Antalya & Alanya & Kemer & Köprülü Kanyonu & Kaş Turları Tur Programı

ERKEN REZERVASYON FIRSATI İLE SEZON BOYU
BAYRAMLAR DAHİL!

Antalya & Alanya & Kemer & Köprülü Kanyonu & Kaş
AKDENİZ SAHİLLERİ TURLARI

Düden Şelalesi, Aspendos Tiyatrosu, Köprülü Kanyonu, Rafting, Alanya, Dim Çayı, Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası, Kleopatra Plajı, Side Antik Kenti, Side Çarşı, Apollon Tapınağı, Kemer Merkez, Kemer Tekne Turu, Cennet Koyu, Korsanlar Mağarası, Kleopatra Burnu, Tahtalı Dağı Teleferik, Kekova, Kaş

4*B BUSINESS HOTEL & SPA
Kapalı Havuz & Hamam & Sauna

TUR HAREKET TARİHLERİ (3 GECE 3 GÜN)

1.Tur: 22-25 Nisan, 2.Tur: 12-15 Mayıs (Ramazan Bayramı), 3.Tur: 27-30 Mayıs, 4.Tur: 24-27 Haziran, 5.Tur: 19-22 Temmuz (Kurban Bayramı-1), 6.Tur: 22-25 Temmuz (Kurban Bayramı-2), 7.Tur: 12-15 Ağustos, 8.Tur: 27-30 Ağustos, 9.Tur: 09-12 Eylül, 10.Tur: 23-26 Eylül

Kalkış Yerleri: Akşam Saat: 21.30’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 21.45’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 21.50’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 21.55’de YUNUSLAR (Karşıyaka Yunuslar Önü), 22.00’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 22.15’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 22.30’da ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)
Gezilecek Yerler: Düden Şelalesi, Aspendos Tiyatrosu, Köprülü Kanyonu, Rafting, Alanya, Dim Çayı, Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası, Kleopatra Plajı, Side Antik Kenti, Side Çarşı, Apollon Tapınağı, Kemer Merkez, Kemer Tekne Turu, Cennet Koyu, Korsanlar Mağarası, Kleopatra Burnu, Phaselıs Plajı, Tahtalı Dağı Teleferik
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Antalya Yolculuk // Düden Şelalesi, Aspendos Tiyatrosu, Köprülü Kanyonu, Rafting

1.GECE YOLCULUĞU:

Akşam Saat: 21.30’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 21.45’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 21.50’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 21.55’de YUNUSLAR (Karşıyaka Yunuslar Önü), 22.00’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 22.15’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 22.30’da ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)’den siz değerli konuklarımızı aldıktan sonra Akdeniz’in maviliklerine doğru yola çıkıyoruz. Kısa molalar vererek sürdürdüğümüz yolculuk sonrası ANTALYA ’ya ulaşıyoruz.

1.GÜN PROGRAMI:

Sabah kahvaltımızı (ekstra) olarak aldıktan sonra, turumuza başlıyoruz. Öncelikle DÜDEN ŞELALESi gezimizi gerçekleştiriyoruz. Suyun özgürlüğüne ve uçsuz bucaksız görüntülerine şahit olduktan sonra Anadolu topraklarında en iyi korunmuş Roma Tiyatrosu olma özelliği taşıyan ASPENDOS TİYATROSU ‘nu geziyoruz. Turumuzun bitiminde dileyen konuklarımız ile birlikte (ekstra aktivite) hafızalarınızdan silinmeyecek bir aktivite olan KÖPRÜLÜ KANYONU ‘nda RAFTİNG ‘e gidiyoruz. Aktiviteye katılmayan misafirlerimiz KÖPRÜLÜ KANYON ‘unda vakit geçirebilirler. Restaurantında dinlenerek, kahvelerini yudumlayabilirler ve atıştırmalıklar alabilirler. Akşam yemeği ve konaklama ANTALYA ‘daki otelimizde.



2 Gün: Alanya, Dim Çayı, Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası, Kleopatra Plajı, Side Antik Kenti, Side Çarşı, Apollon Tapınağı

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, ALANYA ‘ya hareket ediyoruz. Rehberimiz eşliğinde yapacağımız ALANYA ŞEHİR TURU sonrasında buz gibi sularında serinleme imkanı bulacağımız DİM ÇAYI ‘na gidiyoruz. Vereceğimiz öğle yemeği molası sonrasında ALANYA Şehir Merkezi ’nde ALANYA KALESİ ‘ni görme fırsatını buluyoruz. Yoğunluğuna göre gezme imkanı da elde edebiliriz. Ardından DAMLATAŞ MAĞARASI ’nı ziyaret edip, ince kumlu, alabildiğine geniş bir plaj olan Kleopatra'nın bile banyo yaptığı söylenen, denizin sığ olması ile bilinen KLEOPATRA PLAJI ’nda mola veriyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte hareket edip SİDE ANTİK KENTİ ‘ni gezmek için yola çıkıyoruz. Keyifli ve güzel bir günün ardından akşam üzeri molasını SİDE ÇARŞI ‘da serbest zaman alıyoruz. Sevdiklerimize hediyelikler almayı ihmal etmiyor ve sonrasında APOLLON TAPINAĞI ‘nı  ziyaret edip, otele doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ANTALYA ‘daki otelimizde.



3 Gün: Kemer Merkez, Tahtalı Dağı Teleferik, Kekova, Tekne Turu, Kaş, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, KEMER ‘e hareket ediyoruz. KEMER MERKEZ ‘de serbest zaman veriyor, dileyen konuklarımız marinada sabah kahvelerini yudumlayabilirler. Kemer serbest zaman sonunda otobüs ile kısa bir yolculuğun ardından, dileyen misafirlerimiz ise (ekstra aktivite) TAHTALI DAĞI TELEFERİK TURU ‘na katılabilirler. Tahtalı Teleferiği, Dünya ‘nın ikinci, Avrupa ’nın ise en uzun Teleferiğidir. Akdeniz’i ve 2.365 Metre yüksekliğindeki TAHTALI DAĞI ’nın zirvesini birleştiriyor. Teleferik istasyonumuza vardığımızda, 80 kişilik deniz manzaralı panoramik kabinler ile dağa çıkışımızı gerçekleştiriyoruz. Buradaki cafede ekstra içeceklerimizi yudumladıktan sonra inişimize başlıyoruz. Dağ istasyonu 360 derecelik panoraması ile super manzaraları sizlerin keyfine bırakıyor olacak. İniş sırasında dünyanın en güzel korunmuş doğal bölgesinin üstünden geçerek muhteşem bir deneyim yaşıyoruz. Bu harika manzaranın keyfini çıkarıyoruz. Burada göreceğiniz, FİNİKE ve SİDE arasındaki şahane manzaraya hayran kalacaksınız. Ardından ÜÇAĞIZ ‘dan teknelerle tura çıkma imkanı buluyoruz. (Ekstra Tekne Turu) KEKOVA TEKNE TURU ‘nda göreceğimiz yerler; BATIK ŞEHİR, KORSANLAR ADASI, GÖK KAYALAR koylarını kısa molalar vererek geziyoruz. Yüzme molaları ve keyifli tekne yolculuğu sonrasında bindiğimiz noktada tekneden iniyoruz. Tur aracımızdaki yerimizi aldıktan sonra yolculuğumuz sürüyor ve KAŞ ‘da mola veriyoruz. Meis Adası ‘na karşı kahvelerimizi yudumladıktan sonra kısa molalara istinaden akşam geç saatlerde İZMİR ‘e ulaşıyoruz. Bir başka seyahatimizde tekrar buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.

ÖNEMLİ NOT: Dönüş günü programının yoğunluğu ve dönüş yolundaki konvoy, trafik, sis gibi yol akışını etkileyecek sebepler nedeniyle İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebeple dönüş bileti, uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otel’de Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • Kapalı Havuz, Hamam, Sauna ve SPA Kullanımı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR Hijyen Kiti
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • +65 Yaş Üzeri Misafirlerimiz 20 TL fark öder.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Turlar Esnasında Alınan Öğle Yemekleri
  • Ekstra Olduğu Belirtilen Her Türlü Hizmet
  • Star İptal Güvence Paketi
  • EKSTRA Kekova Tekne Turu:
  • EKSTRA Rafting Aktivitesi:
  • EKSTRA Tahtalı Teleferik Turu:


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (00:00)
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (21:30)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (21:45)
  • Bostanlı İskele Önü (21:50)
  • Ksk Yunuslar (21:55)
  • Ksk Anıt (22:00)
  • Lozan Meydanı (22:15)
  • Üçyol Meydanı (22:30)
Notlar

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Odaya konulan 3. Ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır. 
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turlarımızda araç seçimi katılımcı sayısına bağlı olarak değişmektedir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/akdeniz-sahilleri-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 18.04.2024 16:02 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.