Likya & 12 Adalar Turu (Kurban Bayramı) Tur Programı

Kurban Bayramı'nda;

LiKYA & 12 Adalar
Fethiye, Kaş, Kalkan, Kekova

Gökova, Akyaka, Dalyan, İztuzu, Ölüdeniz, Saklıkent, Tlos, Kaputaj, Göcek

4*OCEAN BLUE HIGH CLASS HOTEL
YARIM PANSİYON

KURBAN BAYRAMI’NA ÖZEL 4 GÜN 3 GECE 01-04 EYLÜL 2017

Kalkış Yerleri: Tur hareket detayından inceleyebilirsiniz...
Gezilecek Yerler: Fethiye, Kaş, Kalkan, Kekova, Gökova, Akyaka, Dalyan, İztuzu, Ölüdeniz, Saklıkent, Tlos, Kaputaj ...
PROGRAM
1 Gün: Gökova, Akyaka, Dalyan, İztuzu // 01 EYLÜL 2017 – CUMA // BAYRAM 1.GÜN

Sabah Saat: 07.00’de GİRNE BULVARI (Acenta Önü), 07.15’de MAVİŞEHİR (Ege Park AVM Önü), 07.20’da BOSTANLI (İskele Önü Durakları), 07.25’de YUNUSLAR (Karşıyaka Yunuslar Önü), 07.30’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 07.45’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 08.00’da ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)’den yolcularımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yol üzerinde ekstra olarak dinlenme tesislerinde sabah kahvaltısı molası veriyoruz. Ardından yolumuza devam ediyor, Gökova ’da; Akyaka Koyu’nun eşsiz doğal güzelliğine tanık olup, Muğla mimarisinin örnekleri olan evleri görüyoruz. 1. TEKNE TURU Öğle saatlerinde Dalyan‘a ulaşıp, burada dev kaplumbağa Caretta Caretta'ların yumurtalarını bırakmalarıyla ünlü ve bize hem tatlı, hem tuzlu suda yüzme imkânı sağlayan İztuzu sahillerinde tekne turu yapıyoruz. Kaya mezarlarının asırlar öncesinden gelen mistik görüntüsüne şahit olup, kanallar arasındaki gezimizin ardından, Fethiye’ye hareket ediyoruz. Akşamüzeri otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: Ölüdeniz, Kayaköy, Saklıkent, Tlos // 02 EYLÜL 2017 – CUMARTESİ // BAYRAM 2.GÜN

Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılıp, Ölüdeniz’in eşsiz turkuaz mavisine tanık olmak üzere yola çıkıyoruz. Turkuaz rengi sahilde yüzme molası veriyoruz. Güneşin, kumun, denizin ve tatilin tadını çıkarıyoruz. Daha sonra, hayalet köy de diyebileceğimiz kimsenin yaşamadığı, bir yamaca birbirinin önünü kapatmayacak şekilde inşa edilmiş, Rumlardan kalma eski evleri görmeye Kayaköy’e gidiyoruz. Daha sonra Saklıkent’e hareket ediyoruz. Yaklaşık 17 Km uzunluğundaki bir kanyondan akan Eşen Çayı’nın bu çıkış yerini tahta iskelelerden yürüyerek gezip, Yakapark ‘ta asırlık çınarların altında çağlayan suların arasında, öğle yemeği için zaman alıyoruz. TLOS Antik Kentini görüp Fethiye merkeze dönüyoruz. Telmessos antik kentinin izlerini taşıyan bu güzel şehri tanımak ve alışveriş için serbest zaman alıyoruz. Akşamüzeri otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: Kaş, Kaputaj, Kekova, Kalkan // 03 EYLÜL 2017 – PAZAR // BAYRAM 3.GÜN

Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılıp, Kaş’a hareket ediyoruz. Alış veriş ve tur için aldığımız zamanın ardından Akdeniz’in engin maviliğini kıyı boyu seyrederek, mavi’nin en güzel tonlarıyla Kaputaj Plajı’nda mola veriyoruz. Manzarayı kameralarımızla fotoğrafladıktan sonra Kekova’ya hareket ediyoruz. 2. TEKNE TURU Üçağız’daki teknelerle turlara çıkıyor ve akvaryum gibi koyları eşliğinde turumuzu sürdürüyoruz. Turumuz esnasında göreceğimiz yerler; Batık Şehir, Korsanlar Adası, Gök Kayalar koylarını kısa molalar vererek geziyoruz. Yüzme molaları ve keyifli tekne yolculuğu sonrasında bindiğimiz noktada tekneden iniyoruz. Ardından Kalkan’a doğru yol alıyor ve şehir merkezinde serbest zaman alıyoruz. Yolculuğumuza devam ederek otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



4 Gün: 12 Adalar, Göcek, İzmir // 04 EYLÜL 2017 – PAZARTESİ // BAYRAM 4.GÜN

Sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılıp, 3. TEKNE TURU 12 Adalar Mavi yolculuğu için tekne turuna çıkıyoruz. Eşsiz renklerdeki turkuaz mavilerine tanık olarak turumuza başlıyoruz. Kızılada, Kleopatra Hamamı, Göbün Koyu, Tavşan Adası, Katrancı Adası, Yassıcılar Adası, Domuz Adası, Samanlık Koyu, Şövalye Adası ‘nın görüldüğü turumuzda tam gün tur yapıyoruz. Keyifli yüzme molaları ve mavi yolculuk sonrasında tekrar Fethiye merkeze dönüyoruz. Araçtaki yerlerimizi alarak yola çıkıyoruz. Akşam kahvesi için; kartpostal manzaralarına sahip şirin beldelerden Göcek’e ulaşıyoruz. Burada vereceğimiz molanın ardından, İzmir‘e hareket ediyoruz. Yoldaki gerekli molaların ardından ulaşıyoruz.  Bir başka GENÇAYSTAR seyahatinde tekrar buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 3 Gece Otel’de YARIM PANSİYON Konaklama
  • Otel’de Alınan Sabah Kahvaltıları (3), Akşam Yemekleri (3)
  • Havuz ve Spa Kullanımları
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti 
  • Seyahat Sigortası Güvence Paketi
  • Önemli Not: Bütün odalar Standart Oda olup, hiçbir misafire manzara garantisi verilmemektedir. Otelde müsaitlik doğrultusunda rica edilmektedir. Giriş günü check-in esnasında dağıtılan konsepte dahil olunmaktadır. Otelde dahil-hariç hizmetler o konseptte yazmaktadır. Acentamızın özel bir konsepti bulunmamaktadır. Aile odası ve Deluxe gibi oda tipleri ek ücrete  tabiidir.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı,
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • SPA ’da Kişisel Hizmetler, Konsept Harici İçkiler, İçecekler
  • Tekne Turları Paketi


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (07:00)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (07:15)
  • Bostanlı İskele Önü (07:20)
  • Ksk Yunuslar (07:25)
  • Ksk Anıt (07:30)
  • Lozan Meydanı (07:45)
  • Üçyol Meydanı (08:00)
Notlar

EKSTRA TURLAR

3 ADET TEKNE TURU KAYIT ANINDA 160 TL yerine 120,00 TL tek tek alındığında aşağıdaki fiyatlar geçerlidir.

1.TEKNE TURU : Dalyan Tekne Turu (Öğle Yemeği Dâhil)     –> 50,00 TL
2.TEKNE TURU : Kekova Tekne Turu (Öğle Yemeği Dâhil Yarım Günlük Tur)  –> 50,00 TL
3.TEKNE TURU : 12 Adalar Mavi Yolculuğu (Öğle Yemeği Dâhil Tam Gün Tur)  –> 60,00 TL

NOT: Tekne turuna katılmayan misafirlerimiz teknelerin hareket ettiği yerlerde uygun mola noktalarımızda kalacaklardır. Rehberimiz tekne turu alan konuklarımız ile birlikte devam edecektir. Belirtilen indirim acentada alınırsa geçerlidir. Tur esnasında alınırsa tek tek fiyatlar uygulanmaktadır.

 

OTELLER VE KONAKLAMA YAPILAN TESISLER HAKKINDA BILGI

4*Ocean High Class Hotel -> http://www.oceanbluehighclass.com (3 Gece)

Ocean Blue High Class Hotel Turizm’e eşine az rastlanır bir hizmet anlayışıyla siz misafirlerimize daha önce yaptıkları tatillerin tümünü unutturacak bir tatil vaadiyle yola çıktı.Eğlenceleri ile meşhur Hisarönümerkeze 100 metre,Ölüdeniz’e3km(5dk.) uzaklıkta olup aynı zamanda mükemmel bir sakinlikte kurulmuş olan otelimiz ‘’Birebir Hizmet’’ ve ‘’Tatildeki Eviniz’’ sloganlarının hakkını verecek bir tesis olarak yılın 12 ayı sizlerin hizmetindedir.

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Odaya konulan 3. Ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir.
  • Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır. 
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Turlarımızda araç seçimi katılımcı sayısına bağlı olarak değişmektedir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Tur fiyatlandırmasında yer alan koltuk ücreti 2 yetişkin ile birlikte katılım gösteren 0-6 yaş içindir.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/likya-12adalar-turu-bayram
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 19.04.2024 11:52 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.