Uçakla Butik Şanlıurfa & Mardin Turu (Eski) Tur Programı

BU PROGRAMIMIZ ŞUAN AKTİF DEĞİLDİR.

ERKEN REZERVASYON FIRSATI
ODA BAŞI 200 ₺ İNDİRİMLİ SÜPER FİYAT!

GÜNEYDOĞU ‘NUN 2 GÖZDE ŞEHRİ BİR ARADA

PEGASUS HAVA YOLLARI İLE MARDİN GİDİŞ ŞANLIURFA DÖNÜŞ.
MARDİN’E UÇUŞ AYRICALIĞI İLE 1 TAM GÜN MARDİN TURU

Uçakla 2 Gece 3 Gün
Butik ŞANLIURFA & MARDİN TURU

Mardin, Midyat, Beyaz Su, Dara Harabeleri, Deyrulzaferan, Şanlıurfa,
Sıra Gecesi, Göbeklitepe, Harran, Harran Evleri

1 Gece Mardin Hilton Hotels, 1 Gece Şanlıurfa Hilton Hotels
Deluxe Konaklamalı Butik Program

TUR HAREKET TARİHLERİ

1.tur: 03-05 Kasım 2 gece 3 gün (İlave tarihler eklenecektir.)

Bu turumuz size uymadıysa Gap ve Doğu kategorisindeki diğer turlarımızı listelemek için Tıklayınız...

Kalkış Yerleri: 05.00 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Diyarbakır, Diyarbakır Surları, Hasankeyf, Midyat, Mardin, Kırklar Kilisesi, Zinciriye Medresesi, Dara Harabeleri, Deyrulzaferan Manastırı, Şanlıurfa, Sıra Gecesi, Göbeklitepe, Harran, Harran Evleri, Gaziantep
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Mardin (Tam Gün Mardin Turu)

Sabah 08:30 ‘da İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI İç hatlar Terminalinde oluyor ve TC kimliklerimiz ile birlikte PEGASUS HAVA YOLLARI ‘nın kontuarlarından check-in ve bagaj işlemlerimizi tamamlıyoruz. PEGASUS HAVA YOLLARI ‘na ait PC3060 sefer sayılı Saat: 10:30 uçuşu ile MARDİN ‘e uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. 2 saat süren yolcuğumuz sonrasında havalimanına iniyor, rehber ve aracımız ile buluşuyoruz. Rehberimizin yönlendirmesiyle aracımızdaki yerlerimizi alarak turumuza başlıyoruz. Kahvaltımızı (ekstra) Mardin’e özgü taş konaklardan birinde, yöresel lezzetler eşliğinde aldıktan sonra gezmeye başlıyoruz. Mor Behnam ile kız kardeşi Saro adına yapılan KIRKLAR KİLİSESİ ’ni ziyaretimiz ile başlıyoruz keşfimize. Ardından Artuklu ’nun güzel eseri ABDÜLLATİF CAMİ ’ne gördükten sonra yörenin tarihi ve kültürel zenginliklerini yansıtan, arkeolojik ve etnografik eserlerinin de sergilendiği MARDİN MÜZESİ ’ne gidiyoruz. Taş işlemeleriyle ünlü, zamanın önemli eğitim kurumlarından ZİNCİRİYE MEDRESESİ ile ziyaretlerimizi tamamlıyoruz. Tur bitiminde rehberimizin vereceği sürede serbest zaman alıyoruz. Mardin sokaklarında kaybolabilir, fotoğraflar çekebilir, alışveriş yapabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama MARDİN ‘deki otelimizde.



2 Gün: Mardin, Midyat, Beyaz Su, Dara Harabeleri, Deyrulzaferan Manastırı, Şanlıurfa (Sıra Gecesi)

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra; MİDYAT ‘a doğru yola çıkıyoruz. MİDYAT ’ın en güzel evlerinden biri olan VİLAYET KONUKEVİ, GELLUŞKE HANI gezdikten sonra, gümüşün TELKÂRİ olarak ustalarının elinde dile geldiği MİDYAT ’da alışveriş için serbest zaman alıyoruz. MİDYAT ‘dan ayrılıp bir tatil beldesini andıran, yeşilliklerin arasında buz gibi suların içinde, BEYAZ SU ‘da mola veriyoruz. MARDİN ‘in 30 km Güneydoğusunda bulunan yukarı Mezopotamya ’nın Efesi kabul edilen tarihi şehri DARA HARABELERİ ‘ne gidiyoruz. Burada çekeceğimiz onlarca fotoğraf ve anıyla birlikte yolumuzu MARDİN ’in 5 km dışında bulunan, DEYRULZAFERAN MANASTIRI ’na çeviriyoruz. 639 yıl boyunca Dünya Süryanileri ‘nin Patriklik Merkezi olan Manastır, 1937 yılında Süryani Patrikliği ‘nin Suriye ’ye taşınmasına rağmen hala Süryanilerin Hac Merkezi olarak kabul edilmektedir. Bu muhteşem yapıyı gezdikten sonra, ŞANLIURFA ‘ya doğru yol alıyoruz. Akşam yemeğimizi otelimizde aldıktan sonra isteyen konuklarımız ile birlikte SIRA GECESİ ‘ne gidiyoruz. (ekstra) Geceleme ŞANLIURFA ‘daki otelimizde.



3 Gün: Şanlıurfa, Göbeklitepe, Harran, Harran Evleri, Şanlıurfa, İzmir

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra BALIKLI GÖL (Aynzeliha ve Halil-ür Rahman Gölleri), RIZVANİYE CAMİ (Zulümiye Cami), MEVLİD İ HALİL KÜLLİYESİ VE HZ. İBRAHİM MAĞARASI, HALİ-ÜR RAHMAN CAMİ’ni ziyaret ederek güne başlıyoruz. Ardından günümüzden yaklaşık 12.000 yıl öncesine doğru zaman tünelindeki yolculuğumuzun durağı olan GÖBEKLİTEPE ’ye giderek; heyecan veren bilinen ve bilinmeyenlerine birlikte yolculuk yapıyoruz. Şu ana kadar bilinen verilere göre; İnsanoğlu ‘nun gözlerini ilk kez dünyaya açtığı tahmin edilen ve Dünya’nın İlk Tapınağı olan, Dünya’nın nefesini tutarak gelişmelerini izlediği bu noktadaki ziyaretimizin ardından yolculuğumuza ediyoruz. Tevrat'ta Hârân olarak, İncil’de aynı adla anılan bir kent olarak geçen, İslam tarihçilerinin ise kentin kuruluşunu Nuh Peygamberin torunlarından Kaynana veya İbrahim Peygamberin kardeşi Aran'a (Haran) bağladıkları HARRAN ’a gidiyoruz. Bölgenin iklim ve doğasıyla uyumlu, kendine özgü HARRAN EVLERİ ’ni ziyaret ederken, HARRAN KALESİ ’ni SURLAR’ ını ve tarihin en eski İSLAM ÜNİVERSİTESİ ’ni görerek ŞANLI şehrimiz ŞANLIURFA ’ya geri dönüyor ve havalimanına transfer oluyoruz. PEGASUS HAVA YOLLARI ‘na ait PC3051 sefer sayılı Saat: 17.05 uçuşu ile İZMİR ‘e geri dönüyoruz. Yüzlerce fotoğraf ve anıyı kaydedip bir başka Butik seyahatimizde sizlerle tekrar karşılaşmayı umut ediyor vedalaşıyoruz. HOŞÇA KALIN…

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı & PASAPORT ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • PEGASUS HAVA YOLLARI ile Mardin Gidiş, Şanlıurfa Dönüş Ekonomi Sınıf Uçak Bileti
  • Lüks Araçlarla Ulaşımlar ve Tüm Turlar
  • Belirtilen Oteller ’de 2 GECE Yarım Pansiyon Bazında Konaklama
  • Otel ’de 2 Akşam Akşam Yemeği
  • Otel ‘de 2 Sabah Kahvaltısı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti 
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Kaptan ve Rehber Bahşişleri
  • Urfa Sıra Gecesi (İsteğe Bağlı…)
  • Seyahat Sigortası İptal Güvence Paketi 10 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 20 ₺ olarak hesaplanmaktadır…)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (05:00)
Notlar

OTELLER HAKKINDA BİLGİ

 

 

TUR HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER

  • Çocuk indirimlerimiz bir odada konaklayan 2 yetişkin ile birlikte sağlanır. 1 Yetişkin yanında çocuk indirimi verilmemektedir. 1 Oda da sadece 1 çocuk için indirim sağlanmaktadır.
  • 1 Oda için 3. Kişi ek yatak olabilir, orijinal yatak sözü verilmemektedir. Ancak otelin müsaitliğine göre rica edilebilir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turun rehberi ve rehbere ait iletişim bilgisi turdan 1 gün önce SMS ile gönderilmektedir. Bunun haricinde bir bilgilendirme için aranmayacaksınız.
  • Tur otellerimiz Bölge’nin ve sınıfının iyi tesisleridir. Aynı kategori korunmak kaydı oteller değişebilir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımız otobüs ile gerçekleştiği için turun çıkışı için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile acentamız turu iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda ödenen ücret ödendiği şekilde iade edilecektir.
  • GENCAYSTAR, tur programını bayram yoğunluğu, yağmur, yağış ve ön görülemeyen sebeplerle güzergâhında değişiklik yapabilir. Lütfen tur programının güncen sirküsünü 48 saat evvel acentadan edininiz.
  • Tüm yolcularımızı araca bindikleri noktaya bırakıyoruz. Ayrıca duraklama yapılmamaktadır.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/ucakla-butik-urfa-mardin-turu-eski
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 19.04.2024 19:30 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.