29 Ekim, 10 Kasım, Ankara & Anıtkabir & Beypazarı & Eskişehir Turu Tur Programı

29 Ekim ve 10 Kasım 'da Anıtkabir 'deyiz...

ANITKABİR & ANKARA
ESKİŞEHİR & BEYPAZARI & KÜTAHYA

2 GECE BOYUNCA DELUXE HOTEL KALİTESİ
1 GECE - ANKARA 5* RADİSSON BLU HOTEL
1 GECE - ESKİŞEHİR HILTON GARDEN INN HOTEL

Bu Tura Özel Çıkış Tarihleri
1.Tur:
28-31 Ekim 2021 - 3 Gece 3 Gün (2 Gece Otel)
2.Tur: 09-12 Kasım 2021 - 3 Gece 3 Gün (2 Gece Otel)

Bu turda Erken Rezervasyon indirimimiz bulunmaktadır. Erken Rezervasyon indirimi acenta tarafından belirlenmiş kontenjan için geçerli olup, bu kontenjan bittiğinde fiyatlarımız kademeli olarak artış gösterecektir. Erken Ödeme için herhangi bir tarih bulunmayıp sadece belirli kontenjan içindir. Erken Al, Karlı Çık!
Kalkış Yerleri: Saat: 20.45’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 21.00’da MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 21.10’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 21.15’de KARŞIYAKA (Anıt Önü), 21.30’da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 21.45’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 22.00’de BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü)
Gezilecek Yerler: Ankara, Anıtkabir, Eskişehir, Beypazarı, Kütahya
PROGRAM
1 Gün: 1.Gece: İzmir`den Çıkış ve Yolculuk / 1.Gün: Ankara `ya Varış ve Ankara Şehir Turu

1.GECE: İzmir’den Çıkış ve Yolculuk

Saat: 20.45 ’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 21.00 ’da MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 21.10 ’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 21.15 ’de KARŞIYAKA (Anıt Önü), 21.30 ’da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 21.45 ’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 22.00 ’de BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü)’den siz değerli konuklarımızı alıp, kısa molaların ardından Türkiye’nin başkenti ANKARA ’ya ulaşıyoruz.

1.GÜN: Ankara ‘ya Varış ve Ankara Şehir Turu

Sabah kahvaltımızı (ekstra) olarak aldıktan sonra, ilk önce Atamızın ebedi istirahatgahı olan ANITKABİR ’i ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz sonrasında ATATÜRK VE KURTULUŞ SAVAŞI MÜZESİ ’ni geziyoruz. Duygu yüklü bu güzel ziyaretimiz sonrası otobüsümüzdeki yerimizi alarak ULUS ’a gidiyoruz. KURTULUŞ SAVAŞI (1.MECLİS BİNASI), CUMHURİYET (2.MECLİS BİNASI) MÜZELERİ ’ni ziyaret ettikten sonra geçmişe doğru uzanıyor ve Dünyaca Ünlü ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİ ’ne gidiyoruz. Sonrasında ANKARA KALESİ ‘ne çıkıyor; kentin tarihi dokusunu yansıtan sokaklarında yürüyerek ANKARA EVLERİ ’ni görüyor, SAMAN PAZARI, KOYUN PAZARI VE BAKIRCILAR ÇARŞISI ’nı keşfediyoruz. Son olarak da tarihin yeniden canlandığı HAMAMÖNÜ ’ne gidiyoruz. KONAKLARI ‘nı, CAMİLERİ ‘ni görerek MEHMET AKİF ERSOY MÜZESİ ’ni geziyor ve serbest zaman kullandıktan sonra otelimize giderek yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ANKARA otelimizde.

Anıtbakir Ziyareti Hk.: Protokol veya farklı gerekçelerle Anıtkabir ziyaretine izin verilmez ise acentamızın bir insiyatifi bulunmamaktadır.



2 Gün: Ankara`dan Beypazarı`na Hareket, Beypazarı Turu, Eskişehir `e Yolculuk, Eskişehir

Otelde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası, son yılların gözde turizm merkezlerden olan BEYPAZARI ’na gidiyor ve gezmeye başlıyoruz. Kaya Doruğu Ülkesi adını almasına sebep olan İNÖZÜ VADİSİ ’nde panoramik kısa bir tur yapıyoruz. Ardından bu kez de BEYPAZARI ’nı bir başka açıdan görüntüleyebileceğimiz HIDIRLIK TEPESİ ’ne çıkıyoruz. Daha sonra GÜMÜŞ SARAYI ’na giderek TELKARİ ’nin yapılışını izliyor, alışveriş için serbest zaman alıyoruz. Sonrasında ÜNLÜ TARİHİ ÇARŞI ALAADDİN SOKAK ’ta yürüyerek; İNCİLİ, KURŞUNLU, SULTAN ALAADDİN CAMİLERİ ‘ni ve BEYPAZARI EVLERİ ‘ni, YAŞAYAN MÜZE ’yi görüyoruz. Son olarak alacağımız serbest zaman ardından ESKİŞEHİR ’e doğru yola çıkıyoruz. Ulaştığımızda KENT PARK ile Eskişehir turumuza başlıyor; halkın denize olan özlemini giderdiği 300 bin metrekarelik alana kurulu bu parkta yürüyüş yaptıktan sonra sevgi ve aşk şehri ESKİŞEHİR ’in AŞK ADASI (SEVGİ ADASI) ’nı görerek HALLER GENÇLİK MERKEZİ ’ne gidiyor ve ardından otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Yemekten sonra dileyen konuklarımız isterlerse otelimizin şehir merkezinde olması sebebiyle ışıklı Eskişehir akşamlarını keşfe çıkabilirler.

Eskişehir Programı Hk: Programda müze saatleri ve tur yoğunluğu sebebi ile programın bir kısmı revize edilebilir veya rehber yetkisi ile komple iptal edilebilir.



3 Gün: Eskişehir, Kütahya, İzmir

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra adını park içinde bulunan yapay şelaleden alan şehri panoramik olarak görüntüleyebileceğimiz ŞELALE PARK ’a gidiyoruz. Fotoğraf molası sonrası Çoban Mustafa Paşa’ nın talimatı ile Acem Ali’nin tarafından yapılan 15.yy yapısı diğer ismiyle KURŞUNLU KÜLLİYESİ ve Dünyada açılan ilk LÜLETAŞI MÜZESİ ’ni ziyaret ediyor; ODUN PAZARI ’nın o güzel evleri arasında yürümeye başlıyoruz. Lületaşı ustalarının küçük atölyelerinde beyaz altına nasıl şekil verdiklerini izleme ve alışveriş yapabilme fırsatı bulacağımız ATLIHAN ’da serbest zaman alıyor, yine dünyada açılan ilk CAM SANATLARI MÜZESİ ’ni ziyaret ederek sanatçıların eşsiz eserlerine tanıklık ettikten sonra BALMUMU HEYKELLER MÜZESİ ’ni ziyaret ediyoruz. Gün batarken ismi eski kendisi yeni olan şehrimizin Venedik kanallarını anımsatan porsuk çayında GONDOL/BOT GEZİSİ ’ne çıkıyoruz. İlk Türk yapımı otomobili DEVRİM ARABASI ’nı da gördükten sonra400 bin metrekarelik alana kurulmuş SAZOVA BİLİM VE SANAT PARKI ’nı ziyaret ediyor, Göleti, birebir ölçülerde yapılmış KORSAN GEMİSİ ’ni, MASAL ŞATOSU ’nu, BİLİM MERKEZİ ve UZAY EVİ ’ni, AKVARYUM, HAYVANAT BAHÇESİ, AMFİ TİYATRO’yu görüyoruz. Ve yönümüzü bu kez de KÜTAHYA ’ya çeviriyoruz. ULU CAMİ’yi ziyaret ettikten sonra panoramik olarak; Germiyan Beylerinden Umur Bin Savcı tarafından yaptırılan UMUR BİN SAVCI MEDRESESİ’ni, Anadolu’nun ayakta kalmayı başaran SAKAHANE yapısını, yine Germiyan Beylerinden II. Yakup Çelebi tarafından yaptırılan İMARET MEDRESESİ’ini, DÖNENLER CAMİ’ni görerek turun son hatıra fotoğraf karelerini çekiyor ve İZMİR ‘e doğru yol alıyoruz. Bir başka GENÇAYSTAR TRAVEL organizasyonunda tekrar buluşmak ümidi ile ayrılıyoruz.

ÖNEMLİ NOT: Yol yoğunluğu, trafik, sis ve hava şartlarına bağlı olarak İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebeple dönüş bileti, uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • Belirtilen Otel’de 2 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR Hijyen Kiti
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş üzeri misafirlerimiz 20 TL ek bedel öder.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Son Gün Alınan Akşam Yemeği
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Porsuk Çayı’nda Motorla Tekne Turu (hava şartları dâhilinde)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (20:45)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (21:00)
  • Bostanlı İskele Önü (21:10)
  • Ksk Yunuslar (21:10)
  • Ksk Anıt (21:15)
  • Lozan Meydanı (21:30)
  • Üçyol Meydanı (21:45)
  • Bornova Ege Üni. Kampüs (22:00)
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (23:00)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • ! İlgili tur programında; protokol ve buna benzer acenta tarafından tahmin edilemez engeller oluştuğunda programda değişiklik, rehber tarafından planlanabilir. Bu değişikliği turu satın almış tüm misafirlerimiz kabul etmiş sayılır.
  • Odaya konulan 3. Ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir. 17/27/31/46 kişilik turizm belgeli araçlardır.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları

İptal ve değişiklik hakkı bulunmamaktadır. 

https://gencaystar.com.tr/ankara-anitbakir-eskisehir-beypazari-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 19.04.2024 05:57 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.