Orta Avrupa & Romantik Yol (Münih, Salzburg, Hallstatt) Tur Programı

TURK HAVA YOLLARI

İZMİR’DEN AKTARMASIZ DİREKT UÇUŞ KONFORU, İKRAM KALİTESİ,
MÜNİH ERKEN GİDİŞ, BERLİN GEÇ DÖNÜŞ, GÜN KAYIPSIZ

BÜYÜK ORTA AVRUPA & ROMANTİK YOL

BU PROGRAM’DA RÜYA ŞEHİR HALLSTATT AYRICALIĞI VAR!

5 ÜLKE 12 ŞEHİR BİR ARADA
ALMANYA & AVUSTURYA & ÇEK CUMHURİYETİ
SLOVAKYA & MACARİSTAN 

Prag, Viyana, Budapeşte, Berlin, Linz, Hallstatt, Salzburg, Münih Şehir Turları fiyatlarımıza dahil!

MÜNİH & SALZBURG (1) & LİNZ & VİYANA (1)
BRATİSLAVA & BUDAPEŞTE (2) & PRAG (3) & BERLİN
DRESDEN*, KARLOVY VARY*, ČESKÝ KRUMLOV*, HALLSTATT*

TUR HAREKET TARİHLERİ 7 GECE 8 GÜN

1.tur: 07-14 Temmuz 2018, 2.tur: 14-21 Temmuz 2018, 3.tur: 21-28 Temmuz 2018,
4.tur: 28 Temmuz-04 Ağustos 2018, 5.tur: 04-11 Ağustos 2018, 6.tur: 11-18 Ağustos 2018,
7.tur: 18-25 Ağustos 2018 (Bayram)

Yukarıdaki fiyatlar Erken Rezervasyon dönemi için sadece 0-10 koltuk için geçerlidir. 10 koltuk sonrası kademeli olarak artış gösterecektir. Her tarih için belirli sayıda belirlenmiştir. Lütfen katılacağınız tarihin fiyatını acentamızdan kontrol ediniz.

Kalkış Yerleri: 02.45 - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar
Gezilecek Yerler: MÜNİH & SALZBURG & LİNZ & VİYANA & BRATİSLAVA & BUDAPEŞTE & PRAG & BERLİN & DRESDEN
PROGRAM

1.GÜN: İzmir, Aktarmasız Direkt Olarak Münih, Salzburg [-TURKiYE-> ALMANYA-> AVUSTURYA-]

Sabah Saat: 02.45’de İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI, Dış hatlar terminali GENÇAYSTAR TRAVEL kontuarında buluşuyoruz. Gerekli bagaj ve check-in işlemleri sonrasında, TURK HAVA YOLLARI ’na ait TK1643 sefer sayılı uçağı ile 04.45 ’da MÜNİH ’e İZMİR’DEN AKTARMASIZ DİREKT OLARAK TURK HAVA YOLLARI uçuş konforu ve ikram kalitesiyle uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. MÜNİH ’in yerel saati 06.30 ’da iniyoruz. Gümrük, bagaj işlemlerimizi tamamlayarak rehberimiz ile buluşuyor ve aracımıza yerleşiyoruz. Aracımıza yerleştikten sonra, Almanya Bavyera Eyaletinin başkenti olan Almanya ülkesinin ise, üçüncü büyük şehri MÜNİH şehrine varışımız ile beraber Münih Panoramik Şehir Turumuzda; Marienplatz, New Town Hall, Viktualienmarkt, Bavarian State Opera, Frauenkirche göreceğimiz yerler arasında. Turumuz sonrasında, SALZBURG ’a hareket ediyoruz. Salzburg Şehir Turumuzda; Hohen Salzburg Kalesi, St. Peter Manastırı Katedral, Mirabel Şatosu, Ana Sunak ve Mozart’ın Evi, Mozart’ın doğduğu kent, renkli cepheli konutların sıralandığı yollarıyla Avrupa’nın en çekici Barok Kenti gezimizi tamamlıyoruz. Geceleme Salzburg’daki otelimizde.

2.GÜN: Salzburg, ❤ Hallstatt ❤, Linz, Viyana [-AVUSTURYA-] “Grizing Meyhaneleri Turu”

Sabah kahvaltımızı aldıktan sonra otelden erken saatlerde ayrılıyoruz. Şimdi sıradaki durağımız bu turun en beklenen yeri; HALLSTATT Yer yüzündeki cennet olarak nam yapmış bu kasaba için yolculuğumuzu sürdürüyoruz. 7 bin yıla varan geçmişi ile UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası Listesine alınmış olan bu kasabayı keşfetmeye başlıyoruz. Hallstat; trafiğin olmadığı yolları ve birçok kilise, ev, el değmemiş görüntüleri ile bizleri büyüleyecek. Minik tezgahlarından yapacağınız alışverişler ile tatilinizin anılarını biriktirebilirsiniz. İnce uzun yolundan yürürken, her köşesinde fotoğraf çekilmek isteyecek ve fotoğraf çekilmeye doyamayacaksınız. Muhteşem anıları hafızalarımıza kaydedip, Viyana’ya doğru yola çıkıyoruz. Yolculuğumuzun yarısına geldiğimizde hem dinlenmek hem de bir başka Avusturya şehri görmek üzere Linz kentinde mola veriyoruz. Tuna Nehri’nin kıyısında kurulmuş olan ve Avusturya’nın büyükşehirlerinden kabul edilen Linz kentinin eski şehir merkezinde yapacağımız yürüyüş ve kahve molasının ardından yolculuğumuza devam ediyoruz. Viyana’ya ulaşıyor ve otelimize yerleşiyoruz. Dileyen misafirlerimiz ile birlikte ekstra olarak (eğlence aktivitesi-1) Grizing Meyhaneleri Turu programına katılıyoruz. Grinzing Viyana’nın kuzeyinde, Viyana’ya 19 yy. da dâhil edilmiş, eskiden beri bağları ile meşhur bir bölge. Burada ki restaurantların çoğu hala kendi şaraplarını kendileri yapıyorlar. Sizleri götüreceğimiz restaurantlardan birinde yerel Avusturya müzikleri dinleyecek ve Avusturya’nın snitzellerini yiyerek ev yapımı şaraplarının tadına bakacağız. Geceleme Viyana’daki otelimizde.

3.GÜN: Viyana, Viyana Şehir Turu, “Bratislava”, Budapeşte [-AVUSTURYA-> SLOVAKYA-> MACARİSTAN-] 

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, Viyana Şehir Turu’na çıkıyoruz. Viyana şehir turumuz esnasında; Birleşmiş Milletler Binaları, Franz Kilisesi, Prater, Hundertwasser binasinın ardından şehrin merkezi Ring çevresinde; Uygulamalı Sanatlar Müzesi, Hofburg Sarayı, Güzel Sanatlar Müzesi, Doğa Tarihi Müzesi, Parlemento Binasi, Belediye Sarayı, Viyana Üniversitesi, Burg Tiyatrosu, Votif Kilisesi ve Belvedere Sarayı’nı görüyoruz. Turumuzu tamamlıyor ve uzun bir yolculuk için otobüsteki yerimizi alıyoruz. Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye hareket ediyoruz. Yolda ilk durağımız dünyada iki ülkeye sınırı olan tek baŞşkent olan (ekstra tur-1) Slovakya’nın Tuna Boyundaki Başkenti Bratislava. Bratislava’daki şehir turumuz; Eski Şehir Meydanı, Bratislava Kalesi, Michalska Brana, Ufo Köprüsü ve Ulusal Tiyatro’ yu kapsıyor. Bratislava’daki turumuzu bitirdikten sonra Budapeşte’ye doğru yolumuza devam ediyoruz. Orta Avrupa’nın küçük Parisi “olarak bilinen Budapeşte Macar kültürünü yansıtmasının yanında Avusturya ve Osmanlı izlerini de taşır. Budapeşte Şehir Turu’nda; Kahramanlar Anıtı, Andrassy ve Rakoczi Caddeleri, Ulusal Opera Binası, Neo-Gotik mimarinin en harika örneklerinden ve Dünya’daki en görkemli Parlamento binalarından biri olan Parlemento Binası, kıyısı ve köprüleriyle Tuna Nehri (Zincir Köprü), Budin Kalesi ve Mathias kilisesi, şehre ve Tuna‘ya yukarıdan bakan Gellert Tepesi, Citadella ve etrafındaki önemli yapıları kapsayacak. Turumuz sonra otele transfer oluyoruz. Akşam dileyen konuklarımız ile birlikte (eğlence aktivitesi-2) Tuna Nehri Budapeşte Tekne Turu’nu gerçekleştirip, hatıralarımıza unutulmayacak bir tura katılıyoruz. Tuna’nın incisi; Budapeşte’yi seyretmek için olmazsa olmazlardan birisi olan Tuna’da gerçekleşecek olan tekne turudur. Buda ve Peşte’yi ayıran bu devasa nehirde, Zincirli köprüsüyle, gece aydınlatmasıyla, Avrupa’nın en iyi ışıklandırılan kentleri arasında yer alan Budapeşte’den gözünüzü alamayacaksınız. Turumuzun tamamlanmasının ardından otelimize geri dönüyoruz. Geceleme Budapeşte’deki otelimizde.

4.GÜN: Budapeşte [-MACARİSTAN-] “Estergon & Visegrad & Szentendre Turu”,”Çigan Gecesi Eğlence Programı”

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra, dileyen misafirlerimiz ile birlikte tam gün yemekli olarak gerçekleşen (ekstra tur-2) Estergon & Visegrad & Szentendre Turu. Estergon Budapeşte’den 65 km uzaklıkta şirin bir Tuna şehri ve Tuna’nın Macar topraklarına girdiği yer. Aynı zamanda Macarların eski başkenti. Burada Estergon Bazilikası’nı ve Osmanlı’dan kalan kale kalıntılarını gezeceğiz. İkinci durağımız yeşili ve doğasıyla, güzel Tuna manzarası ile Visegrad şehri. Budin Kalesinden sonra Ronesans’ın Macar topraklarında görüldüğü ilk yer burası. Lezzetini kolay kolay unutamayacağınız Öğlen yemeğimizi de Rönesans atmosferinde bu güzel kentte alacağız.  Üçüncü noktamız, meşhur Macar el işlerinin, örtülerin, Dünyaca ünlü tanınmış Macar porselenlerinin, palinkalarin, şarapların, paprikaların, hediyelik eşyaların vb. satıldığı küçük bir sayfiye kasabası olan Szentendre olacak. Sonrasında turumuzu tamamlıyoruz. Dileyen konuklarımız ile Macaristan denilince akla gelen müziği ve şarabı ile ünlü müzikli, yemekli (eğlence aktivitesi-3) Çigan Gecesi Eğlence Programı’na katılıyoruz. Geceleme Budapeşte’deki otelimizde.

5.GÜN: Budapeşte, “Český Krumlov”, Prag [-MACARİSTAN-> ÇEK CUMHURİYETİ (ÇEKYA)-] ” Vltava Tekne Turu”

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra, Prag için yola çıkıyoruz. Güzergâh üzerimizdeki (ekstra tur-3) Cesky Krumlov Kasabası Turu’na çıkıyoruz. Český Krumlov; Çek Cumhuriyeti’nde Prag Kalesi’nden sonra en büyük kale kompleksine sahip, iki menderes arasına kurulmuş olan masal şehirlerden bir tanesidir. Cesky Krumlov’da görebileceğimiz yerler arasında gotik tarzdaki St. Vitus Kilisesi, Cesky Krumlov Kalesi ve Kale Tiyatrosu bulunuyor. Bu mükemmel şehri yeterince gezdikten sonra, Prag’a doğru yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Prag’a varışımızın ardından otelimize transfer oluyoruz. (eğlence aktivitesi-4) açık büfe yemekli Vltava Tekne Turu. Panama kanallarının benzerini bu küçük nehirde görüp Prag manzaralarını birde Vltava’dan seyredeceğiz. Tekne gezisi müzik eşliğinde açık büfe yemekli gerçekleşmektedir. Geceleme Prag’daki otelimizde.

6.GÜN: Prag [-ÇEK CUMHURİYETİ (ÇEKYA)-] “Orta Çağ Gecesi Programı”

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, Orta Avrupa’nın incilerinden bir tanesi olan Prag’da şehir turumuza başlıyoruz. Çek Cumhuriyeti’nin Başkenti ve belki de dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Prag; sanatsal şehir atmosferiyle Avrupa’nın tam kalbinde yer alıyor. Avrupa’nın birçok şehrinin aksine Prag tarihi şehir merkezindeki kültürel miras dünya savaşlarının yıkımından zarar görmemiştir. Romantik ve puslu atmosferinin, her biri ayrı tarih kokan sokaklarının sizleri tarihin ve zamanın çeşitli dilimlerine çekeceği Prag Şehir Turu, muhteşem panaromik şehir manzarasıyla Prag Kalesi (Eşsiz kale kompleksi), görkemli yapısıyla Aziz Vitus Katedrali (St.Vitus Cathedral), eski kale evlerinin içinde bulunduğu Altın Sokak (Zlata Ulicka), üzerindeki heykelleriyle adeta bir açık hava müzesi gibi Vltava Nehri’nden masalsı bir geçiş sağlayan Karl Köprüsü (Karluv Most). Kendinizi orta çağ atmsferine kaptıracağınız, Eski Şehir Meydanı (Staromestke Namesti), en eski faal orta çağ astronomik saati olan Astronomik Saat (Orloj), Tyn Kilisesi ve Venseslas Meydanı’nı (Vaslavske Namesti) içine alan geniş bir tarihi turu tamamlıyoruz. Sonrasında otelimize transfer oluyoruz. Dileyenlerle (eğlence aktivitesi-5) Ortaçağ Gecesi Programı’na katılıyoruz. 

7.GÜN: Prag [-ÇEK CUMHURİYETİ (ÇEKYA)-] ”Karlovy Vary Turu”,“Çek Gecesi Eğlence Programı”

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, dileyen misafirlerimiz ile (ekstra tur-4) tam gün Karlovy Vary Turu. Karlovy Vary kaplıcalarıyla, içmeleriyle, doğası ve mimarisiyle Cek Cumhuriyeti’nin Prag’dan sonra en fazla turist çeken şehri. Kente sıcaklıkları ve mineral özellikleri farklı 12 termal bulunmaktadır. Kaplıcalarından çıkan buharla masalsı bir görünüme bürünen bu güzel şehirde ki turumuzu tamamlayıp yerel bir restoran da (öğle yemeği ekstra) öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemeğin ardından hemen serbest zaman başlıyor. Çünkü giyimden ayakkabıya, amberden granat taşına, kristalden porselene kadar Karlovy Vary lüks mağazalarıyla alışveriş için geniş ve Prag’a oranla daha ucuz imkânlar sunuyor. Prag’a geri dönüyor ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam dileyenlerle (eğlence aktivitesi-6) Çek Gecesi Eğlencesi. Müzik, eğlence, yemek ve limitsiz içkili süper bir Çek akşamı bizleri bekliyor. Eğlencenin tadına varacağız. Geceleme Prag ’daki otelimizde. 

8.GÜN: Berlin-> Aktarmasız Direkt Olarak İzmir [-ÇEK CUMHURİYETİ (ÇEKYA)-> ALMANYA-> TÜRKİYE-]

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra, otelden ayrılıyoruz. (ekstra tur-5) Dresden Turu’nu bir arada gerçekleştiriyoruz. İlk durağımız Almanya’nın Dresden Kenti. Elbe kıyısındaki, kuzeyin Floransası denilen, Almanya’nın Saksonkarya eyaletinin merkezi Dresden’i geziyoruz. Zwinger’in Barok Bahçeleri, Semper Opera Binası, Kraliyet Sarayı, Frauenkirche ile Goethe’nin Avrupa’nın balkonu dediği terası görüp, Dresden şehir turumuzu tamamlıyoruz. Turumuzu tamamladıktan sonra Berlin ‘e doğru yol alıyoruz. Öncelikle dileyen konuklarımız ile Berlin'deki Müzeler Adası'nda bulunan beş müzeden birisi olan Bergama Müzesi'ni geziyoruz. Berlin turunda göreceğimiz yerler arasında; Kurfürstendamm, Reichstag, Tiergarten, Checkpoint Charlie, Bradenburg Kapısı, Postdamer Platz, Gemaldegalerie, Neue Nationalgalerie, Berlin Filarmoni Orkestrası, Kreuzberg, Schöneberg, Charlottenburg, Berlin Olimpiyat Stadyumu ve Doğu Berlin'de ise Unter den Linden, Alexanderplatz, Nikolaiviertel, Prenzlauer Berg bulunmaktadır. Turumuz sonrası Berlin Tegel Havalimanı’na transfer oluyor ve bagaj check-in işlemlerimizi tamamlıyoruz. TURK HAVA YOLLARI ’na ait TK1732 sefer sayılı uçağı ile saat: 21.45 ’da BERLİN’DEN AKTARMASIZ DİREKT OLARAK TURK HAVA YOLLARI uçuş konforu ve ikram kalitesiyle uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Orta çağ anılarıyla dolu, Hallstatt fotoğraflarıyla bir turu tamamlıyor bir başka GENÇAYSTAR organizasyonunda tekrar sizleri seyahat ettirmeyi diliyor, vedalaşıyoruz.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRMELER;

*Bu program Gençaystar Travel organizasyonu olup, herhangi başka bir operatöre bağlı değildir.
*Programda otobüs ile güzergâh üzerindeki ekstra turlara katılmak istemeyen misafirler, tur güzergâhındaki dinlenme noktalarında bırakılarak turlar yapılmaktadır. Yolcu satın alırken bu kuralı bilerek tura katıldığından emin olmalıdır.
*Ekstra tur ve eğlence aktivitelerinin gün / güzergâh sıralaması değişebilir. Acenta bu hakkı saklı tutar.
*Yukarıdaki uçuş saatleri ve uçuş kodları bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Tura katıldığınız tarihin uçuş planını lütfen acentamızdan teyit ediniz. Bu saat ve uçuş kodları hava yolu kaynaklı olarak değişikliğe uğrayabilmektedir.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • TURK HAVA YOLLARI ile Aktarmasız Direkt Münih Gidiş Berlin Dönüş Ekonomi Sınıf Uçak Bileti
  • TURK HAVA YOLLARI ile Uçuşlarda İkramlar
  • Uçuş ve Liman Vergileri
  • Münih Havalimanı & Berlin Havalimanı Transferleri
  • Prag, Viyana, Budapeşte, Berlin, Linz, Hallstatt, Salzburg, Münih Panoromik Şehir Turları
  • Oteller’de 7 Gece Oda Kahvaltı Bazında Konaklama
  • Otellerde Alınan Sabah Kahvaltıları (7)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmetleri
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • Zorunlu Seyahat Sigortası Paketi


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Ekstra Verilen Akşam Yemeği Molaları
  • Ekstra Geziler ve Eğlence Tur Programları
  • Schengen Vizesi ve Hizmet Bedeli: 120 Eur.
  • (Yeşil Pasaport sahiplerine vize uygulaması yoktur.)
  • Seyahat İptal, Devir, Güvence Paketi: 15 Eur.
  • (65 – 80 Yaş 30 Eur olarak hesaplanır.)
  • Yurtdışı Çıkış Fonu: 15 ₺ (Bankaya yatırılmalıdır.)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (02:45)
Notlar

KÜLTÜR PAKETLERİ & EĞLENCE PAKETLERİ

KÜLTÜR TURU PAKETLERİMİZ

  • LIGHT KÜLTÜR PAKET (1-3-5) – 195 € İKEN KAYIT ANINDA 45 € İNDİRİMLE 150 € ‘DUR. (Öneriyoruz...)
  • (Ekstra tur-1) Slovakya’nın Tuna Boyundaki Başkenti Bratislava: 65 €
  • (Ekstra tur-3) Cesky Krumlov Kasabası Turu: 65 €
  • (Ekstra tur-5) Dresden Turu: 65 €
     
  • GRAND KÜLTÜR PAKET (TÜM KÜLTÜR TURLARI DAHİL) – 325 € İKEN KAYIT ANINDA 75 € İNDİRİMLE 250 € ‘DUR.
  • (Ekstra tur-1) Slovakya’nın Tuna Boyundaki Başkenti Bratislava: 65 €
  • (Ekstra tur-2) Estergon & Visegrad & Szentendre Turu: 65 €
  • (Ekstra tur-3) Cesky Krumlov Kasabası Turu: 65 €
  • (Ekstra tur-4) Tam gün Karlovy Vary Turu: 65
  • (Ekstra tur-5) Dresden Turu: 65 €
  • NOT: 0-2 Yaş Ücretsiz, 2-12 Yaş %50 Ekstra indirim uygulanacaktır.
     

EĞLENCE AKTİVİTELERİ PAKETLERİMİZ

  • LIGHT EĞLENCE PAKET (1-3-5) – 175 € İKEN KAYIT ANINDA 25 € İNDİRİMLE 150 € ‘DUR. (Öneriyoruz...)
  • (Eğlence aktivitesi-1) Grizing Meyhaneleri Turu (Müzikli, Yemekli): 50 €
  • (Eğlence aktivitesi-3) Çigan Gecesi Eğlence Turu (Müzikli, Yemekli): 60 €
  • (Eğlence aktivitesi-5) Ortaçağ Gecesi Eğlencesi Turu (Müzikli, Gösterili, Yemekli): 65 €
     
  • GRAND EĞLENCE PAKET (TÜM EĞLENCE PAKETLERİ DAHİL) – 325 € İKEN KAYIT ANINDA 75 € İNDİRİMLE 250 € ‘DUR.
  • (Eğlence aktivitesi-1) Grizing Meyhaneleri Turu (Müzikli, Yemekli): 50 €
  • (Eğlence aktivitesi-2) Tuna Nehri Budapeşte Tekne Turu (İçecek İkramlı): 50 €
  • (Eğlence aktivitesi-3) Çigan Gecesi Eğlence Turu (Müzikli, Yemekli): 60 €
  • (Eğlence aktivitesi-4) Açık büfe yemekli Vltava Tekne Turu (Müzikli, Yemekli): 50 €
  • (Eğlence aktivitesi-5) Ortaçağ Gecesi Eğlencesi Turu (Müzikli, Gösterili, Yemekli): 65 €
  • (Eğlence aktivitesi-6) Çek Gecesi Eğlencesi Turu (Müzikli, Yemekli, Limitsiz İçkili): 50 €
  • NOT: 0-2 Yaş Ücretsiz, 2-12 Yaş %50 Ekstra indirim uygulanacaktır.

 

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir. 
  • Ayrıca Schengen vizesi olanlar ve yeşil pasaport için ekstra vize almaya gerek yoktur.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • 3 Kişilik Odalar her zaman 3. Yatak her zaman orjinallerinden küçüktür. Otel müsaitliklerine göre sağlanabilmektedir. 3. Yatak açılır kapanır yatak olarak dizayn edilebilmektedir. Hiçbir suretle acenta misafire orijinal yatak garantisi vermemektedir.
  • Otel kahvaltıları basit (kontinantel) olarak servis edilmektedir. Gruba ana restauranttan ayrı bir salonda sunulabilir. Acentamızın bu konuda kahvaltıyı belirtilen salonda kabul etmektedir. 
  • Vize olduğu halde Ülke’nin gümrük memurunun veya polisinin yolcuyu Ülke ’ye kabul etmeme hakkı vardır. Bu durumda acentamızın sorumluluğu bulunmamakta olup, tur ile ilgili haklarını kaybetmiş demektir. Vize almak Ülke’ye kesin giriş hakkı vermez.
  • 2 Ülke arasında Vizesiz (Yeşil Pasaportlar için) geçiş protokolünde bir değişiklik olması halinde ilgili pasaport sahiplerinin vize alması gerekmektedir. Bu süreçlerde rezervasyonunuzun geçerliliğini acentadan kontrol edebilirsiniz.
  • Tur şehir turları panoromik olarak müze ve girişlerinin dâhil olmadığı, rehber eşliğinde yapılan tanıtım turlarıdır. Otobüs ile ulaşılamama durumunda toplu taşıma ve yaya olarak gerçekleşebilir. Kapatılan yol, cadde, meydan durumlarında acentamız sorumluluk almamaktadır.
  • Gençaystar Travel, Havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuşlarda meydana gelen değişiklikler, saat değişiklikleri ve parkur değişiklikleri önceden tahmin edilemeyeceği için 48 saat önceden lütfen uçuş planınızı teyit ediniz. Tur yeterli katılım sağlanmadığında iptali yapılabilir, ancak alınan vizelerin ücret iadesi yapılmaz.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/orta-avrupa-turlari-eski
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 19.04.2024 18:20 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.