Pythagorion Turu 69 € Tur Programı

69 € Pythagorion Turu

Hotel + Feribot

Türkçe Rehberli Ada Turu Hediye

Kalkış Yerleri: Kuşadası Limanı
Gezilecek Yerler: Pythagorion, Kokkari, Vathy
PROGRAM
1 Gün: Pythagorion - Kokkari - Vathy Turu

Sabah 07:30’da Kuşadası Limanı önünde check-in işlemleri ve pasaport kontrolü için rehberiniz ile buluşma ve 09:00’da Samos Adası’na hareket. Turumuzun başlangıcında her taşıyla tarihe şahitlik eden ve antik Samos şehrinin üzerine kurulmuş olan Pythagorion şehrini doyasıya gezebilirsiniz. Bugün küçük bir liman kasabası olan Pythagorion tarihi ve güzelliği dolayısıyla adanın en çok ziyaret edilen noktası konumundadır. Limandan aşağıya kadar uzanan yol üzerinde sağlı sollu yer alan küçük hediyelik eşya dükkânlarını dolaşıp alışveriş yapabilirsiniz. Daha sonra önemli duraklarımızdan biri de sıcacık atmosferi ile bir zamanların küçük balıkçı köyü olan Kokkari; ufacık kilisesi, birçok kafeterya ve öğle yemeği için restaurantları ile ferahlayarak omuzlarınızdan günün tüm yorgunluğunu atacağınız fevkalade harika bir yer. Burada küçücük renkli sokakların arasında dolaş- mak, sevdikleriniz için birer hediyelik eşya almak için yeterli vaktiniz olacaktır. Ve en son durağımız adanın ana şehri olan Vathy diğer bir adı ile Samos Şehri olacaktır. Bahçelerinden uzanarak dışarıya sarkmış rengârenk çiçeklerin gölgelediği mavi beyaz daracık sokaklarını, hediyelik eşya dükkânlarını, yerel kahveleri, ünlü Arslanlı Heykelin bulunduğu Pisagor Meydanı’nı ziyaret ediyoruz. Öğleden sonra otelimizin de bulunduğu Pythagorion’a dönüyoruz. Gün sonunda otelimize yerleşiyor ve dinleniyoruz. Akşam yemeği için talep eden konuklarımızla Yunan Gecesi’ne katılmak için otelimizde buluşuyor ve bölgenin güzel bir tavernasına gidiyoruz. Burada akşam yemeğimizi alıyor ve günümüzü bitiriyoruz.

 



2 Gün: Serbest Zaman

Otelimizde yapacak olduğumuz kahvaltının ardından akşam teknenin hareket saatine kadar olan boş vaktimizi, adanın güzel köşelerini keşfederek geçirebiliriz. Teknemizin Pythagorion limanından hareketinden 1 saat önce gümrük işlemleri için limana gidiyor ve dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Kuşadası – Samos – Kuşadası feribot bileti
  • Kuşadası ve Samos liman vergileri
  • Glicorisa Hotel’de 1 gece oda kahvaltı konaklama
  • Samos adasında ilk gün Türkçe rehberli ada turu
  • Yurtdışı seyahat sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Vize ücreti 120€, yeşil pasaport için vize gerekmemektedir
Yurt dışı çıkış harcı 15 TL’dir
Yunanistan geceleme devlet vergisi gecelik odabaşına 1,50€
65 yaş ve üzeri misafirlerimiz için 10€ sur–prim alınacaktır



Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
    Notlar

    Kuşadası’ndan kalkış saati 09:00, Samos’tan ise 18:00’dir.
    Pasaportlarında Kuzey Kıbrıs giriş damgası olanlar Yunanistan’a giriş yapamayacaklardır.
    Rehberinizin koşullar doğrultusunda tur güzergahında değişiklik yapma hakkı bulunmaktadır.


    İptal Şartları
    https://gencaystar.com.tr/pythagorion-69euro-turu
    Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
    08504412525


    Bu çıktı 28.03.2024 17:29 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.