshogu Mabedini göreceğiz. Gezimizin ardından Tokyo’ya dönüyoruz. Konaklama otelimizde. Ekstra: Nikko Turu (Öğle yemekli) 185-$ (Kişi Başı)



4 Gün: Tokyo - Osaka

Kahvaltımızın ardından otelimizden check out ile birlikte Osaka yolculuğumuz için Hızlı trenimizin hareket edeceği istasyona gideceğiz. Bu esnada Valizlerimiz bizden önce Hızlı trene gönderilmiş olacak. Hızlı Tren ile yapacağımız 3 saat 50 dakikalık yolculuk sonrası Osaka’ya varacağız. Varışımızın ardından Osaka şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Osaka’ya geleneksel olarak "Milletin Mutfağı" veya Japonya’nın gürme yiyecekler başkenti gözüyle bakılmaktadır. Osaka sade anlamıyla "Büyük Tepe" ya da "Büyük Bayır" anlamına gelir. Osaka'da yapacağımız şehir turumuzda öncelikle 16. yüzyılda inşa edilen ve Japon mimarisinin en güzel örneklerinden birisi olan Osaka Kalesi ile başlıyoruz. Kale, 1585-1598 seneleri arasında Japonya’ya hükmeden ulusal birliği sağlayan "Toyotomi Hideyoshi" tarafından inşa ettirilmiş olup, kalenin inşasında da ortalama 100.000 işçinin çalıştığı bilinmektedir. Osaka Kalesi sonrası Budizm’in Japonya’ya gelmesinden önce yapılmış Sumiyoshi Taisha Tapınağı'nı ziyaret ediyoruz. M.S. 211 yılında yapılan Shinto tapınağı Sumiyoshi Taisha ülkedeki 200 kadar Shinto tapınağının da en önemlisi. Dört önemli Simuyoshi Tanrısı’na adanan tapınak altın rengi ve kırmızı detayları ile hac ziyareti yapılan önemli bir tapınak.  Bu ziyaretlerimiz sonrasında Osaka'nın çarşılarında serbest zaman ayırıyor, alışveriş ve yeme içme cenneti sayılabilecek bu şehrin lezzet duraklarını keşfetme şansına sahip oluyoruz. Geceleme otelimizde.   



5 Gün: Osaka - Kyoto - Osaka

Kahvaltımızın ardından Kyoto şehrine geçmek için aracımız ile hareket ediyoruz. şehir turumuza başlıyoruz.  Japonya’nın geleneklerine en bağlı olduğu güzel ve ruhani eski başkent Kyoto aynı zamanda halkın geleneksel kıyafetlerle dolaştığını görebileceğimiz ender yerlerden biridir Sebebi ise geçmişte 300 yıla yakın bir süre boyunca Japonya nın başkentliğini yapmış, bu özelliği sebebi ile de "Başkentlerin Başkenti" olarak da isimlendirilen ve bu tarihi derinliği sebebi ile sayısız kültür mirasını içinde barındıran bir şehirdir. Altından akkan suyun kutsal olduğuna inanılan Kiyomizu Tapınağı, Zen inancına göre inşa edilmiş, altından yapılan Kinkakuji Tapınağı, ziyaret edeceğiz. Burada dolaşırken alışveriş yapma imkânı da buluyoruz. Kyoto'nun en iyi korunmuş semtlerinden olan Ninen-zaka ve Sannen-zaka bölgesinde öğlen yemeğinin ardından binlerce turuncu renkli torii isimli kapıların olduğu ve 2005 yılı Hollywood yapımı Bir Geyşanın Anıları filmin çekildiği tapınak olan Fushimi Inari Tapınağını ziyaret ediyoruz. Kyoto gezimiz sonrasında Osaka'ya hareket ediyoruz (18:00 Otele varis). Geceleme otelimizde.   

 



6 Gün: Osaka

Kahvaltıdan sonra serbest zaman, Dileyen misafirlerimiz için extra Nara Turumuzu gerçekleştireceğiz. Japonya'nın eski başkentlerinden olan ve aynı zamanda tarihte Japon sanatlarının, el sanatlarının, edebiyatın, kültürün ve sanayinin beşiği olan ve bir saat mesafedeki Nara'ya giderek Nara Büyük Buda'sının bulunduğu Todaiji Tapınağı'nı ziyaret ediyoruz. Todaji, dünyanın en büyük ahşap yapısı olmasının yanı sıra dünyanın en büyük Buda heykeli olan ve Japoncada "Daibutsu" denen heykeli de bünyesinde barındırmaktadır. Tapınak aynı zamanda, bir Budist okulu olan, Kegon'un da ana merkezidir. Naka şehrindeki yedi tarihi tapınak ve mekâna ek olarak UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer almaktadır. Nara Park gezimiz sonrasında Osaka'ya hareket ediyoruz. Geceleme otelimizde.  Ekstra: Nara Turu 160-$  (Kişi Başı )    



7 Gün: Osaka - Seul

Bu sabah Kahvaltımızın ardından otelimizden check out ile birlikte, Osaka havalimanına transfer oluyoruz check in ve bagaj işlemlerimiz sonrası yerel hava yolları uçuşu ile Seul’e uçuyoruz. Yaklaşık 1 saat 45 dakikalık uçuşumuzun ardından Seul kentine varıyoruz. Pasaport işlemlerinin ardından panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Göreceğimiz yerler arasında 1395 Yılında Jaseon Hanedanı’nın kurucusu olan Kral Taejo tarafından yaptırılan Gyeongbokgung Sarayı, şehrin kalbinde yer alan Insa Dong caddesi ve birçok pahalı markaya ev sahipliği yapan Myeong-Dong caddesi göreceğimiz yerler arasında olacak. Turumuzun ardından otelimize hareket ediyoruz. Bu akşam dileyen misafirlerimiz ile Ekstra Han Nehri Tekne gezisine katılabilirler. Kore yarımadasının en büyük 4. nehri olan ve şehri ikiye bölen bu nehirde Seul halkının su kenarında yaşantısına tanıklık edebilirsiniz. Bu gezimizde Seul’u ışıklar altında görme imkânına sahip olacaksınız (akşam yemeği dâhil değildir). Ekstra Han Nehri Tekne Turu: 55-$ (Kişi Başı)   



8 Gün: Seul

Kahvaltıdan sonra serbest zaman. Dileyen konuklarımız ile ekstra Kuzey Kore sınırında bulunan Tarafsız Bölge / DMZ turu için hareket. Dünyada iki bölünmüş tek ülke olan Kore’yi bir başka açıdan görebileceksiniz. Son derece güvenli bu askerden arındırılmış tampon bölgeye gittiğimizde burada neler olduğunu hissedecek ve Kore’ye neler olduğunu da anlayabileceksiniz. Pasaportunuzu yanınızda bulundurmayı unutmayın. Tur sırasında Özgürlük köprüsünde yürüyecek, 1978 yılında bulunan Kuzey Korelilerin iki sınır arasında yaptığı 1.7 km uzunluğundaki Üçüncü Sızma Tüneline ineceksiniz. Dorasan tren istasyonunda mola verip,  Gözetleme Merkezinden Kuzey Kore'ye bakacaksınız. Daha sonra Imjingak Anıtı ve Birleşme Köyününden geçerek  Seul'e döneceğiz.Geceleme otelinizde.   Tarafsız Bölge / DMZ turu : 100 $ Kişi Başı



9 Gün: Seul - İstanbul

Kahvaltı sonrası günümüz serbest. Son günümüzü alışveriş ya da şehri gezmek için ayırabilirsiniz. Gece geç saatlerde otelimizden özel aracımızla Seul havalimanına doğru yola çıkıyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerimiz ardından Saat 22:35’te  kalkan Türk Hava Yolları’nın TK89 sefer sayılı uçuşu ile Seul’den İstanbul’a uçacağız. Gecemiz uçakta geçiyor.



10 Gün: İstanbul

Sabah saat 04.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na varıyoruz ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul–Tokyo/Seul–İstanbul gidiş & dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti  
  • Havalimanı vergileri  
  • Japonya ve Kore’de 4* otellerde oda & kahvaltı dâhil toplam 8 gece konaklama  
  • Tokyo – Osaka arası ekonomi sınıfı hızlı tren bileti ve vergileri  
  • Osaka – Seul arası yerel hava yolları ile ekonomi sınıfı uçak bileti ve vergileri  
  • Programda dâhil olarak belirtilen tüm çevre gezileri  
  • Havalimanı – otel – havalimanı arası transferler   
  • Türkçe rehberlik hizmeti
  • TURSAB Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İsteğe Bağlı Seyahat Sigortası (15 Euro) 
  • Ekstra Turlar Ve Kişisel Harcamalar,
  • Müze Ve Ören Yerleri Giriş Ücretleri,
  • Yurtdışı Çıkış Vergisi, 15 TL
  • İsteğe Bağlı Şoför Bahşişleri (Kişi Başı 5 Euro)


Otel Bilgileri

Soru:
SIKÇA SORULAN SORULAR

Cevap:        

  • Sağlık          

Düzenli   ilaç kullananların, ihtiyaçtan daha fazla ilacı yanlarında getirmeleri   önerilmektedir. Çünkü ülkede her türlü ilaç bulunamıyor. Bunun yanı sıra   ciddi bir sağlık sorununuz varsa (kalp, tansiyon, şeker vs.) doktorunuz   tarafından imzalı bir belgeyi yanınızda bulundurmanız yararlı olacaktır.   Ayrıca çeşme suyu içmemeniz, ilk defa sizin açacağınız kapalı şişe su   içmenizi öneririz.              

  • Vize Bilgileri          

Kore   ve Japonya çipli pasaportlardan vize istememektedir. Eğer eski pasaportunuzu   (lacivert) kullanıyorsanız vize almanız gerekmektedir. Japonya tüm giriş   yapan kişilerden girişte parmak izi alınmaktadır.              

  • Uçuş Süreleri          

İstanbul   – Tokyo: 11,5 saat   
Seul   – İstanbul: 12 saat              

  • Para Birimi          

Japonya   para birimi Yen’dir. Güney Kore para birimi Won’dur. Bu gezi için yanınıza   USD almanızı ve bunun da küçük birimlerini yanınızda bulundurmanızı   öneriyoruz.              

  • Saat Dilimi          

Türkiye   ile her iki ülke arasında +6 saat fark bulunmaktadır. Türkiye’de saat 12.00   iken seyahat edeceğimiz ülkelerde saat 18.00.              

  • Telefon Kullanımı          

Tüm   cep telefonu operatörleri eğer telefonunuz uluslararası dolaşıma açıksa   kullanılabilmektedir. Ancak ülkenin bazı kesimlerinde şebeke olmayabilir.               

  • Kıyafet ve Gerekli Eşyalar          

Yanınıza   kolayca giyip çıkarabileceğiniz tişörtler, kısa ve uzun kollu gömlekler,   pamuklu pantolonlar, rahat yürüyüş ayakkabıları ve ince bir mont ya da hırka   almanızı öneririz. Sentetik olmayan ve pamuklu kıyafetler tercih etmenizi   tavsiye ederiz. Yağmur ihtimaline karşı bir yağmurluk ve şemsiye de   getirebilirsiniz. Bunun dışında şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası   gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların   şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz.              

  • Yemek Kültürü          

Bölgede   Uzakdoğu yemek kültürüne ait bir mutfak hâkim. Sokak satıcılarından bir şey   almamanızı öneririz. Bunun yanında gideceğimiz restoranlar ve otellerde   alacağımız yemeklerin damak tadınıza uygunluğunu fark edeceksiniz.              

  • Elektrik          

Japonya’da   genelde 100 V kullanılıyor. Japonya’da İngiliz tipi üç pimli prizler kullanılmaktadır.   Prizlerin uymadığı yerlerde sorun yaşamamak için elektronik mağazalarında   satılan üniversal fiş adaptörlerinden alınabilir. Prizlerin örnekleri   http://localti.me/tokyo-japan sitesinden görülebilir. Adaptör getirmenizi   öneririz. Kore’de Türkiye’de olduğu 220V ikili prizler kullanılmaktadır.   Adaptöre gerek yoktur.              

  • Alışveriş          

Her   iki ülke de özellikle elektronik konusunda tam bir alışveriş cennetidir. Bunun   haricinde geleneksel kıyafetler ve hediyelik eşyalar alınabilir.       

Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ NOTLAR & UYARILAR

    • ***Tur Programımız minimum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.
    • ***Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.
    • ***Programda belirtilen iç hat bağlantı saatleri havayolunun tarifesinde bulunan örnek saatler olup, tüm uçuş detayları ve iç hat bağlantı saatlerinin turdan 48 saat önce teyit edilmesi zorunludur.
    • ***Fuar, kongre, konser,etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acenteniz tarafından bilgi verilecektir.
    • *** 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • ***Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan Gençaystar Travel sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.
    • ***Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
    • ***Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin  genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine,  girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Gençaystar Travel sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda  imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
    • ***Ekstra turlar , servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki  müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
    • ***Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar. Ekstra turlar için tahsis edilen araçlar, sadece bu turları alan misafirler için geçerlidir.
    • *** Gençaystar Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Gençaystar Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.

    VİZE

    • T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Gençaystar Travel sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 
    • T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 
    • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına ; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 
    • 18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.
       
    • Gençaystar Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Gençaystar Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.

    İptal Şartları
    https://gencaystar.com.tr/japonya-kore-turlari
    Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
    08504412525


    Bu çıktı 18.04.2024 20:01 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.