Büyük İtalya & Yunanistan & Balkan Turları Tur Programı

“290 Eur. Değerindeki Ekstra Turlar Fiyata Dahil!”

BÜYÜK İTALYA
YUNANİSTAN & BALKAN TURU

"5 Gece İtalya Konaklaması Ayrıcalığı ile"

Selanik – Igoumenitsa – Napoli – Pompei  – Roma – Floransa – Pisa – Portofino
Venedik – Milano – Verona – Garda – Sirmione – Ljublijana – Belgrad – Sofya

TÜM GÜNDÜZ ŞEHİR TURLARI & EKSTRA TURLAR DAHİL!

Napoli & Pompei & Siena & Portofino & Sirmione Kasabası & Milano & Verona & Garda Gölü & Ljublijana | TURLARI DAHİL

Tur Hareket Tarihleri

1.Tur: 19-27 Nisan (Ramazan Bayramı), 2.Tur: 18-26 Mayıs (19 Mayıs Tatili), 3.Tur: 23 Haziran-01 Temmuz (Kurban Bayramı), 4.Tur: 28 Temmuz-05 Ağustos, 5.Tur: 18-26 Ağustos, 6.Tur: 01-09 Eylül, 7.Tur: 22-30 Eylül, 8.Tur: 06-14 Ekim, 9.Tur: 20-28 Ekim

Kalkış Yerleri: Akşam Saat 17.00 ’da ÜÇKUYULAR (Shell İstasyon Karşısı), Saat: 17.30 ’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 17.45 ’de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 18.00 ’da BAYRAKLI (Bayraklı Üst Geçit Duraklar Önü), 18.15 ’de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka Anıt Karşısı), 18.20 ’da KARŞIYAKA YUNUSLAR (Yunuslar Karşısı Mavi Kule Önü), 18.30 ’de MAVİŞEHİR (Mavişehir Ege Park Önü)
Gezilecek Yerler: Kavala – Selanik – Igoumenitsa – Napoli – Pompei – Roma – Floransa – Pisa – Siena Venedik – Milano – Verona – Ljublijana – Belgrad – Sofya
PROGRAM
1 Gün: İzmir’den Yolculuk

Akşam Saat 17.00 ’da ÜÇKUYULAR (Benzin İstasyonu Karşısı), Saat: 17.30 ’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 17.45 ’de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 18.00 ’da BAYRAKLI (Bayraklı Üst Geçit Duraklar Önü), 18.15 ’de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka Anıt Karşısı), 18.20 ’da KARŞIYAKA YUNUSLAR (Yunuslar Karşısı Mavi Kule Önü), 18.30 ’de MAVİŞEHİR (Mavişehir Mavibahçe Avm Önü) önünden siz değerli yolcularımızı alarak Edremit, Akçay üzerinden Lapseki’ye ulaşıyor. Feribotla kısa bir deniz yolcuğu yaparak karşıya geçiyor ve molalar vererek yolculuğumuzu sürdürüyoruz.

(Yolculuğumuz Menemen, Aliağa, Şakran, Dikili, Ayvalık, Akçay ana yolu üzerinden sürmektedir. Bu güzergâh üzeri katılmak isteyen misafirlerimiz acentamızdan bilgi alabilirler…)



2 Gün: Kavala – Selanik – Igoumenitsa

Sabaha karşı İpsala sınır kapısındaki gümrük ve pasaport işlemlerimizden sonra Yunanistan'a giriş yapıyoruz. Çok erken saatlerde KAVALA yakınlarında alacağımız sabah kahvaltımızın (ekstra) ardından KAVALA ’ya ulaşarak kurabiyelerinin tadına bakma imkânı buluyoruz. Ardından otobüs ile yolculuğumuzu sürdürüyor, SELANİK ’e ulaşıyor ve SELANİK ’te şehir turumuza başlıyoruz. YUNANİSTAN ’ın en önemli kiliselerinden birisi olan, AYA DİMİTRİOS KİLİSESİ, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN EVİ, SELANİK KALESİ, OSMANLI VE BİZANS ESERLERİNİ, KORDON, BEYAZ KULE, DÖNER KULE, FUAR MERKEZİ ’ni görüyoruz. Selanik turumuzun bitiminde Rehberimizin belirttiği serbest toplanma saatinde aracımızda buluşarak YUNANİSTAN ‘ın Adriyatik kıyısındaki liman kenti olan IGOUMENİTSA’ a doğru yola çıkıyoruz. Yapılacak bilet bagaj ve gümrük işlemleri sonrası işlemlerini takiben grubumuza özel ayrılmış yerlere geçiyoruz. Feribot içerisinde Havuz, Bar, Restaurant, Casino gibi birçok aktivite alanında keyifli saatler geçirebiliriz. Geceleme Gemi ‘de…

Dilerseniz Ekstra Ücret ödeyerek Kabin satın alarak seyahatinizi konforlu bir hale getirebilirsiniz.

Sabah Kahvaltısı: Kavala’da dinlenme tesisinde ekstra olarak alınacaktır.
Öğle Yemeği: Selanik şehir merkezinde serbest zamanda ekstra alınacaktır.
Akşam Yemeği: Igoumenitsa’da serbest zaman da ekstra alınacaktır.
Para Birimleri: Yunanistan – Euro
Rota: İzmir-Kavala (690 km), Kavala – Selanik (136 km), Selanik – Igoumenitsa (323 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 1149 km



3 Gün: Bari veya Brindisi – Napoli (Pompei) – Roma

Sabah yerel saat ile 09.30 ’da İtalya ’nın liman kenti BARİ ya da BRİNDİSİ ’ye varıyoruz. Otobüsümüz ile ilk durağımız Tüm misafirlerimiz için ücretsiz olan NAPOLİ & POMPEİ Turumuzu gerçekleştiriyoruz. (Pompei Antik Kent giriş ücreti misafirlerimize aittir.) Antik Kent Pompe ’yi görme fırsatı elde edeceğiz. Bu turumuzda Vezüv Yanardağı'nın eteklerinde kurulmuş olan ve Dünya ‘nın günümüzdeki eski halini en iyi yansıtacak şekilde korunmuş, sayılı antik kentlerinden POMPEİ ’de yanar dağ patlaması sonucu Kalıntı Haline Gelmiş Dükkânlar, Köylülerin Yaşamış Oldukları Evler, Amfi Tiyatro, Şehir Meydanı görülecektir. POMPEİ tarihinde sonsuz lüksün sonunda yaşanılacak hikayelerle dolu bir ikon olarak kalmıştır. Duygu yüklü anılarla POMPEİ ‘ye veda ediyoruz. Burada geçireceğimiz zaman sonrasında İtalya ‘nın başkenti ve Dünya ‘daki Turizm’in önemli noktalarından birisi olan ROMA ‘ya varıyoruz. ROMA ‘daki otelimize yerleştikten sonra kısa bir dinlenmenin ardından dileyen konuklarımız ile birlikte isteyenlerle gece aktivitesi planlayabiliriz. Rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Işıklar Altında Roma (By Night) Akşam Turu ’na katılabilirler. Gezimizde, Roma ’nın en yüksek tepesi olan Aşıklar Tepesinden Roma ‘nın ışıklar altındaki halini fotoğraflandırma imkanı bulacak, ardından Navona Meydanı, Panteon, Colosseum, Via Del Corso , Piazza Del Popolo akşam ışıkları altında görme fırsatını yakalayacağız. Geceleme ROMA ‘daki otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Gemi’de ekstra olarak alınacaktır.
Öğle Yemeği: Napoli şehir merkezinde serbest zamanda ekstra alınacaktır.
Akşam Yemeği: Roma da serbest zaman da ekstra alınacaktır.
Para Birimleri: İtalya – Euro
Rota: Bari-Napoli (265 km), Napoli – Bari (225)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 490 km
Otele Giriş Saati: Yol durumuna bağlı olarak tahmini 20:00



4 Gün: Roma – (Tam Gün Roma Şehir Turu)

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra ROMA ŞEHİR TURU ‘na çıkıyoruz. Programımıza, Hıristiyanlığın Merkezi olarak kabul edilen VATİKAN ve SAN PİETRO KATEDRALİ ‘ni ziyaret ile başlıyoruz. En yüksek kubbesi 136 metreye kadar ulaşan ve mimarlık harikası olarak kabul edilen bu kilisede, Dünyaca ünlü heykeltıraş Michelangelo´nun;  İsa´nın çarmığa gerilmesinden sonra, bedeninin Meryem Ana´nın kucağında can verdiği anın tasnif edildiği heykeli görüyoruz. PİETA COLLOSSEO, ROMA FORUMU, TRAİANO FORUMU, CİRCO MASSİMO YARIŞ ALANI, Mussolini ´nin Halka seslendiği VENEDİK MEYDANI, VİTTORİANO ZAFER ANITI, AŞK ÇEŞMESİ {Fontana di Trevi} ve İSPANYOL MERDİVENLERİ {Piazza di Spagna} görülecek yerler arasında bulunmaktadır. ROMA Turumuzun bitiminde rehberin belirleyeceği saate kadar serbest zaman. Bolca fotoğraf çekilmeniz ve kendinize hatıra almanız için değerlendirebilirsiniz. Tur bitimi otele transfer oluyoruz. Geceleme ROMA ‘daki otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacak olup, fiyata dahildir.
Öğle Yemeği: Roma şehir merkezinde serbest zamanda ekstra alınacaktır.
Akşam Yemeği: Roma şehir merkezinde serbest zamanda ekstra alınacaktır.
Para Birimleri: İtalya – Euro
Rota: Roma (20km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 20 km
Otele Giriş Saati: Yol durumuna bağlı olarak ortalama 20:00



5 Gün: Roma – Siena – Floransa

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, araçtaki yerimizi alıyor ve FLORANSA için yola çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde Tüm misafirlerimiz için ücretsiz olan Toscana Bölgesi ‘nin önemli tarihi şehri SİENA TURU ‘nu gerçekleştiriyoruz. Etrüxlerden Kalma Tarihi Ortaçağ Sokakları ‘nı gezerken günümüzden geçmişe bir zaman yolculuğu yapacak, SİENA MEYDANI ve Gotik Roman Mimarisi ‘den örnekler göreceğiz. Turumuzun bitiminde FLORANSA ‘ya yolculuğumuz devam edecek ve aklımız SİENA ‘da kalacak. FLORANSA ‘ya varışımızın ardından şehir turu gerçekleştiriyoruz. Bu turumuzda; ARNO NEHRİ, PONTE VECCHİO KÖPRÜSÜ, UFFİZİ SANAT GALERİSİ, SAN GİOVANNİ BATTİSTA VAFTİZHANESİ, SANTA MARİA DEL FİORE KATEDRALİ ve SİGNORİA SARAYI görülecek yerler arasındadır. Şehir Turu sonrasında; şehir merkezinde şehri yakından keşfetmek ve alışveriş için keyifli bir serbest zaman veriyoruz. Buluşmanın ardından otelimize transfer oluyoruz. Geceleme FLORANSA veya civarındaki otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacak olup, fiyata dahildir.
Öğle Yemeği: Floransa şehir merkezinde serbest zamanda ekstra alınacaktır.
Akşam Yemeği: Floransa şehir merkezinde serbest zamanda ekstra alınacaktır.
Para Birimleri: İtalya – Euro
Rota: Roma – Floransa (270km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 270 km
Otele Giriş Saati: Yol durumuna bağlı olarak ortalama 20:00



6 Gün: Floransa – Pisa – Portofino – Milano

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra, PİSA için yola çıkıyoruz. PİSA GEZİSİ ’nde 12. Yüzyıl’da, Batı Akdeniz’deki ticaret üstünlüğünü elinde bulunduran, Dünyaca bilinen en önemli tarihi eserlerinden biri olarak kabul edilen eğik kulesiyle ünlü yapıyı görüyoruz. Panoramik gezi sırasında PİSA KULESİ, KATEDRAL, VAFTİZHANE ile MİRACOLİ MEYDANI gezilecek yer arasında olup, dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde gönüllerince fotoğraf çektirebilirler. PİSA KULESİ ’nde bu hatıra fotoğrafını kesinlikle çektiriyor ve PİSA ’daki turumuzu tamamlıyoruz. Geleneksel fotoğraflarımız ve hatıralarımızı kaydederek PORTOFİNO ‘ya doğru yol alıyoruz. (Portofino ‘ya geçiş tekne ücreti misafirlerimize aittir.) PORTOFİNO ‘da rehberimiz ile birlikte geziyor ve sonrasında daracık sokaklarında ve İtalyan mimarisinin en tatlı görüntüleri arasında kendimizi kaybediyoruz. Rengarenk evlerin çevrelediği, tüm güzelliği ile şarkılara ilham kaynağı olmuş olan PORTOFİNO, daracık sokakları rengarenk evleri, yeşil tepeleri ve turkuaz rengi Akdeniz ile görülmeye değer güzellikteki manzarasıyla bizi kendine hayran bırakacak. Kafelerinde ve hediyelik eşya dükkanlarında vaktimizi değerlendirebiliriz. Tur bitiminde Sanayi ve Moda Şehri MİLANO kent merkezine doğru devam ediyoruz. MİLANO Şehir Turumuz ‘da; Şehrin şık caddelerinde yürüyerek ÜNLÜ DOUMO MEYDANI ‘na varıyoruz. Meydan ‘da, İtalya ’nın en önemli ve mimari açıdan en ihtişamlı eserlerinden biri olan DOUMO KATEDRALİ ’ni görüyoruz. GALERİA VİTTORİA EMANUELE ÇARŞISI KEŞFİ ve ÜNLÜ BUENOS AİRES BULVARI ‘da alışveriş yaparak MİLANO ’daki gezimizi noktalıyoruz. Geceleme MİLANO ‘daki otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacak olup, fiyata dahildir.
Öğle Yemeği: Pisa’da serbest zamanda ekstra alınacaktır.
Akşam Yemeği: Milano şehir merkezinde serbest zamanda ekstra alınacaktır.
Para Birimleri: İtalya – Euro
Rota: Floransa – Pisa (100km), Pisa – Milano (280km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 380 km
Otele Giriş Saati: Yol durumuna bağlı olarak ortalama 20:00



7 Gün: Milano – Garda – Sirmione – Verona – Venedik

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra MİLANO ‘dan ayrılıyoruz. Bir sonra ki durağımız İtalya ‘nın yüzölçümü bakımından en büyük göllerinden birisi olan GARDA GÖLÜ. İtalya'nın en büyük gölü olan GARDA GÖLÜ ‘nün İncisi SİRMİONE KASABASI ‘nın girişinde sizi, tarihi 13. yy’a dayanan SCALİGERO KALESİ karşılıyor. Begonvil çiçekleriyle kaplı binaları ve tarihi dokusu korunmuş İtalyan mimarisini seyredeceğiniz sokakları ile sakin bir Ortaçağ kasabası olan SİRMİONE ‘de masalsı bir yolculuk sizleri bekliyor olacak. Sıradaki durağımız; Ünlü İngiliz edebiyatçı Shakespeare'in eserine konu olmuş tarihteki en büyük aşk hikayesi Romeo ve Juliet'in evininde bulunduğu, Roma amfi tiyatrosundan (Coloseum) sonra İtalya’daki en büyük amfi tiyatrosuna (Arena di Verona) ev sahipliği yapan UNESCO Dünya Kültürel Mirası Listesi'ndeki Kuzey İtalya’nın romantik şehri; VERONA. Buradaki turumuz sonrasında, Kuzeydoğu İtalya'da birbirinden kanallarla ayrılmış ve köprülerle bağlanan 118 adanın üzerine kurulu, kıyı şeridi boyunca uzanan Venetian Lagoon bataklığında, Po ve Piave nehirlerinin deltaları arasındaki kanal şehri VENEDİK ‘e doğru hareket ediyoruz. VENEDİK ‘e varıyor ve şehir turumuz için vaperettolarla tarihi SAN MARCO MEYDANI ‘na geçiyoruz. MEYDAN VE SAN MARCO KATEDRALİ, DÜKLER SARAYI, BÜYÜK KANAL, RİALTO KÖPRÜSÜ rehberimiz eşliğinde görülecek yerler arasındadır. Dileyen misafirlerimiz (Ekstra isteğe bağlı aktivite.) GONDOL TURU ‘na katılabilirler. Tur bitiminde serbest zaman veriyor ve sonrasında rehberimizin belirleyeceği saatte otobüsteki yerimizi alarak otelimize doğru yol alıyoruz. Geceleme Mestre/Padova/Treviso otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacak olup, fiyata dahildir.
Öğle Yemeği: Verona’da serbest zamanda ekstra alınacaktır.
Akşam Yemeği: Mestre şehir merkezinde serbest zamanda ekstra alınacaktır.
Para Birimleri: İtalya – Euro
Rota: Milano- Verona (160km), Verona – Mestre(120km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 280 km
Otele Giriş Saati: Yol durumuna bağlı olarak ortalama 21:00 



8 Gün: Venedik – Ljublijana – Belgrad

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra yola çıkıyoruz. Öncelikle yolumuz üzerindeki Tüm misafirlerimiz için ücretsiz olan SLOVENYA ’nın Başkenti 2016 European Green Capital ödüllü LJUBLJANA ŞEHİR TURU gerçekleştiriyoruz. Gerçekleşecek olan panoramik şehir turunda; LJUBLJANA NEHRİ, PARLAMENTO BİNASI, LJUBLJANA ÜNİVERSİTESİ, ESKİ MEYDAN, EJDERHA HEYKELİ, DRAGON KÖPRÜSÜ, TİVOLİ PARK, ST. NİCHOLAS KATEDRALİ ve PRESEREN MEYDANI görülecek yerler arasındadır. HIRVASTİSTAN, ZAGREB üzerinden kısa molalar vererek BELGRAD ‘a varıyoruz. Ardından panoramik tur yaparak şehir içinde Belgrad Gökdelenlerini, Hükümet Binalarını, Parlamentoyu, Nato’nun bombaladığı Genel Kurmay Başkanlığı ve Polis Merkezi’ni görüyoruz. Geceleme BELGRAD ‘daki otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacak olup , fiyata dahildir.
Öğle Yemeği: Ljublijana’da serbest zamanda ekstra alınacaktır.
Akşam Yemeği: Otoban üzeri dinlenme tesisinde ekstra alınacaktır.
Para Birimleri: İtalya – Euro, Slovenya – Euro , Sırbistan – Denar
Rota: Mestre- Ljublijana (230km), Ljublijana – Belgrad (530km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 760 km
Otele Giriş Saati: Gümrük geçiş sürelerin bağlı olarak tahmini 22:30



9 Gün: Belgrad – Sofya – İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra erken saatlerde otelden ayrılarak NİŞ üzerinden SOFYA ‘ya ulaşıyoruz. SOFYA turumuza yürüyerek başlıyoruz. BANYABAŞI CAMİİ ’ni, SERDİCA ANTİK KENTİ ’nin Kalıntılarını, MİLENYUM ANITI ’nı, NEDELYA KİLİSESİ ’ni, RUSKİ KİLİSESİ ’ni, HÜKÜMET BİNALARI’nı, ÇAR OSVOBODİTEL ANITI ’nı, SOFYA ÜNİVERSİTESİ ’ni, AYASOFYA ’yı görüyor ve ALEKSANDR NEVSKİ KATEDRALİ ’ni ziyaret ediyoruz. Tur bitiminde FİLİBE yoluyla sınır kapısına ulaşıyoruz. Sınıra vardıktan sonra pasaport ve gümrük işlemlerimizin ardından Kapıkule sınır kapısından geçerek EDİRNE 'ye varıyoruz. Edirne ‘ye selam ederek yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Tüm misafirlerimizi aldığımız duraklara sırasıyla bırakarak turumuzu sonlandırıyoruz. Bir başka GENÇAYSTAR seyahatinde tekrar buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz. KENDİNİZE İYİ BAKIN…

(Gümrük geçişlerine bağlı olarak, bir sonraki gün sabahın ilk saatlerinde İzmir ‘e ulaşacağız.)

Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacak olup , fiyata dahildir.
Öğle Yemeği: Sofya’da serbest zamanda ekstra alınacaktır.
Akşam Yemeği: Otoban üzeri dinlenme tesisinde ekstra alınacaktır.
Para Birimleri: Sırbistan – Denar, Bulgaristan – Leva
Rota: Belgrad- Sofya (390km), Sofya – İzmir (900km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 1290 km



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Belgeli Araçlar ile Ulaşımlar,
  • İzmir –Selanik – Igoumenitsa – Bari – Roma – Floransa – Milano – Venedik – Belgrad – Sofya – İzmir Arası Otobüslerle Konforlu Ulaşım Hizmeti,
  • Roma – Floransa - Venedik – Selanik – Belgrad – Sofya’ da Gerçekleştirilecek Şehir Turları,
  • Roma’da ( Çevresi ) 3* veya 4* Otelde 2 Gece Oda Kahvaltı Konaklama,
  • Floransa’da ( Çevresi ) 3* veya 4* Otelde 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama,
  • Milano ‘da 3* Veya 4* Otelde 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama,
  • Venedik ‘de ( Çevresi ) 3* Veya 4*.Otelde 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama,
  • Belgrad ‘da 4* Otelde 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama,
  • Napoli Turu,
  • Pisa Turu,
  • Portofino Turu,
  • Milano Turu,
  • Verona, Sirmione, Garda Turu,
  • Ljublijana Turu,
  • Igoumenitsa – Bari (Brindisi) Arası Feribot Yolculuğu
  • (ATS-Pulman Tipi Koltuk)
  • Araç İçi Limitli Su İkramı,
  • Tüm Otoban Check-Point Ve Otopark Ücretleri,
  • Gümrük Vergileri,
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti,
  • GENCAYSTAR Güvencesi.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Tur Programına Uygun Oluşacak İsteğe Bağlı Aktiviteler
  • Vaperotto, Gondol, Portofino Tekne Ücretleri
  • Pompei Antik Kent Müze Giriş Ücreti
  • Konaklama Turist Vergileri
  • Schengen Vize + Hizmet Bedeli : 160 Eur.
  • Yurtdışı Çıkış Fonu (Bankaya yatırılmalıdır.)
  • Seyahat Sigortası 0-64 Yaş: 15 €
  • Seyahat Sigortası 65-80 Yaş: 30 €


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (00:00)
  • Üçkuyular Meydan (17:00)
  • Üçyol Meydanı (17:30)
  • Lozan Meydanı (17:45)
  • Bayraklı Üst Geçit (18:00)
  • Ksk Anıt (18:15)
  • Ksk Yunuslar (18:20)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (18:30)
Notlar

TUR VE VİZE HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRMELER

  • Konsolosluk ve Aracı Vize Merkezlerine gelen zamlar talep edilecektir.
  • TL Ödenen Ücret TL iade edilir, Kredi Kartıyla Ödenen Ücret Kredi Kartına İade edilir. Müşteri Ödediği gün ile İade aldığı gün arasındaki Kur farkını talep edemez. Sadece Euro ödenen ücretler Euro olarak iade edilmektedir.
  • Vize işlemlerini tamamen kendi takip edecek misafirler için vize desteği & evrak & yolcu listesi & araç bilgisi paylaşılmaz.
  • Alınamayan vize ücreti iade edilmez. Tur ücretinin iadesi ise tur sözleşme maddeleri ile bir bütündür.
  • Seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir.
  • Ayrıca çok girişli Schengen vizesi olanlar ve yeşil pasaport için ekstra vize almaya gerek yoktur.
  • 1 Oda için 3. Kişi ek yatak olabilir, orijinal yatak sözü verilmemektedir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turlarımızda çok fazla sınır kapısı geçişi olduğu için programdaki yaşanacak yoğunluk nedeniyle tur programı rehber tarafından revize edilebilmektedir.
  • Turun rehberi ve rehbere ait iletişim bilgisi turdan 1 gün önce SMS ile gönderilmektedir. Bunun haricinde bir bilgilendirme için aranmayacaksınız.
  • Tur otellerimiz Bölge’nin ve sınıfının iyi tesisleridir. Aynı kategori korunmak kaydı oteller değişebilir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımız otobüs ile gerçekleştiği için turun çıkışı için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile acentamız turu iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda ödenen ücret ödendiği şekilde iade edilecektir.
  • GENCAYSTAR, tur programını bayram yoğunluğu, yağmur, yağış ve ön görülemeyen sebeplerle güzergâhında değişiklik yapabilir. Lütfen tur programının güncen sirküsünü 48 saat evvel acentadan edininiz.
  • Tüm yolcularımızı araca bindikleri noktaya bırakıyoruz. Ayrıca duraklama yapılmamaktadır.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/buyuk-italya-yunanistan-balkan-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 20.04.2024 00:45 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.