Special Batı Karadeniz & Yedigöller Turları (Eski Program) Tur Programı

SPECIAL PROGRAM

2016 ve 2017 Yıllarının en çok satan rotası 2018 yılında tekrar sizlerle!

Otel kalitesi, tur rotası ile yapılmış en kapsamlı
Batı Karadeniz rotasını keşfetmek için acele ediniz!
Çünkü Erken Rezervasyon fırsatı var!

BATI KARADENİZ & YEDİGÖLLER TURLARI

DELUXE KALİTEDE KONAKLAMA AYRICALIĞI BU PROGRAMDA!
SAFRANBOLU ATMOSFERİ & HİLTON MİSAFİRPERVERLİĞİ

SAFRANBOLU ’DA – HILTON GARDEN INN HOTEL (2)
Konaklamalar ile ilgili bilgilendirme:
1.-2. Gece Konaklamaları 05-09 Eylül 2018 tarihli tur itibariyle
Safranbolu Hilton yerine 5*DEDEMAN ZONGULDAK yapılacaktır.
KOCAELİ ’DE – 5*RAMADA PLAZA HOTEL (1)

Abant Gölü, Gölcük, Bolu, Yedigöller, Safranbolu, Tokatlı Kanyonu, Kristal Teras, Amasra, Safranbolu, Devrek, Zonguldak, Ereğli, Alaplı, Akçakoca, Karasu, Acarlar Longozu, Kocaeli (İzmit), Sapanca Gölü

TUR HAREKET TARİHLERİ -  (ilave tarihler için web sitemizi takip edebilirsiniz.)
1.tur: 28 Mart-01 Nisan, 2.tur: 19-23 Nisan, 3.tur: 01-05 Mayıs, 4.tur: 16-20 Mayıs,
5.tur: 13-17 Haziran, 6.tur: 27 Haziran-01 Temmuz, 7.tur: 11-15 Temmuz, 8.tur: 25-29 Temmuz,
9.tur: 01-05 Ağustos, 10.tur: 08-12 Ağustos, 11.tur: 20-24 Ağustos, 12.tur: 29 Ağustos-02 Eylül,
13.tur: 05-09 Eylül, 14.tur: 10-14 Ekim

 

Kalkış Yerleri: Tur hareket detayından inceleyebilirsiniz.
Gezilecek Yerler: Abant Gölü, Gölcük, Bolu, Yedigöller, Safranbolu, Tokatlı Kanyonu, Kristal Teras, Amasra, Safranbolu, Devrek, Zonguldak, Ereğli, Alaplı, Akçakoca, Karasu, Acarlar Longozu, Kocaeli (İzmit), Sapanca Gölü
PROGRAM
1 Gün: İzmir`den Çıkış ve Yolculuk / Abant Gölü, Gölcük, Bolu, Yedigöller, Safranbolu

1.Gece Yolculuğu

Saat: 21.00 ’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 21.15 ’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 21.25 ’de BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 21.30 ’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 21.45 ’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 22.00 ’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 22.30 ’da BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü) ’den siz değerli misafirlerimizi alarak yolculuğumuza başlıyoruz. BALIKESİR, SUSURLUK, BURSA üzerinden yolculuğumuzu sürdürüyoruz.

1.Gün Programı

Sabah erken saatlerde (ekstra) kahvaltı molamızı verdikten sonra, Çam ve köknar ağaçlarının baskın olduğu bir Tabiat Parkı içinde, yaklaşık 1350 metre yükseklikte ve alanı 125 hektarı bulan bir heyelan set gölü olarak bilinen ABANT GÖLÜ ’ne gidiyoruz. Göl kenarında yürüyüş yapıp, imkân dâhilinde köylü tezgâhlarından alışveriş yapma şansı buluyoruz. Sonrasında sabah kahvelerimizi içmek üzere GÖLCÜK ’e çıkıyoruz. Çam ormanlarıyla çevrili mesire yerinde manzarayı seyrettikten sonra, BOLU merkeze iniyoruz. Minibüsler eşliğinde YEDİGÖLLER ’e doğru yola çıkıyoruz. Büyük Göl, Küçük Göl, Derin Göl, Serin Göl, Nazlı Göl, Sazlı Göl ve İnce Göl isimli birbirinden harika yedi gölden oluşan, YEDİGÖLLER ’de öğle yemeği molamızı (ekstra) aldıktan sonra, bu doğa harikası yerde yürüyüşler yapıyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte minibüslerle merkeze geri dönerek, otobüsteki yerimizi alıyoruz. UNESCO Dünya Mirası Listesi ’ndeki SAFRANBOLU ’ya doğru devam ediyoruz. Otelimiz SAFRANBOLU atmosferi ve HILTON misafirperverliği kalitesindeki SAFRANBOLU HILTON GARDEN INN HOTEL ‘de akşam yemeğimizi alıyoruz ve geceliyoruz.



2 Gün: Safranbolu, Tokatlı Kanyonu, Kristal Teras, Amasra, Safranbolu

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, SAFRANBOLU ‘da turumuza başlıyoruz. SAFRANBOLU ’nun tarih kokan sokaklarında gezmeye başlıyoruz. Bir önceki gün gördüğümüz hareketliliğin aksine sakin ve sessiz henüz uyanmamış çarşısında keyifle ilerliyor, sunumda izlediğimiz; CİNCİ HANI, HAMAMI, KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA CAMİİ, GÜNEŞ SAATİ, AKÇASI KANYONU ‘nu, DEMİRCİLER ÇARŞISI ’nı, ARASTASI ’nı, SAFRANBOLU EVLERİ ’ni görüyoruz. Daha sonra HIDIRLIK TEPESİ ’ne gidiyor ve bu kez de kuşbakışı izliyoruz SAFRANBOLU MANZARALARI ‘nı… İMREN LOKUMLARI ’nda izleyeceğimiz “Safranbolu Tanıtım Sunumu” nun ardından alışveriş için serbest zaman kullanıyor ve ardından SAFRANBOLU ’ya veda ediyor ve TOKATLI KANYONU ’na gidiyoruz. Roketatar mermisiyle dahi kırılmayan KRİSTAL TERAS ’ın üzerinden kanyonun vahşi manzarasını izledikten sonra AMASRA ’ya doğru yola çıkıyoruz. Anadolu’da başka bir örneği olmayan KUŞKAYASI YOL ANITI ’nı görüntülüyor, ESKİ ROMA YOLU ’nun o zamanki halini gözümüzde canlandırıyor ve Kitabelerini gözlemliyoruz. Ardından zamanı biraz daha ilerletiyor bu kez de BAKACAK TEPESİ ’nde; Fatih‘in ilk gördüğünde "Lala! Lala! Çeşm-i Cihan bu mu ola?" (Dünyanın gözleri) dediği anı düşünüyor, o halini hayal ediyor ve bizde anlarımızı fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyoruz. KÜÇÜK LİMAN ‘da TARİHİ ROMA KÖPRÜSÜ ‘nü ve TAVŞAN ADASI ‘nı gördükten sonra AMASRA KALESİ ‘ni, ÇEKİCİLER ÇARŞISI ’nı geziyor ve BÜYÜK LİMAN ‘da AMASRA ’nın Balık Ve Ünlü Salatası ile kendimize ziyafet çekmek için mola veriyoruz. Amastris ’in güzel şehrinden ve Karadeniz gezimizin son durağından güzel anılarla ayrılıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama SAFRANBOLU ‘daki otelimizde.



3 Gün: Safranbolu, Devrek, Zonguldak, Ereğli, Alaplı, Akçakoca, Karasu, Acarlar Longozu, İzmit

Sabah kahvaltımızı erken saatlerde aldıktan sonra yola çıkıyoruz. Uzun ve bir o kadar da keyifli bir yolculuk bizleri bekliyor olacak turumuzun 4. Gün ‘ünde… Yolumuz üzerinde DEVREK ‘te imkân ve zaman dahilinde alışveriş yapma imkânı buluyoruz. DEVREK; bastonları ve tahta oymacılığı ile ünlü ZONGULDAK ‘ın ilçelerinden bir tanesi. Turumuzun bitiminde Karaelmas Diyarı olarak bilinen ZONGULDAK üzerinden EREĞLİ ‘ye ulaşıyoruz. Deniz kenarında vereceğimiz kahve molası sonrasında açık olması durumunda CEHENNEMAĞZI MAĞARASI ‘nı ziyaret etme fırsatı buluyoruz. EREĞLİ ‘den ayrılarak Karadeniz sahilleri boyunca sürdürüyor ve ALAPLI üzerinden AKÇAKOCA ’ya ulaşıp, Şehir Merkezi ’nde serbest zaman alıyoruz. CENEVİZ KALESİ ’ni gezip, manzaraya karşı kahvelerimizi yudumluyoruz. Ardından, meşhur Kıl Çadırlarından esinlenerek yapılmış MERKEZ CAMİİ ’ni gördükten sonra AKÇAKOCA ’ya veda ediyoruz. KARASU üzerinden dünyadaki en büyük ikinci longozlarından ACARLAR LONGOZU ’na ulaşıyoruz. ACARLAR LONGOZU; Deniz, Kumun, Orman ve Gölü bir arada sunan ender yerlerden biridir. Karasu ilçesinde 1,562 hektarlık bir alanda bulunmaktadır. Cennetten bir parça olan ACARLAR LONGOZU gezimiz sonrasında yolculuğumuzu sürdürerek, KOCAELİ ’deki otelimize yerleşiyoruz. Akşam Yemeği ve konaklama KOCAELİ (İZMİT) ’deki otelimizde. 



4 Gün: Kocaeli (İzmit), Sapanca Gölü, Ağva, Şile, Polonezköy, Bursa, Balıkesir, İzmir

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra erken saatlerde yola çıkarak 1 saat mesafedeki SAPANCA GÖLÜ ‘ne gidiyoruz. Göl manzarası eşliğinde sabah kahvelerimizi yudumluyor ve rotamızı AĞVA ‘ya çeviriyoruz. Yeşilin yüzlerce tonunu göreceğimiz Marmara ‘nın en butik kasabalarından AĞVA ‘ya ulaştıktan sonra serbest zaman. GÖKSU DERESİ ‘nde keyifli bir motorlu tekne turu (ekstra) yapma imkânı buluyoruz. Dileyen misafirlerimiz dere kenarında mola verebilirler, çaylarını kahvelerini yudumlayabilirler. İstanbul’un en ünlü sahillerinden birisi olan ŞİLE ’ye geçiyoruz. ŞİLE ’de kısa bir mola vererek Bölge ’nin ismiyle nam yapmış Şile Bezi alışverişi yapıyoruz. TARİHİ FENERİ ve sahilini kısa bir yürüyüş yaptıktan sonra yolculuğumuza devam ediyoruz. Ağva, Şile, Polonezköy üçlüsünün sonuncusu olan POLONEZKÖY ‘e ulaşıyor ve mola veriyoruz. Rehberimizin vereceği mola süresinde yürüyüşler yapabilir, meydandaki kafelerde vakit geçirebiliriz. Tur bitiminde dönüş yoluna geçiyoruz. BURSA, SUSURLUK, BALIKESİR güzergâhını takip ederek, kısa molalar sonrasında İzmir’e ulaşıyoruz. Bir başka GENÇAYSTAR seyahatinde tekrar karşılaşmayı umarak ayrılıyoruz.

Konaklamalar ile ilgili bilgilendirme: 1.-2. Gece Konaklamaları 05-09 Eylül 2018 tarihli tur itibariyle Safranbolu Hilton yerine 5*DEDEMAN ZONGULDAK yapılacaktır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 3 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (3), Akşam Yemekleri (3)
  • Deluxe Konaklama Ayrıcalığı
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti 
  • GENÇAYSTAR Güvencesi,
  • Otobüs içi İkramlar (Su, Çay, Kahve vs.)
  • Feribot İle Geçiş Ücretleri
  • Seyahat Sigortası Güvence Paketi

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Son Gün Alınan Akşam Yemeği
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Yedigöller Minibüs Ücreti ve Mangal Aktivitesi
  • Ağva’da Motor ile Tekne Turu (hava şartları dâhilinde)
  • Amasra’da Motor ile Tekne Turu (hava şartları dâhilinde)
  • Seyahat Sağlık Sigortası, İptal Güvence Paketi: 10,00 ₺
  • (65-80 Yaş Arası 20,00 ₺ Öder)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (21:00)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (21:15)
  • Bostanlı İskele Önü (21:25)
  • Ksk Yunuslar (21:25)
  • Ksk Anıt (21:30)
  • Lozan Meydanı (21:45)
  • Üçyol Meydanı (22:00)
  • Bornova Ege Üni. Kampüs (22:30)
Notlar

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Odaya konulan 3. ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır. 
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımızda tur aracı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür

 


İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/special-bati-karadeniz-turu
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 18:51 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.