Otobüs ile İtalya Dahil 6 Ülke 20 Şehir Tur Programı

ERKEN REZERVASYON FIRSATI
ODA BAŞI 400 € İNDİRİMLİ SÜPER FİYAT!

Güney Avrupa & Kuzey Balkan Rotası

BOYDAN BOYA ADIM ADIM İTALYA

OTOBÜS İLE ADIM ADIM 6 Ülke 20 Şehir
YUNANİSTAN & İTALYA & SLOVENYA
HIRVATİSTAN & SIRBİSTAN & BULGARİSTAN

Gemi (1) - Roma (1) - Floransa (1) - Milano (1) - Venedik (1) - Zagreb (1) - Belgrad (1)

Kavala, Selanik, İgoumenitsa, Bari veya Birindisi, Roma, Siena, Floransa, Pisa, 
Portofino, Genova, Milano, Garda Gölü, Sirmione, Verona, Venedik, Bled, Bled Gölü, Ljubljana, Novo Mesto, Zagreb, Belgrad, Sofya

TUR HAREKET TARİHLERİMİZ (8 GECE 9 GÜN)
1.tur: 20-28 Nisan, 2.tur: 27 Nisan-05 Mayıs, 3.tur: 04-12 Mayıs, 4.tur: 18-26 Mayıs,
5.tur: 01-09 Haziran, 6.tur: 15-23 Haziran, 7.tur: 29 Haziran-07 Temmuz, 8.tur: 13-21 Temmuz,
9.tur: 27 Temmuz-04 Ağustos, 10.tur: 03-11 Ağustos, 11.tur: 17-25 Ağustos,
12.tur: 31 Ağustos-08 Eylül, 13.tur: 21-29 Eylül, 14.tur: 26 Ekim-03 Kasım

Kalkış Yerleri: Akşam Saat 16.30’da ÜÇKUYULAR (Shell İstasyon Karşısı), Saat: 17.00’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 17.15’de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 17.30’da BAYRAKLI (Bayraklı Üst Geçit Duraklar Önü), 17.45’de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka Anıt Karşısı), 18.00’da KARŞIYAKA YUNUSLAR (Yunuslar Karşısı Mavi Kule Önü), 18.15’de MAVİŞEHİR (Mavişehir Ege Park Önü)
Gezilecek Yerler: YUNANİSTAN & İTALYA & SLOVENYA & HIRVATİSTAN & SIRBİSTAN & BULGARİSTAN
PROGRAM
1 Gün: Yolculuk [-TÜRKİYE-]

Akşam Saat 16.30’da ÜÇKUYULAR (Shell İstasyon Karşısı), Saat: 17.00’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 17.15’de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 17.30’da BAYRAKLI (Bayraklı Üst Geçit Duraklar Önü), 17.45’de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka Anıt Karşısı), 18.00’da KARŞIYAKA YUNUSLAR (Yunuslar Karşısı Mavi Kule Önü), 18.15’de MAVİŞEHİR (Mavişehir Ege Park Önü) önünden siz değerli yolcularımızı alarak Edremit, Akçay üzerinden Lapseki’ye ulaşıyor. Feribotla kısa bir deniz yolcuğu yaparak karşıya geçiyor ve molalar vererek yolculuğumuzu sürdürüyoruz.

(Yolculuğumuz Menemen, Aliağa, Şakran, Dikili, Ayvalık, Akçay ana yolu üzerinden sürmektedir. Bu güzergâh üzeri katılmak isteyen misafirlerimiz acentamızdan bilgi alabilirler…)



2 Gün: İpsala, Kavala, Selanik, İgoumenitsa [-TÜRKİYE-> YUNANİSTAN-]

Sabaha karşı İpsala sınır kapısındaki gümrük ve pasaport işlemlerimizden sonra Yunanistan'a giriş yapıyoruz. Çok erken saatlerde KAVALA yakınlarında alacağımız sabah kahvaltımızın (ekstra) ardından KAVALA ’ya ulaşarak kurabiyelerinin tadına bakma imkânı buluyoruz. Ardından otobüs ile yolculuğumuzu sürdürüyor, SELANİK ’e ulaşıyor ve SELANİK ’te şehir turumuza başlıyoruz. YUNANİSTAN ’ın en önemli kiliselerinden birisi olan, AYA DİMİTRİOS KİLİSESİ, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN EVİ, SELANİK KALESİ, OSMANLI VE BİZANS ESERLERİNİ, KORDON, BEYAZ KULE, DÖNER KULE, FUAR MERKEZİ ’ni görüyoruz. Selanik turumuzun bitiminde Rehberimizin belirttiği serbest toplanma saatinde aracımızda buluşarak YUNANİSTAN ‘ın Adriyatik kıyısındaki liman kenti olan IGOUMENİTSA’ a doğru yola çıkıyoruz. Yapılacak bilet bagaj ve gümrük işlemleri sonrası işlemlerini takiben grubumuza özel ayrılmış yerlere geçiyoruz. Feribot içerisinde Havuz, Bar, Restaurant, Casino gibi birçok aktivite alanında keyifli saatler geçirebiliriz. Geceleme Feribot ’da.



3 Gün: Bari veya Birindisi Varış, Roma [-İTALYA-]

Limana varışımızdan sonra Gümrük ve Pasaport işlemlerimizin tamamlanmasından sonra otobüsümüz ile ROMA ’ya hareket ediyoruz. Görülecek yerler arasında; Hıristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen VATİKAN SAN PİETRO KATEDRALİ, ROMA ŞEHRİ’NİN SİMGELERİNDEN COLLOSSEO (ARENA), ROMA FORUMU, VİTTORİANO ZAFER ANITI, TREVİ AŞK ÇEŞMESİ (FONTANA DI TREVİ) ve İSPANYOL MERDİVENLERİ bulunmaktadır. Turumuz sonrasında ROMA ’nın keyifli kareleri sonrasında otelimize yerleşiyoruz. Geceleme ROMA ‘daki otelimizde. Akşam dileyen konuklarımızla birlikte Roma ‘nın ışıklandırılmış sokaklarında bir Roma Rüyası ‘na çıkabiliriz. Akşam turumuzda; NAVONA MEYDANI, PANTEON, COLOSSEUM, VİA DEL CORSO, PİAZZA DEL POPOLO akşam ışıkları altında göreceğimiz yerlerdir. (Ekstra isteğe bağlı aktivite.) Geceleme Roma ‘daki otelimizde.



4 Gün: Roma, Siena, Floransa [-İTALYA-]

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, FLORANSA ‘ya doğru yola çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde; SİENA TURU gerçekleştiriyoruz. SİENA; Orta Çağ ’dan kalma dar sokakları, ufak caddeleri ve Avrupa’nın en büyük meydanı olarak kabul edilen CAMPO MEYDANI ile ünlüdür. İtalya ’nın keyifli yemeklerini tatma imkanına sahip olacağınız Siena, Toscana Bölgesi’nin görülmeye değer şehirlerinden bir tanesidir. Siena turumuzu tamamlıyor ve FLORANSA ‘ya doğru yolculuğumuzu sürdürüyoruz. FLORANSA ‘ya varışımızın ardından, şehir turuna başlıyoruz. FLORANSA şehir turumuzda; DUOMO, UFFİZİ SARAYI, MİCHELANGELO MEYDANI, ÇAN KULESİ, VAFTİZHANE, SANTA CROCE MEYDANI göreceğimiz yerler arasında. Geceleme FLORANSA veya MONTECATINI bölgesindeki otelimizde.



5 Gün: Floransa, Pisa, Portofino, Genova, Milano [-İTALYA-]

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra, PİSA için yola çıkıyoruz. PİSA GEZİSİ ’nde 12. Yüzyıl’da, Batı Akdeniz’deki ticaret üstünlüğünü elinde bulunduran, Dünyaca bilinen en önemli tarihi eserlerinden biri olarak kabul edilen eğik kulesiyle ünlü yapıyı görüyoruz. Panoramik gezi sırasında PİSA KULESİ, KATEDRAL, VAFTİZHANE ile MİRACOLİ MEYDANI gezilecek yer arasında olup, dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde gönüllerince fotoğraf çektirebilirler. PİSA KULESİ ’nde bu hatıra fotoğrafını kesinlikle çektiriyor ve PİSA ’daki turumuzu tamamlıyoruz. Geleneksel fotoğraflarımız ve hatıralarımızı kaydederek PORTOFİNO ‘ya doğru yol alıyoruz. (Portofino ‘ya geçiş tekne ile ekstra) PORTOFİNO ‘da rehberimiz ile birlikte geziyor ve sonrasında daracık sokaklarında ve İtalyan mimarisinin en tatlı görüntüleri arasında kendimizi kaybediyoruz. Rengarenk evlerin çevrelediği, tüm güzelliği ile şarkılara ilham kaynağı olmuş olan PORTOFİNO, daracık sokakları rengarenk evleri, yeşil tepeleri ve turkuaz rengi Akdeniz ile görülmeye değer güzellikteki manzarasıyla bizi kendine hayran bırakacak. Kafelerinde ve hediyelik eşya dükkanlarında vaktimizi değerlendirebiliriz. Turumuzun bitiminde GENOVA ‘ya doğru yol alıyoruz. Ligurya Bölgesi ’nin merkezi olarak anılan GENOVA panoromik olarak şehir turuna çıkıyoruz. Rehber eşliğinde gerçekleştireceğimiz şehir turumuzda; CENOVA LİMAN BÖLGESİ, PİAZZA DE FERRARİ, SAN LORENZO KATEDRALİ, TORRE DELLA LANTERNA gezeceğimiz yerler arasında. GENOVA ‘dan sonra ki durağımız Moda’nın başkenti MİLANO ‘ya doğru yol alıyoruz. Konaklama MİLANO ‘daki otelimizde.



6 Gün: Milano, Como, Garda Gölü, Sirmione Kasabası, Verona, Venedik [-İTALYA-]

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, MİLANO şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Şehir turumuz esnasında İtalya ’ya özgü yapıları görüyor, DUOMO, LA SCALA MEYDANLARI ile turumuzu tamamlıyoruz. Rehberimizin vereceği serbest zamanın ardından MİLANO ‘dan ayrılıyoruz. Bir sonra ki durağımız İtalya ‘nın yüzölçümü bakımından en büyük göllerinden birisi olan GARDA GÖLÜ. İtalya'nın en büyük gölü olan GARDA GÖLÜ ‘nün İncisi SİRMİONE KASABASI ‘nın girişinde sizi, tarihi 13. yy’a dayanan SCALİGERO KALESİ karşılıyor. Begonvil çiçekleriyle kaplı binaları ve tarihi dokusu korunmuş İtalyan mimarisini seyredeceğiniz sokakları ile sakin bir Ortaçağ kasabası olan SİRMİONE ‘de masalsı bir yolculuk sizleri bekliyor olacak. Sıradaki durağımız; Ünlü İngiliz edebiyatçı Shakespeare'in eserine konu olmuş tarihteki en büyük aşk hikayesi Romeo ve Juliet'in evininde bulunduğu, Roma amfi tiyatrosundan (Coloseum) sonra İtalya’daki en büyük amfi tiyatrosuna (Arena di Verona) ev sahipliği yapan UNESCO Dünya Kültürel Mirası Listesi'ndeki Kuzey İtalya’nın romantik şehri; VERONA. Buradaki turumuz sonrasında, Kuzeydoğu İtalya'da birbirinden kanallarla ayrılmış ve köprülerle bağlanan 118 adanın üzerine kurulu, kıyı şeridi boyunca uzanan Venetian Lagoon bataklığında, Po ve Piave nehirlerinin deltaları arasındaki kanal şehri VENEDİK ‘e doğru hareket ediyoruz. VENEDİK ‘e varıyor ve şehir turumuz için vaperettolarla tarihi SAN MARCO MEYDANI ‘na geçiyoruz. MEYDAN VE SAN MARCO KATEDRALİ, DÜKLER SARAYI, BÜYÜK KANAL, RİALTO KÖPRÜSÜ rehberimiz eşliğinde görülecek yerler arasındadır. Dileyen misafirlerimiz (Ekstra isteğe bağlı aktivite.) GONDOL TURU ‘na katılabilirler. Tur bitiminde serbest zaman veriyor ve sonrasında rehberimizin belirleyeceği saatte otobüsteki yerimizi alarak otelimize doğru yol alıyoruz. Geceleme Mestre/Padova/Treviso otelimizde.



7 Gün: Venedik, Bled Gölü, Ljubljana, Novo Mesto, Zagreb [-İTALYA-> SLOVENYA-> HIRVATİSTAN-]

Sabah erken saatlerde otelimizde kahvaltımızı aldıktan sonra istikametimiz yeşilin birçok tonuna şahit olabileceğimiz büyük bölümü Alplerle kaplı olan; SLOVENYA ‘ya doğru yol alıyoruz. İlk durağımız BLED GÖLÜ ‘nde turumuza başlıyoruz. Alp Dağları'nda ortasında içerisinde küçük bir adada bulunan ve bölgedeki tek göl olma özelliğine sahip bu muhteşem doğayı keşfederken göl kenarında kurulmuş olan kasabayı da yürüyerek tanıyacağız. Eşsiz güzellikte olan BLED KALESİ ‘nde kasabanın bütün manzarasını görebileceksiniz. Vaktinizi göl kenarındaki kafelerde veya BLED ’in doğal güzelliklerini yaşayarak geçirebilirsiniz. Tur bitiminde başkent LJUBLJANA ‘a hareket ediyoruz ve şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Panoramik turumuzda; VODNİK MEYDANI, LJUBLJANA KALESİ, ST. NİKOLAJA KATEDRALİ, ZMAJSKA MOST, ESKİ MEYDAN, TARİHİ ÇEŞME ve HALK MEYDANI göreceğimiz yerlerden bazıları. Turumuzun bitiminde serbest zaman alıyor sonrasında HIRVATİSTAN ‘a ve başkent ZAGREB ‘e hareket ediyoruz. Yol üzerinde Slovenya'nın güneyinde, KRKA NEHRİ kıyısında, ülkenin orta büyüklükteki şehirlerinden. NOVO MESTO ‘yu ziyaret edeceğiz. Bu şirin kentte güzel zaman geçirip, onlarca güzel fotoğraf çekileceğiz. Buradaki minik gezimiz sonrasında ZAGREB ‘e doğru hareket ediyoruz. 19.YY Mimarisi ve Kültürel özellikleri, tarihi, doğası ile beklentilerimizin çok ötesinde olan ZAGREB ‘in aynı zamanda eğlenceli, renkli gece hayatı ile ünlüdür. Dileyen misafirlerimiz keşfe çıkabilir. Tur bitimi otelimize yerleşiyoruz. Geceleme ZAGREB ‘deki otelimizde.



8 Gün: Zagreb, Belgrad [-HIRVATİSTAN-> SIRBİSTAN-]

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra ZAGREB ‘deki turumuza başlıyoruz. ZAGREB ’in görülmesi gereken en önemli yerleri Ortaçağ özellikleri ile Yukarı Şehir (Kaptol) bölgesindedir. Büyüleyici güzellikteki ZAGREB ’de aşağı ve yukarı şehir merkezi sokaklarında yapacağımız turumuz esnasında, öncelikle ZAGREB KATEDRALİ ‘ni, DOLAC PAZARI ’ını, ZAGREB ’in sembolü ST MARK KİLİSESİ ’ni, LOTRSEAK KULESİ ’ni, ST CATHERİNE KİLİSESİ ’ni görerek turumuzu tamamlıyoruz. Dileyen misafirlerimiz TAŞ KAPI ‘da dilek dileyebilirler ve mum yakabilirler. Birçok parkı ile ünlü ZAGREB ‘de ARKEOLOJİ MÜZESİ, ULUSAL MÜZE, HÜKÜMET BİNALARI diğer göreceğimiz önemli yapılar. ZAGREB turumuz sonrasında yola çıkıyoruz. Bu kez yönümüzü SIRBİSTAN ’a çeviriyor, Bosna-Hersek kıyılarını takip ederek BELGRAD ’a ulaşıyoruz. Tito'nun övünç kaynağı olan geniş bulvarlı modern Belgrad’ı gezmeye SIRP ORTODOKS KİLİSESİ ’nin kurucusu St. Sava’ya atfedilen Katedral’i ziyaret ile başlıyoruz. Ardından panoramik tur yaparak şehir içinde Belgrad Gökdelenlerini, Hükümet Binalarını, Parlamentoyu, Nato’nun bombaladığı Genel Kurmay Başkanlığı ve Polis Merkezi’ni görüyoruz. NİKOLA PAŞİÇ MEYDANI ’nı, TERAZİYA MEYDANI ‘nı ve 1867'de Belgrad'ı terk ederken şehri teslim ettiğimiz Knez Mihajlova Anıtı’nın da yer aldığı REPUBLİCA MEYDANI ’nı gördükten sonra ÜNİVERSİTE MEYDANI ’nda aracımızdan inerek eski şehir üzerindeki turumuza başlıyoruz. Kültür ve sanat şehri olan Belgrad’ın şehir yaşantısını hissetmek ve hareketliliğine ortak olmak için KNEZ MİHAJLOVA CADDESİ ’nde alacağımız serbest zaman sonrası Kalemegdan turumuza başlıyoruz. Sırasıyla; ANAHTAR TESLİM ANITI, BALIKÇI HEYKELİ, FRANSIZ ÖZGÜRLÜK ANITI, ROMA DÖNEMİ SURLARI, KARA GEORGE ve İSTANBUL KAPILARI, DAMAT ALİ PAŞA TÜRBESİ, VİCTOR ANITI, SOKULLU MEHMET PAŞA TÜRBESİ ’ni görüyoruz.  Şarkılara, marşlara konu olan ve ülke ülke gezen Tuna Nehri’nin Sava Nehri ile güzel buluşmasına şahitlik ederken, Sava Nehri üzerine kurulu GAZELA KÖPRÜSÜ, ADA KÖPRÜSÜ, BRANKO KÖPRÜSÜ, PANÇEVO KÖPRÜSÜ’nden SAVAŞ ADASI’na kadar Belgrad’ın olağanüstü manzaraları ile bugünkü turumuzu sonlandırıyor ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama BELGRAD 'daki otelimizde. Dileyen konuklarımızla ışıklı Belgrad akşamında tekne turu yapıyoruz. (Ekstra isteğe bağlı aktivite)



9 Gün: Belgrad, Niş, Sofya, Edirne, İzmir [-SIRBİSTAN-> BULGARİSTAN-> TÜRKİYE]

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra erken saatlerde otelden ayrılarak NİŞ üzerinden SOFYA ‘ya ulaşıyoruz. SOFYA turumuza yürüyerek başlıyoruz. BANYABAŞI CAMİİ ’ni, SERDİCA ANTİK KENTİ ’nin Kalıntılarını, MİLENYUM ANITI ’nı, NEDELYA KİLİSESİ ’ni, RUSKİ KİLİSESİ ’ni, HÜKÜMET BİNALARI’nı, ÇAR OSVOBODİTEL ANITI ’nı, SOFYA ÜNİVERSİTESİ ’ni, AYASOFYA ’yı görüyor ve ALEKSANDR NEVSKİ KATEDRALİ ’ni ziyaret ediyoruz. Tur bitiminde FİLİBE yoluyla sınır kapısına ulaşıyoruz. Sınıra vardıktan sonra pasaport ve gümrük işlemlerimizin ardından Kapıkule sınır kapısından geçerek EDİRNE 'ye varıyoruz. Edirne ‘ye selam ederek yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Tüm misafirlerimizi aldığımız duraklara sırasıyla bırakarak turumuzu sonlandırıyoruz. Bir başka GENÇAYSTAR seyahatinde tekrar buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz. KENDİNİZE İYİ BAKIN…

ÖNEMLİ NOT: Sınır kapısı, feribot ve yol yoğunluğuna bağlı olarak İzmir’e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. O sebeple dönüş bileti, uçak bileti gibi planlarınızı bir sonraki güne göre yapmanızı öneriyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Otobüs ile Ulaşımlar ve Programdaki Tüm Turlar
  • İzmir’den İzmir’e Tüm Ulaşım ve Transfer Hizmetleri
  • Program’da Belirtilen Tüm Şehir Turları
  • Şehir Turları Esnasında Zorunlu Lokal Rehberlikler
  • Tüm Şehirlerde Konaklama ve Turist Vergileri
  • Oteller ’de 6 GECE Oda Kahvaltı Bazında Konaklama (+1 Gece Feribot)
  • Oteller ‘de 6 Sabah Kahvaltısı
  • İgoumenitsa ‘dan Bari & Birindisi ‘ye Feribot 1 GECE Yolculuğu Pullman Bazında (Ekonomi)
  • İtalya ‘daki Checkpoint & Şehir Vergisi & Vaperetto 
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti 
  • GENCAYSTAR Güvencesi
  • GENÇAYSTAR Otobüs içi İkramlar (Su, Çay, Kahve vs.)
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Kaptan ve Rehber Bahşişleri
  • Ekstra Olduğu Belirtilen Her Türlü Hizmet (*)
  • Gemi ‘de Pullman – Kamara Farkı
  • Schengen Vize Bedeli (Sigorta + Hizmet Dahil): 120 €
  • Yurtdışı Çıkış Fonu: 15 ₺ (Bankaya yatırılmalıdır.)
  • Seyahat İptal, Devir, Güvence Paketi: 15 €
  • (65 – 80 Yaş 30 € olarak hesaplanır.)
     
  • FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME
  • (isteğe bağlı aktivite olarak belirtilmiştir.)
  • *Tur programının seyri dışındaki tekne turu ve eğlence aktiviteleri rehber tarafından organize edilmekte olup, tur esnasında müşteri katılımıyla gerçekleşmektedir. Tüm bu hizmetler isteğe bağlı olup, zorunluluğu bulunmamaktadır.
  • Venedik Gondol Turu, Portofino Tekne ile Geçiş Ücreti, Roma Gece Turu Aktivitesi, Belgrad Tuna Tekne Turu Aktivitesi bunlardan bir kaçı.


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Otobüs Güzergahı (İzmir Dışı) (00:00)
  • Üçkuyular Meydan (16:30)
  • Üçyol Meydanı (17:00)
  • Lozan Meydanı (17:15)
  • Bayraklı Üst Geçit (17:30)
  • Ksk Anıt (17:45)
  • Ksk Yunuslar (18:00)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (18:15)
Notlar

VİZE / TUR HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER

  • Vize işlemlerini tamamen kendi takip edecek misafirler için vize desteği & evrak & yolcu listesi & araç bilgisi paylaşılmaz.
  • Alınamayan vize ücreti iade edilmez. Tur ücretinin iadesi ise tur sözleşme maddeleri ile bir bütündür.
  • Seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir. 
  • Ayrıca çok girişli Schengen vizesi olanlar ve yeşil pasaport için ekstra vize almaya gerek yoktur.
  • 1 Oda için 3. Kişi ek yatak olabilir, orijinal yatak sözü verilmemektedir.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turlarımızda çok fazla sınır kapısı geçişi olduğu için programdaki yaşanacak yoğunluk nedeniyle tur programı rehber tarafından revize edilebilmektedir.
  • İtalya bölgesi’ndeki otel kahvaltıları basit (kontinantel) olarak servis edilmektedir. Gruba ana restauranttan ayrı bir salonda sunulabilir. Acentamızın bu konuda kahvaltıyı belirtilen salonda kabul etmektedir.
  • Turun rehberi ve rehbere ait iletişim bilgisi turdan 1 gün önce SMS ile gönderilmektedir. Bunun haricinde bir bilgilendirme için aranmayacaksınız.
  • Tur otellerimiz Bölge’nin ve sınıfının iyi tesisleridir. Aynı kategori korunmak kaydı oteller değişebilir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turlarımız otobüs ile gerçekleştiği için turun çıkışı için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile acentamız turu iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda ödenen ücret ödendiği şekilde iade edilecektir.
  • GENCAYSTAR, tur programını bayram yoğunluğu, yağmur, yağış ve ön görülemeyen sebeplerle güzergâhında değişiklik yapabilir. Lütfen tur programının güncen sirküsünü 48 saat evvel acentadan edininiz.
  • Tüm yolcularımızı araca bindikleri noktaya bırakıyoruz. Ayrıca duraklama yapılmamaktadır.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür

 


İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/guney-avrupa-kuzey-balkan-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 21:02 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.