Yılbaşı Özel, Uçakla Kapadokya & Erciyes Kayak Merkezi Turu Tur Programı

UÇAKLI PROGRAM & YILBAŞI
KAPADOKYA & KAYSERİ
ERCİYES KAYAK MERKEZİ & ANKARA

BÖLGE’DE KONAKLAMA AYRICALIĞI İLE
5* DİNLER HOTELS, ÜRGÜP

Kayseri, Erciyes Kayak Merkezi, Göreme, Uçhisar, Paşabağı, Devrent, Ürgüp, Avanos, Hacıbektaş, Ihlara Vadisi, Kızılay, Ankara

YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI: 30 ARALIK – 01 OCAK 2019 2 GECE 3 GÜN

Kalkış Yerleri: 04:05 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Kayseri, Erciyes Kayak Merkezi, Uçhisar, Göreme, Zelve, Paşabağ ...
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Kayseri, Erciyes Kayak Merkezi (Tam Gün Erciyes Kar Vakti...)

Sabah Erken Saat: 04.05 ’da İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI İç hatlar terminalinde oluyor ve uçuş işlemlerimiz için PEGASUS HAVA YOLLARI check in kontuarına gidiyoruz. TC Kimliklerimiz ile birlikte check-in bagaj işlemlerini tamamlayarak İzmir’den PC3190 sefer sayılı saat: 06.05 uçağı ile KAYSERİ ’ye uçuyoruz. 1,5 saate yakın süren uçuş sonrasında, KAYSERİ ’ye iniyoruz. Bizi bekleyen aracımıza rehberimiz yönlendirmesi ile yerleşiyor ve KAYSERİ ’ye merhaba diyoruz. Ekstra olarak vereceğimiz sabah kahvaltısı molası sonrasında, KAYSERİ ’ye oldukça yakın, doğa ile iç içe olabileceğiniz keyifli bir yolculuk sizi bekliyor. İlk olarak, turun en beklenen durağı; ERCİYES KAYAK MERKEZİ ‘ne ulaşıyoruz. Karın hiç eksik olmadığı zirve Erciyes’te 3916 metre yükseklikte muhteşem manzaranın tadını çıkarmak üzere serbest zaman alıyoruz. Kar ve kayak keyfi bizi bekliyor. Dileyen konuklarımızda kafelerde muhteşem kayak manzaralarını seyredebilirler. Hatıra kardan adamımızı grup ile birlikte yapıp, önünde fotoğrafımızı da çektirdikten sonra, kış manzaraları seyri eşliğinde ERCİYES ’den ayrılıyoruz. Otelimize doğru yol alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ÜRGÜP ‘deki otelimizde.



2 Gün: Göreme, Uçhisar, Paşabağı, Devrent, Ürgüp

*** Gün doğumunu ihtişamıyla seyretmek için yapacağımız BALON TURU (ekstra) ‘na katılacak konuklarımızla erken kalkıyor ve otelimizden ayrılıyoruz. *** (Hava şartları uygun olduğu takdirde gerçekleşmektedir.)

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, her bölgesi bir peri masalı hikâyesi ile dolu KAPADOKYA ’da turumuza başlıyoruz. Öncelikle Kapadokya ‘nın en güzel yerlerinden GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİ ’ni gezmek için yol alıyoruz. Kaya içine oyulmuş manastırlar, kiliseler, şapeller, yemekhaneler, mutfaklar ve yaşam alanlarından oluşan bu açık hava müzesini gezdikten sonra, UÇHİSAR ’a doğru hareket ediyoruz. UÇHİSAR KALESİ ’ni görüp, hediyelik eşya tezgâhlarından yöresel ürünlerden satın almak üzere serbest zaman alıyoruz. Uçhisar turumuz sonrası, Peri Bacalarının yoğun olduğu bölgeye doğru yol alıyoruz. Kapadokya’nın güzel vadilerinin manzarası eşliğinde kahve molası için O AĞACIN ALTINDA ’ya gidiyoruz. Ardından ZELVE ’nin mahalleleri olan PAŞABAĞ VADİSİ, DEVRENT VADİSİ ‘nin eşsiz güzelliklerine hayal gücümüz ile tanıklık ediyor ve günün son fotoğraf molasını ÜÇ GÜZELLER ’de veriyoruz. Panoramik olarak yapacağımız kısa turun ardından bölgenin en hareketli yerleşimi ÜRGÜP ’e dönüyor ve bu kez ikinci ASMALI KONAK EVİ ’ni ziyaret ediyoruz. Daha sonra otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Dileyen konuklarımız ile sazı, sözü ve eğlencesi ile meşhur KAPADOKYA TÜRK GECESİ EĞLENCESİ.

“MUTLU SENELER DİLİYORUZ TÜM MİSAFİRLERİMİZE. 2019 YILI HERKESE ŞANS GETİRMESİ DİLEĞİYLE…”



3 Gün: Avanos, Hacıbektaş, Ihlara Vadisi, Kızılay, Ankara, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra, ayrılıyoruz. AVANOS ‘ta; Çanak Çömlek Atölyesi'nde çömlekçilik hakkında bilgi alma ve alışveriş yapma fırsatı buluyoruz. Ardından, Onix yapımı hakkında bilgi alıp alışveriş molası verdikten sonra, Kapadokya’nın önemli merkezlerinden birisi olan HACIBEKTAŞ ilçesine gidiyoruz. HACI BEKTAŞ-I VELI TÜRBESİ, KÜLLİYESİ ve BALIM SULTAN TÜRBESİ, NADAR AVLUSU, ASLANLI ÇEŞME ziyaretlerimizi yapıyor ve ayrılıyoruz. İç Anadolu'nun en yüksek dağlarından Hasan Dağı 'nın eteklerine gidiyoruz. İçerisinde 105 tane kilise barındıran IHLARA VADİSİ ’nde; AĞAÇALTI, YILANLI ve SÜMBÜLLÜ KİLİSE ’yi ziyaret ediyor ve melendiz çayı boyunca keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Ardından bizi bekleyen aracımıza rehberimiz yönlendirmesi ile yerleşiyor ve yola çıkıyoruz. Kısa bir yolculuğun ardından BAŞKENT ’e merhaba diyoruz. KIZILAY ‘da uçak saatlerine kadar serbest zaman veriyoruz ve sonrasında havalimanına transfer oluyoruz. PEGASUS HAVA YOLLARI ‘na ait PC3190 sefer sayılı Saat: 21:50 uçuşu ile İZMİR ‘e uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. 1 Saate yakın süren yolculuk sonrası İZMİR ‘e varıyor ve vedalaşıyoruz. HOŞCA KALIN!

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.

YILBAŞI PROGRAMI: 250 ₺
Akşam yemeği otelde alındıktan sonra Yılbaşı için geçilecektir.

* Serpme mezeler (Barbunya Pilaki, Ezme, Peynir, Haydari, Tarator, Havuç söğüş, Şakşuka, Yaprak sarması, Mercimek Köftesi, Turşu, Rus Salatası)
* Masalarda (Kuruyemiş, Patlamış Mısır, Meyve)
* Ara sıcak (Sigara Böreği)
* Yılbaşı Pastası
* Limitsiz Alkollü ve Alkolsüz yerli içecek. (Yeni Rakı, Efes Pilsen ve  Barok Şarap)

PROGRAM  AKIŞI:
* Fasıl
* Folklor Gösterisi
* Kız oyunu
* Animasyon
* Hüseyin NAKIŞLI ve Orkestrası 
* Oryantal
* DJ eşliğinde Disco



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • PEGASUS HAVA YOLLARI ile Kayseri Gidiş, Ankara Dönüş Ekonomi Sınıf Uçak Bileti
  • Lüks Araçlarla Belirtilen Tüm Turlar
  • 2 GECE Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (1)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • Seyahat Sigortası Güvence Paketi


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Son Gün Alınan Akşam Yemeği
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Yılbaşı ’na Özel Türk Gecesi Eğlencesi: 250 ₺
  • Kapadokya ’da Balon ile Uçuş Etkinliği
  • (Hava şartları dâhilinde gerçekleşmektedir.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi: 10,00 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 20,00 ₺ Öder)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (04:05)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

  • ÜRGÜP – 5*DİNLER HOTELS -> http://urgup.dinler.com (2 Gece)
  • Konaklama Hakkında Önemli Not: Acentamız Kapadokya Turları’nda DİNLER HOTELS grubuna ait 4-5 yıldızlı tesislerde konaklama yapmaktadır. DİNLER HOTELS otelleri Nevşehir ve Ürgüp bölgelerinde bulunmakta olup Kapadokya Kültür Rotası merkezinde yer almaktadır. Lütfen turdan 1 hafta önce kalacağınız oteli teyit ediniz.

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Kış şartları, yol kapanması, ön görülemeyen sebeplerle oluşan problemlerde rehberin değişiklik hakkı saklıdır. Programın bazı ziyaret noktaları iptal edilebilir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Odaya konulan 3. ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/yilbasinda-ucakla-kapadokya-kayseri-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 19.04.2024 22:51 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.