Otobüs ile Balkanlar Masalı 8 Gün 8 Ülke Tur Programı

ERKEN REZERVASYON FIRSATI
ODA BAŞI 240 € İNDİRİMLİ SÜPER FİYAT!

ERKEN REZERVASYON SON FIRSATLAR

BALKAN MASALI

8 ÜLKE 8 GÜN 23 ŞEHİR

YUNANİSTAN & BULGARİSTAN & MAKEDONYA
SIRBİSTAN & BOSNA-HERSEK & HIRVATİSTAN & ARNAVUTLUK & KARADAĞ

TAMAMI 4*OTELLER, TÜM AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL!
EKSTRA TUR YOK! ADIM ADIM DETAYLI TUR PROGRAMI FARKI!
PROFESYONEL REHBERLER, LÜKS TURİZM ARAÇLARI EŞLİĞİNDE

Sofya, Köstendil, Kumanavo, Üsküp, Belgrad, Şabats, Loznitsa, Sarajevo, Mostar, Trebinje, Dubrovnik, Herceg Novi, Tivat, Kotor, Budva, Bar, İşkodra, Tiran, Elbasan, Ohrid, Manastır, Selanik, Kavala

SÜPER ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI
07 NİSAN 2018 İTİBARİYLE HER CUMARTESİ

TUR HAREKET TARİHLERİ (CUMARTESİ GÜNLERİ ÇIKIŞLI)

07 Nisan 2018, 14 Nisan 2018, 21 Nisan 2018, 28 Nisan 2018, 5 Mayıs 2018, 12 Mayıs 2018, 19 Mayıs 2018, 26 Mayıs 2018,
2 Haziran 2018, 14 Haziran 2018, 23 Haziran 2018, 30 Haziran 2018, 7 Temmuz 2018, 14 Temmuz 2018, 21 Temmuz 2018, 28 Temmuz 2018, 4 Ağustos 2018, 11 Ağustos 2018, 18 Ağustos 2018, 1 Eylül 2018, 8 Eylül 2018, 15 Eylül 2018,
22 Eylül 2018, 29 Eylül 2018, 6 Ekim 2018, 13 Ekim 2018, 20 Ekim 2018, 27 Ekim 2018

ÖZEL TARİHLER HAKKINDA BİLGİ

23 Nisan Tatili: 21 Nisan 2018 hareketli program
19 Mayıs Tatili: 12 Mayıs 2018 ve 19 Mayıs 2018 hareketli programlar
Ramazan Bayramı Tatili: 14 Haziran 2018 hareketli program (Perşembe Hareket)
Kurban Bayramı Tatili: 18 Ağustos 2018 hareketli program

Kalkış Yerleri: Saat 16.30’da ÜÇKUYULAR (Shell İstasyon Karşısı), Saat: 17.00’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 17.15’de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 17.30’da BAYRAKLI (Bayraklı Üst Geçit Duraklar Önü), 17.45’de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka Anıt Karşısı), 18.00’da KARŞIYAKA YUNUSLAR (Yunuslar Karşısı Mavi Kule Önü), 18.15’de MAVİŞEHİR (Mavişehir Ege Park Önü)
Gezilecek Yerler: Balkanlar\'da 8 Ülke 23 Şehir Bir Arada
PROGRAM
1 Gün: Yolculuk [-TÜRKİYE-]

Akşam Saat 16.30’da ÜÇKUYULAR (Shell İstasyon Karşısı), Saat: 17.00’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 17.15’de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 17.30’da BAYRAKLI (Bayraklı Üst Geçit Duraklar Önü), 17.45’de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka Anıt Karşısı), 18.00’da KARŞIYAKA YUNUSLAR (Yunuslar Karşısı Mavi Kule Önü), 18.15’de MAVİŞEHİR (Mavişehir Ege Park Önü) önünden siz değerli yolcularımızı alarak Edremit, Akçay üzerinden Lapseki’ye ulaşıyor. Feribotla kısa bir deniz yolcuğu yaparak karşıya geçiyor ve molalar vererek yolculuğumuzu sürdürüyoruz.

(Yolculuğumuz Menemen, Aliağa, Şakran, Dikili, Ayvalık, Akçay ana yolu üzerinden sürmektedir. Bu güzergâh üzeri katılmak isteyen misafirlerimiz acentamızdan bilgi alabilirler…)



2 Gün: Kapıkule, Sofya, Köstendil, Kriva Palanka, Kumanova, Üsküp [-TÜRKİYE-> BULGARİSTAN-> MAKEDONYA-]

Sabaha karşı Kapıkule Sınır Kapısındaki gümrük ve pasaport işlemlerimizden sonra BULGARİSTAN 'a giriş yapıyoruz. Çok erken saatlerde Haskova, Filibe, Pazarcık üzerinden Başkent SOFYA ’ya ulaşıyoruz. Yürüyerek şehirdeki turumuza başlıyor; BANYABAŞI CAMİİ ’ni, SERDİCA ANTİK KENTİ ’nin Kalıntılarını, MİLENYUM ANITI ’nı, NEDELYA KİLİSESİ ’ni, RUSKİ KİLİSESİ ’ni, HÜKÜMET BİNALARI ’nı, ÇAR OSVOBODİTEL ANITI ’nı, SOFYA ÜNİVERSİTESİ ’ni, AYASOFYA ’yı görüyor ve ALEKSANDR NEVSKİ KATEDRALİ ’ni ziyaret ediyoruz. Ardından KÖSTENDİL, KRIVA PALANKA’nın güzel görüntüleri eşliğinde yol alıyor ve Makedonya’ya giriş yapıyoruz. Ardından Kumanova Muharebelerinin de yaşandığı türkülere konu olan KUMANOVA üzerinden Makedonya’nın başkenti ÜSKÜP’e ulaşıyoruz. Eski Üsküp ile turumuza başlıyoruz. KALE ‘yi, MUSTAFA PAŞA CAMİİ ’ni, KURŞUNLU HAN, ÇİFTE HAMAM, MURAT PAŞA CAMİİ, KAPAN HAN ’ı görerek Eski Çarşı ‘da alışveriş için serbest zaman alıyoruz. Sonrasında bu kez yeni ÜSKÜP 'ü gezdikten sonra TAŞ KÖPRÜ ‘yü, BÜYÜK İSKENDER, II.PHILIP heykelleriyle, VMRO'nun ünlü liderlerinden DAME GRUEV, GOTSE DELÇEV, KRIL VE METODY, JUSTINIAN, CAR SAMUEL HEYKELLERİ ‘ni, ZAFER TAKI’nı, yeni yapılan Neoklasik mimarideki birçok binayı görüp, 1910 yılında Gonca Boyacı adıyla Üsküp'te doğan RAHİBE TERASA ANIEVİ'ni ve anıtını ziyaret edip turumuzu tamamlıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ÜSKÜP 'teki otelimizde.



3 Gün: Üsküp, Belgrad [-MAKEDONYA-> SIRBİSTAN-]

Sabahın erken saatlerinde alacağımız kahvaltının ardından Leskovats üzerinden akşama doğru BELGRAD ’a ulaşıyoruz. Tito'nun övünç kaynağı olan geniş bulvarlı modern Belgrad’ı gezmeye Sırp Ortodoks Kilisesi ’nin kurucusu ST. SAVA ’ya atfedilen KATEDRAL’i ziyaret ile başlıyoruz. Ardından panoramik tur yaparak şehir içinde Belgrad Gökdelenlerini, Hükümet Binalarını, Parlamentoyu, Nato ’nun bombaladığı Genel Kurmay Başkanlığı ve Polis Merkezi’ni görüyoruz. NİKOLA PAŞİÇ MEYDANI ’nı, TERAZİYA MEYDANI ‘nı ve 1867'de Belgrad'ı terk ederken şehri teslim ettiğimiz Knez Mihajlova Anıtı’nın da yer aldığı REPUBLICA MEYDANI ’nı gördükten sonra ÜNİVERSİTE MEYDANI ’nda aracımızdan inerek eski şehir üzerindeki turumuza başlıyoruz. Kültür ve sanat şehri olan Belgrad’ın şehir yaşantısını hissetmek ve hareketliliğine ortak olmak için KNEZ MİHAJLOVA CADDESİ ’nde alacağımız serbest zaman sonrası Kalemegdan turumuza başlıyoruz. Sırasıyla; ANAHTAR TESLİM ANITI, BALIKÇI HEYKELİ, FRANSIZ ÖZGÜRLÜK ANITI, ROMA DÖNEMİ SURLARI, KARA GEORGE ve İSTANBUL KAPILARI, DAMAT ALİ PAŞA TÜRBESİ, VİCTOR ANITI, SOKULLU MEHMET PAŞA TÜRBESİ ’ni görüyoruz.  Şarkılara, marşlara konu olan ve ülke ülke gezen Tuna Nehri’nin Sava Nehri ile güzel buluşmasına şahitlik ederken, Sava Nehri üzerine kurulu GAZELA KÖPRÜSÜ, ADA KÖPRÜSÜ, BRANKO KÖPRÜSÜ, PANÇEVO KÖPRÜSÜ’nden SAVAŞ ADASI’na kadar Belgrad’ın olağanüstü manzaraları ile bugünkü turumuzu sonlandırıyor ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama BELGRAD 'daki otelimizde. Dileyen konuklarımızla ışıklı Belgrad akşamında tekne turu yapıyoruz. (Ekstra isteğe bağlı aktivite)



4 Gün: Belgrad, Şabats, Loznitsa, Zvornik, Vlasenitsa, Sokolats, Sarajevo [-SIRBİSTAN-> BOSNA-HERSEK-]

Sabah kahvaltısının ardından uzun ama bir o kadar da keyifli bir yolculuk yapmaya başlıyoruz. Bir süre uçsuz bucaksız SIRBİSTAN ovalarında yol aldıktan sonra Sava ve Drina Nehirleri ’nin harika manzaraları eşliğinde yavaş yavaş dağlara tırmanıyoruz. Doğu Karadeniz’i andıran yeşilin her tonunu görebileceğimiz dağları aşarak belli noktalardaki vereceğimiz molalardan sonra; ŞABATS, LOZNITSA, ZVORNİK, VLASENITSA, SOKOLATS yoluyla akşama doğru BOSNA-HERSEK ’in Başkenti SARAJEVO ’ya ulaşıyoruz. Yürüyerek turumuza başlıyor ve 1.Dünya Savaşı’nın çıkmasına neden olan Avusturya-Macaristan İmparatorluğu’nun Veliahtı Arşidük Ferdinand ve Eşi’nin öldürüldüğü LATİNSKA KÖPRÜSÜ ’nü, BAŞÇARŞI CAMİİ ’ni, GAZİ HÜSREV PAŞA KÜLLİYESİ ‘ni (Medrese, Saat Kulesi, Camii, Bedesten, Hamam İle Moriça Han) görerek KATEDRAL ve KANLI PAZAR ’la turumuzu tamamlıyoruz. Bu arada Boşnak Böreği, kahvesi ve Trileçe’nin tadına bakmayı da unutmuyoruz. Akşam yemeği ve konaklama SARAJEVO 'daki otelimizde. Dileyen konuklarımızla akşam Boşnak Gecesi’ne gidiyoruz. (Ekstra isteğe bağlı aktivite)



5 Gün: Sarajevo, Mostar, Konjits, Jablanitsa, Stolats, Poçitel, Trebinje [-BOSNA-HERSEK-]

Sabah kahvaltısının ardından MOSTAR'a doğru hareket ediyoruz. Ardından Jablanitsa’da filmlere konu olan, Neretva’nın sularına gömülen ünlü NERETVA KÖPRÜSÜ’nü görüntülemek için mola veriyoruz. Cennet yeryüzünde varmış dedirtecek yolculuğumuz boyunca JABLANITSA GÖLÜ ve NERETVA NEHRİ bizlere eşlik ederken Mostar'a ulaşıyoruz.  Önce EĞRİ KÖPRÜ ‘yü ardından 1567 'de Mimar Hayrettin'in yaptığı 1993'te Hırvatların yıktığı, 1997-2004 yılları arasında yeniden inşa edilen MOSTAR 'a adını veren ve sembolü olan ünlü MOSTAR KÖPRÜSÜ ’nü, KOSKİ MEHMET PAŞA CAMİİ ’ni, ESKİ KUYUMCULAR ÇARŞISI ’nı (Bugünkü Turistik Çarşı) gördükten sonra POÇİTEL ’e hareket ediyoruz. STOLATS üzerinden Eski Osmanlı köyünün Arnavut kaldırımlı sokaklarında yürüyor; Camii, Han, Hamam, Medrese ve Konakları ‘nın bir zamanki sakinlerini düşünürken yapılarının zamana meydan okuyuşuna hayran kalıyoruz. Ardından TREBİNJE ’ye gidiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



6 Gün: Trebinje, Dubrovnik, Herceg Novi, Tivat, Kotor, Budva, Sutomore, Bar, İşkodra (Podgorica) [-BOSNA-HERSEK-> HIRVATİSTAN-> KARADAĞ-> ARNAVUTLUK-]

Erken saatlerdeki sabah kahvaltısının ardından önce DUBROVNİK 'e ulaşıyoruz. Burada surları, ONOFRİO ÇEŞMELERİ ’ni, STRADUN CADDESİ ’ni, SAAT KULESİ ’ni, DÜK SARAYI ’nı, GUNDULİC ANITI ’nı, DUBROVNİK MERDİVENLERİ ’ni, SV. VLAH ve SV.IGNATİUS KİLİSELERİ ’ni görüp serbest zaman verdikten sonra HERCEG NOVİ, TİVAT üzerinden UNESCO korumasında olan KOTOR 'a geçiyoruz. KOTOR 'da surları, ARMY, UN, TRIPHON MEYDANLARI ‘nı, SAAT KULESİ ’ni, KARAMPANA ’yı da görüp BUDVA 'ya gidiyoruz. Ardından SUTOMORE ve BAR üzerinden PODGORİCA ’ya ulaşarak otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (Sezon yoğunluğuna bağlı olarak konaklamamız İŞKODRA & PODGORICA & BUDVA ‘da yapılabilmektedir.)



7 Gün: (Podgorica), İşkodra, Lezhe, Leç, Tiran, Elbasan, Struga, Ohrid [-KARADAĞ-> ARNAVUTLUK-> MAKEDONYA-]

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra yola çıkıyor ve ARNAVUTLUK ’a giriş yapıyoruz. İŞKODRA ve LEZHE, LEÇ üzerinden başkent TİRAN 'a yönelirken ARNAVUTLUK ’un güzel görüntülerinin eşliğinde keyifli bir yolculuk yapıyoruz. Tiran’da ise; Süleyman Brajini Paşa’nın 1618’de oluşturduğu Külliye’nin çevresinde kurulan bu kentte, İtalyan mimarların yaptığı Bakanlık Binaları ’nı, İskender Bey Meydanı’nı, Ethem Bey Camii’ni, Saat Kulesi ile Üniversite Binası’nı görüyoruz. Turumuzu tamamlayarak, Elbasan yolu ile Kafasan Sınır Kapısını geçerek OHRİD ’ye ulaşıyor ve havanın durumuna göre tekne turuna (Ekstra isteğe bağlı aktivite) başlıyoruz. Turumuz boyunca Işık Kenti OHRİD ’i, ÇAR SAMUEL KALESİ ’ni, TİTO’nun KONUKEVİ ’ni, SV.JOVAN KANEO KİLİSESİ ’ni ve koyunu görerek iskeleye yanaşıyoruz. Unesco Dünya Mirası Listesi’ndeki OHRİD GÖLÜ ’nden izlediğimiz bu güzel ve şirin kenti bu kez yürüyerek gezmeye başlıyoruz. İskeledeki heykel grupları hakkında bilgi aldıktan sonra, Roma Yolu’nun üzerine kurulan; “Safranbolu Evleri” olarak anılan Osmanlı sivil mimarisinin güzel örnekleri arasında OHRİD ’nin sakin ve dingin sokaklarında yürüyüşümüze başlıyoruz.  HOLY MOTHER BOLNICHKA KİLİSESİ ’nin yanından geçerek dönemin ünlü yapısı ST. SOPHIA KİLİSESİ ’ne ulaşıyoruz. Ardından yine sokaklar arasında yürüyerek çarşıya gidiyoruz. Alışveriş için alacağımız serbest zamanın sonrasında yıllara meydan okumuş çınar ağacında buluşarak HALVETİ TEKKESİ, ALİ PAŞA CAMİİ ’ni görerek otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklamamız OHRİD ‘deki otelimizde.



8 Gün: Ohrid, Resne, Manastır, Florina, Selanik, Kavala [-MAKEDONYA-> YUNANİSTAN-> TÜRKİYE-]

Sabah kahvaltısının ardından OHRİD ’e veda ederek ayrılıyoruz. RESNE’nin güzel elma bahçeleri arasında ilerlerken Resneli Niyazi’yi anıyor ve MANASTIR 'a doğru yol alıyoruz. İlk durağımız Atatürk'ün liseyi okuduğu MANASTIR ASKERİ İDADİSİ oluyor. Ardından ŞİROKE SOKAK boyunca yürüyüş yaparak MANASTIR ’ın ortasındaki havuza ulaşıyoruz. Meydanı süsleyen; SAAT KULESİ, HEYKELLER, İSHAKİYE CAMİİ, YENİ CAMİ, ÇEŞME ve HAVUZ ’u gördükten sonra Niki Sınır Kapısına doğru yöneliyoruz. Necati CUMALI’nın da doğum yeri olan FLORİNA’nın içinden geçerek sınırdaki pasaport işlemlerimizden sonra YUNANİSTAN ’a giriş yapıyoruz. Bu kez güzel İzmir’imizin ikizi SELANİK 'te; ATATÜRK EVİ ’ni ziyaret ettikten sonra BEYAZ KULE ’yi, ROTONDA ’yı, SURLARI ve KORDON ‘u görerek turumuzu tamamlıyoruz. KAVALA 'da; KAVALALI MEHMET ALİ PAŞA EVİ ’ni, ANITI ’nı ve bugün beş yıldızlı otel olan ve imaret adıyla ünlenen külliyesini görüp ülkemize giriş yapmak üzere sınıra gidiyoruz. Yolda vereceğimiz gerekli molaların ardından yorucu ama bir o kadar da doyurucu turumuzu gecenin geç saatlerinde İZMİR ’e ulaşarak sonlandırıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi alınış noktalarına bırakarak bir sonraki turlarımızda görüşmek üzere vedalaşıyoruz. Bir başka organizasyonumuz da tekrar sizleri ağırlamak dileğiyle… HOŞÇA KALIN!

ÖNEMLİ NOT: Sınır kapısı, feribot ve yol yoğunluğuna bağlı olarak İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebeple dönüş bileti, uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Otobüs ile Ulaşımlar ve Programdaki Tüm Turlar
  • İzmir’den İzmir’e Tüm Ulaşım ve Transfer Hizmetleri
  • Program’da Belirtilen Tüm Şehir Turları
  • Şehir Turları Esnasında Zorunlu Lokal Rehberlikler
  • Tüm Şehirlerde Konaklama ve Turist Vergileri
  • Oteller ’de 6 GECE Oda Kahvaltı Bazında Konaklama
  • Oteller ’de 6 Akşam Akşam Yemeği
  • (1 Akşam Makedon Müziği Eşliğinde Yemek Alınacaktır.)
  • Oteller ‘de 6 Sabah Kahvaltısı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR Otobüs içi İkramlar (Su, Çay, Kahve vs.)
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Kaptan ve Rehber Bahşişleri
  • Kotor, Dubrovnik Giriş Ücretleri (*)
  • Ekstra Olduğu Belirtilen Her Türlü Hizmet (**)
  • Schengen Vize Bedeli (Sigorta + Hizmet Dahil): 120 €
  • Yurtdışı Çıkış Fonu: 15 TL (Bankaya yatırılmalıdır.)
  • Seyahat İptal, Devir, Güvence Paketi: 15 €
  • (65 – 80 Yaş 30 € olarak hesaplanır.)


FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

*Kotor, Dubrovnik giriş ücretleri rezervasyon döneminde ön görülemediği için fiyatlara yansıtılmamış olup, Kişi Başı toplam 25 €-30 € olup, sezonda değişkenlik gösterebilmektedir. Tur otobüslerinde rehber tarafından tur başlangıcında tahsil edilecektir. Tura katılan tüm misafirlerimiz bu ücreti ödemek durumundadır.

**Tur programının seyri dışındaki tekne turu ve eğlence aktiviteleri rehber tarafından organize edilmekte olup, tur esnasında müşteri katılımıyla gerçekleşmektedir. Tüm bu hizmetler isteğe bağlı olup, zorunluluğu bulunmamaktadır.



Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (00:00)
  • Üçkuyular Meydan (16:30)
  • Üçyol Meydanı (17:00)
  • Lozan Meydanı (17:15)
  • Bayraklı Üst Geçit (17:30)
  • Ksk Anıt (17:45)
  • Ksk Yunuslar (18:00)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (18:15)
Notlar

VİZE / TUR HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER

  • Vize işlemlerini tamamen kendi takip edecek misafirler için vize desteği & evrak & yolcu listesi & araç bilgisi paylaşılmaz.
  • Alınamayan vize ücreti iade edilmez. Tur ücretinin iadesi ise tur sözleşme maddeleri ile bir bütündür.
  • Seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir. 
  • Ayrıca çok girişli Schengen vizesi olanlar ve yeşil pasaport için ekstra vize almaya gerek yoktur.
  • 1 Oda için 3. Kişi ek yatak olabilir, orijinal yatak sözü verilmemektedir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turlarımızda çok fazla sınır kapısı geçişi olduğu için programdaki yaşanacak yoğunluk nedeniyle tur programı rehber tarafından revize edilebilmektedir.
  • Turun rehberi ve rehbere ait iletişim bilgisi turdan 1 gün önce SMS ile gönderilmektedir. Bunun haricinde bir bilgilendirme için aranmayacaksınız.
  • Tur otellerimiz Bölge’nin ve sınıfının iyi tesisleridir. Aynı kategori korunmak kaydı oteller değişebilir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımız otobüs ile gerçekleştiği için turun çıkışı için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile acentamız turu iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda ödenen ücret ödendiği şekilde iade edilecektir.
  • GENCAYSTAR, tur programını bayram yoğunluğu, yağmur, yağış ve ön görülemeyen sebeplerle güzergâhında değişiklik yapabilir. Lütfen tur programının güncen sirküsünü 48 saat evvel acentadan edininiz.
  • Tüm yolcularımızı araca bindikleri noktaya bırakıyoruz. Ayrıca duraklama yapılmamaktadır.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

 

OTELLER HAKKINDA BİLGİ

1.GECE: ÜSKÜP
4* Royal Hotel Royal- http://www.royal.com.mk/index.php/en ...veya
4* OK Hotel- http://www.okhotel.mk ...veya
4* Kontinental Hotel- http://www.hotelcontinental.com.mk

2.GECE: BELGRAD
4* B Hotel- http://www.b-hotels.rs ...veya
4* 88 Rooms Hotel- http://www.88rooms.com

3.GECE: SARAJEVO
4* Sarajevo Hotel- http://www.sarajevohotel.ba/en.html ...veya
4* Exclusive Hotel- http://www.hotel-exclusive.ba

4.GECE: ST. NEUM & TREBİNJE
St. Neum 4* Grand Neum Hotel (St.Neum)- http://www.hotel-neum.com/en ...veya
Trebinje 4* Leotar Hotel (Trebinje)- http://www.hotelleotar.com/sr/vesti ...veya
Trebinje 4* SL Industry Hotel- http://www.slhotelsgroup.com

5.GECE: PODGORICA & ISKODRA & BUDVA
Podgorica 4* Aurel Hotel (Podgorica)- http://www.www.hotel-aurel.com ...veya
Podgorica 4* Complex Verde Hotel (Podgorica)- http://www.verdecomplex.com ...veya
Iskodra 4* Colloseo Hotel (Iskodra)- http://www.colosseohotel.com ...veya
Budva 4* Bracera Hotel (Budva)- http://hotelbracera.me ...veya
Budva 4* Residence Hotel (Budva)- http://butuaresidence.com/en

6.GECE: OHRİD
4* Aqualina Hotel- http://www.aqualina.com.mk/en


İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/balkanlar-masali-8gun-8ulke
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 23.04.2024 16:55 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.