Otobüslü Kapadokya & Kayseri Erciyes Turu (Yeniyıl) Tur Programı

OTOBÜSLÜ TUR YILBAŞI | 2018 MERHABA

KAPADOKYA & KAYSERİ ERCİYES KAYAK MERKEZİ

BÖLGE’DE KONAKLAMA AYRICALIĞI İLE
5*DİNLER HOTELS, ÜRGÜP

Ihlara Vadisi, Derinkuyu, Ortahisar, Uçhisar, Zelve, Çavuşin, Mustafapaşa, Ürgüp, Göreme

Bu programı 2 Yıldır başarıyla gerçekleştiriyoruz...
3.Yılda bizimle olmak için acele edin!

YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI
29 ARALIK 2017-01 OCAK 2018 3 GECE 3 GÜN

Kapadokya Türk Gecesi + Yılbaşı Galası Konsept: Detayları için tıklayınız...

Kalkış Yerleri: 18.45’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 19.00’da MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 19.10’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 19.15’de KARŞIYAKA (Anıt Önü), 19.30’da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 19.45’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 20.00’de BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü)
Gezilecek Yerler: Ihlara, Ürgüp, Göreme, Avanos, Kayseri Erciyes Kayak Merkezi
PROGRAM
1 Gün: 29 Aralık 2017 - Cuma / Yolculuk

Saat:18.45’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 19.00’da MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 19.10’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 19.15’de KARŞIYAKA (Anıt Önü), 19.30’da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 19.45’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 20.00’de BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü)’den siz değerli konuklarımızı alıp, dünyaca ünlü peribacalarının bulunduğu, tabiat harikası KAPADOKYA’ya hareket ediyoruz. Uşak, Afyon, Konya üzerinden sabah saatlerinde Aksaray`a ulaşıyoruz.



1 Gün: 30 Aralık 2017 - Cumartesi

Aksaray Orhan Ağaçlı Tesisleri’nde alacağımız (extra) sabah kahvaltısından sonra, İç Anadolu`nun en yüksek dağlarından Hasan Dağı`nın eteklerine gidiyoruz. İçerisinde 105 tane kilise barındıran IHLARA VADİSİ’nde; Ağaçaltı, Yılanlı ve Sümbüllü Kilise’yi ziyaret ediyor ve melendiz çayı boyunca keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Ardından NARLIGÖL (ACI GÖL) KRATER GÖLÜ’ne gidiyor ve anılarımızın arşivine yeni fotoğraflar ekliyoruz. Daha sonra bölge tarihi ve o devirdeki sosyal yapıyı, yaşam tarzını gösteren yöredeki yeraltı şehirlerinin en büyüğü DERİNKUYU YERALTI ŞEHRİ’ni geziyoruz. Ardından peribacaları oluşumlarını incelemeye başlıyor ve öğle yemeği için UÇHİSAR’a gidiyoruz. Yemek sonrası bir zamanların insanlara yardım eden perilerinin, güvercinlere dönüştükten sonra da insanlara yardım etmeye devam etmelerinin efsanesini dinliyor ve ilk olarak GÜVERCİNLİK VADİSİ’ni ardından UÇHİSAR KALESİ’ni görüntüleme fırsatı buluyoruz. Sonrasında bu kez bölgeye özgü ONYX TAŞI’nın atölyede ustalarının elinde şekillenip esere dönüşüne tanıklık ediyor ve Kapadokya’nın güzel vadilerinin manzarası eşliğinde kahve molası için O AĞACIN ALTINDA’ya gidiyoruz. Ardından ZELVE’nin mahalleleri olan PAŞABAĞ VADİSİ, DEVRENT VADİSİ‘nin eşsiz güzelliklerine hayal gücümüz ile tanıklık ediyor ve günün son fotoğraf molasını ÜÇ GÜZELLER’de veriyoruz. Ardından otelimize geçiyoruz ve akşam yemeğimizi alıyoruz. Geceleme otelimizde.



2 Gün: 31 Aralık 2017 - Pazar

*** Gün doğumunu ihtişamıyla seyretmek için yapacağımız BALON TURU (ekstra) ‘na katılacak konuklarımızla erken kalkıyor ve otelimizden ayrılıyoruz. *** (Hava şartları uygun olduğu takdirde gerçekleşmektedir.)

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra tura çıkıyoruz. Dünya’nın en eski medeniyetlerine ev sahipliği yapan Kayseri’ye doğru hareket ediyoruz. Karın hiç eksik olmadığı Erciyes’te 3916 metre yükseklikte, kar ve kayak keyfi yapmak için serbest zaman kullanıyoruz. Dileyen konuklarımız da kafelerde muhteşem manzaralar eşliğinde keyif yapabilirler. Ardından hatıra kardan adamımızı grup ile yaparak önünde fotoğrafımızı da çektirdikten sonra, kış manzaraları seyri eşliğinde Erciyes’ten ayrılıyor ve ünlü Kayseri mantısı (ekstra) yemeye gidiyoruz. Sonrasında şehri gezmeye başlıyoruz. Görkemli yapılarından olan Hunat Hatun Külliyesi‘ni gezip, Kurtuluş Savaşı sırasında Kuvay-i Milliye binası olarak kullanılan Saat Kulesi’nin görülmesinin ardından Pastırmacılar Çarşısı‘nda alış veriş için serbest zaman kullandıktan sonra otelimize doğru hareket ediyoruz. Akşam yılbaşı galasına katılanlarla birlikte Türk Gecesi Eğlencesi`ne gidiyor. Yemeğimizi alıyor, doyasıya eğleniyoruz. Mistik ve keyifli bir gecenin sonunda otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

“MUTLU SENELER DİLİYORUZ TÜM MİSAFİRLERİMİZE. 2018 YILI HERKESE ŞANS GETİRMESİ DİLEĞİYLE…”



3 Gün: 01 Ocak 2018 - Pazartesi

Sabah kahvaltısının ardından otelimizden aldıktan sonra Kapadokya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini birleştirerek ziyarete gelenlere doyumsuz zevk yaşatan GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİ’ne gidiyoruz. Ardından bir filme doğru yolculuk yaparak ASMALI KONAK EVİ’ni ziyaret ediyoruz. Volkanik arazinin armağanlarından Kapadokya’nın o güzel üzümlerinin şarapla biten hikâyesini TURASAN ŞARAP FABRİKASI’nda dinledikten sonra ÇAVUŞİN’e gidiyoruz. ÇANAK ÇÖMLEK ATÖLYESİ’nde çömlekçilik hakkında bilgi alıyor ve alışveriş yapma fırsatı buluyoruz. Daha sonra Kapadokya’nın özgün mimarisini yansıtan doğal yapılardan birisinde öğle yemek molası vererek Kapadokya’dan ayrılıyor ve İzmir’e doğru hareket ediyoruz. Yoldaki gerekli molaların ardından şehrimize ulaşarak bir daha ki GENÇAY STAR organizasyonunda buluşmak ümidi ile ayrılıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Seyahat Sigortası Güvence Paketi
  • Araçiçi İkramlar


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Son Gün Alınan Akşam Yemeği
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Kapadokya Türk Gecesi + Yılbaşı Galası Konsept: Detayları için tıklayınız...
  • Kapadokya’da Balon ile Uçuş Etkinliği (hava şartları dâhilinde)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (18:45)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (19:00)
  • Bostanlı İskele Önü (19:10)
  • Ksk Yunuslar (19:10)
  • Ksk Anıt (19:15)
  • Lozan Meydanı (19:30)
  • Üçyol Meydanı (19:45)
  • Bornova Ege Üni. Kampüs (20:00)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/yilbasi-otobusle-kapadokya-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 29.03.2024 15:29 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.