Venedik, Floransa, Roma Turları Tur Programı

3 MUHTEŞEM ŞEHİR BİR ARADA

VENEDİK & FLORANSA & ROMA

(Pisa, Siena, Napoli, Pompei)

Vaperetto Ücretleri, Şehir giriş ücretleri (checkpoint)
Şehir vergileri fiyata dahil!

TÜRK HAVA YOLLARI KALİTESİYLE İZMİR’DEN GİDİŞ DÖNÜŞ
VENEDİK GİDİŞ VE ROMA DÖNÜŞ

Erken Rezervasyon’da Oda başı 400 Eur. İndirim fırsatı!
Her 10 koltukta 50 Eur. Fiyatlar artış gösterecektir.

Halen bazı tarihlerimiz için Erken Rezervasyon fırsatı sürüyor! Geç kalmadan yerinizi ayırtın!

(19 Mayıs Bayramı): 20-24 MAYIS 2017 4 GECE 5 GÜN Gerçekleşti.
(Şeker Bayramı): 24-28 HAZİRAN 2017 4 GECE 5 GÜN Gerçekleşti.

(Kurban Bayramı): 01-05 EYLÜL 2017 4 GECE 5 GÜN
 ERKEN REZERVASYON ARTIŞ TABLOSU
KADEME -1 -> 00-10 KOLTUK -> 299 €'DAN İTİBAREN... Bu kategori tükenmiştir.
KADEME -2 -> 11-20 KOLTUK -> 349 €'DAN İTİBAREN... Bu kategori tükenmiştir.
KADEME -3 -> 21-40 KOLTUK -> 399 €'DAN İTİBAREN...

Kalkış Yerleri: 06.20 - İzmir Adnan Menderes Hava Limanı İç Hatlar
Gezilecek Yerler: Roma, Floransa, Venedik, Siena, Napoli, Pompeli, Pisa
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Venedik

Sabah 05.30’de İzmir Adnan Menderes Havalimanı, İç hatlar terminali GENÇAYSTAR TRAVEL kontuarında buluşuyoruz. Gerekli bagaj ve check in işlemleri sonrasında, TURK HAVA YOLLARI’na ait TK2307 sefer sayılı uçağı ile 06.50 önce İstanbul’a sonra TK1871 sefer sayılı uçağı ile 11.50 Venedik’e uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Venedik’e iniyor ve bizi bekleyen aracımıza yerleşiyoruz. Daha sonra Venedik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Venedik şehir turumuzda, kanallar ve köprülerden geçerek San Marco Meydanı ve San Marco Kilisesi, Çan ve Saat Kulesi ile Rialto Kulesi ve Köprüsü’nü görerek Venedik şehir turumuzu tamamlıyoruz. Dileyen konuklarımız ile beraber (ekstra tur1) Venedik Kanalları Gondol Turu Geceleme otelimizde.



2 Gün: Venedik, (Pisa Turu), Floransa

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, yolumuz üzerindeki farklı tarzı ile ilgi çeken (ekstra tur2) Pisa Turu gerçekleştiriyoruz. Pisa Gezisi’nde 12. Yüzyıl’da, Batı Akdeniz’deki ticaret üstünlüğünü elinde bulunduran, dünyaca bilinen en önemli tarihi eserlerinden biri olarak kabul edilen eğik kulesiyle ünlü yapıyı görüyoruz. Panoramik gezi sırasında Pisa Kulesi, katedral, vaftizhane ile Miracoli Meydanı gezilecek yer arasında olup, dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde gönüllerince fotoğraf çektirebilirler. Pisa Kulesi’nde bu hatıra fotoğrafını kesinlikle çektiriyor ve Pisa’daki turumuzu tamamlıyoruz. Turumuz sonrasında Floransa’ya hareket ve Floransa şehir turunu gerçekleştiriyoruz. Floransa şehir turumuzda; Duomo, Uffizi Sarayı, Michelangelo Meydanı, Çan Kulesi, Vaftizhane, Santa Croce Meydanı göreceğimiz yerler arasında. Tur sonunda otele transfer ve geceleme otelimizde.



3 Gün: Floransa (Siena Turu), Roma

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, Roma’ya hareket ediyoruz. Yolumuz üzerinde, (ekstra tur3) Siena Turu gerçekleştiriyoruz. Siena; Orta Çağ’dan kalma dar sokakları, ufak caddeleri ve Avrupa’nın en büyük meydanı olarak kabul edilen Campo Meydanı ile ünlüdür. İtalya’nın keyifli yemeklerini tatma imkanına sahip olacağınız Siena, Toscana Bölgesi’nin görülmeye değer şehirlerinden bir tanesidir. Siena turumuzu tamamlıyor ve Roma’ya devam ediyoruz. Roma’ya varışımız sonrasında, Roma şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Turumuz esnasında göreceğimiz yerler; Vatikan San Pietro Katedrali, Collosseo (Arena), Roma Forumu, Vittoriano Zafer Anıtı, Trevi Aşk Çeşmesi ve İspanyol Merdivenleri bulunmaktadır. Turumuz sonrasında Roma’nın keyifli kareleri sonrasında, otele transfer. Geceleme otelimizde.



4 Gün: Roma (Napoli & Pompei)

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, ekstra olarak düzenlenecek , (ekstra tur4) Napoli & Pompei Turu’na katılıyoruz. İtalya’nın egzotik liman kentlerinden biri olan Napoli şehir turumuz sonrasında, Dünya’nın en ünlü arkeolojik alanlarından biri olan Pompei’yi geziyoruz. Pompei M.S. 79’da patlayan ve şehri yok eden Vezüv Yanardağı'nın eteklerinde uzanmakta olan bir kent olup, Arkeologların 1748 yılında uzun süren kazıları sonucu, şehir tüm canlılığıyla ortaya tekrar çıkarılmıştır. Pompei şehir turunda göreceğimiz yerler; Bazilika, Forum, fauna evi, restoranlar, hamamlar, ekmek fırınları yer almaktadır. Gezi bitiminde Roma’ya geri dönüyor ve otelimize yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde.



5 Gün: Roma, İzmir

Sabah kahvaltısının ardından, serbest zaman veriyoruz. Uçak saatine kadar serbest zaman. Roma Havalimanı’na transfer oluyoruz. TURK HAVA YOLLARI’na ait TK1838 sefer tarifeli 13.40 sefer ile öncelikle İstanbul’a, ardından TK2914 sefer sayılı uçak ile saat: 18.40 İzmir’e uçuyoruz. Bir başka GENÇAYSTAR organizasyonunda buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.

 

2.TUR UÇUŞ DETAYLARI

GİDİŞ DETAYLARI
TK2307 24JUN  ADBIST  0650 0755
TK1871 24JUN  ISTVCE  1150 1315

DÖNÜŞ DETAYLARI
TK1838 28JUN  FCOSAW 1340 1710
TK2914 28JUN  SAWADB 1840 1955


3.TUR UÇUŞ DETAYLARI

GİDİŞ DETAYLARI
TK2307 01SEP  ADBIST 0650 0755
TK1871 01SEP  ISTVCE 1150 1315

DÖNÜŞ DETAYLARI
TK1838 05SEP  FCOSAW 1340 1710
TK2914 05SEP  SAWADB 1840 1955

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları tur programında turun hazırlandığı gün hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve uçuş saatleri değişebilir. Lütfen turdan önce acentanızdan doğru uçuş kodlarını ve saatlerini edininiz.
Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme; Uçaklı turlarımızda Acentamız Havayolu ile grup anlaşması yaptığı için, PNR tüm grup için oluşturulmuştur. Check-In yapmak için ilgili tarihte ilgili buluşma saatinde TC Numaralarınızın bulunduğu kimlik kartı ile havayolunun Check-In kontuarından gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız ayrıca bilet çıktısı ve PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımız için paylaşılmaktadır.

 

PAKET EKSTRA TURLAR & SEÇENEKLİ TURLAR

Ekstra Tur -1 - Venedik Kanalları Gondol Turu – 25 Eur.
Ekstra Tur -2 - Pisa Turu – 60 Eur.
Ekstra Tur -3 - Siena Turu – 60 Eur.
Ekstra Tur -4 – Napoli & Pompei Turu – 95 Eur.
Not: Ekstra turlarımız 0-2 yaş ücretsiz, 3-12 yaş %50 İndirimlidir.

! 4 Adet paket Ekstra turun ofiste kayıt anında alınması kaydı ile 240 Eur yerine 50 Eur. İndirimle 190 Eur.

24-28 Haziran tarihli turumuzun kesinleşmiş otel listesi

24 – 25 Haziran Venedik – Hotel Glamour 4*
25 – 26 Haziran Montecatini – Hotel Cristallino 4*
26 – 28 Haziran Roma – Hotel Romulus 3*



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Hava Yolları ile İzmir – Venedik / Roma – İzmir Gidiş, Dönüş Ekonomi Sınıf Uçak Bileti
  • Türk Hava Yolları Tüm Uçuşlar Boyunca Yemek ve İçecek İkramları
  • Uçuş ve Liman Vergileri
  • Venedik Hava Alanı – Otel / Otel – Roma Hava Alanı Transferler
  • Türkçe Rehberli Venedik, Roma, Floransa Şehir Turları
  • Tüm Şehir Giriş Ücretleri ve Şehir Vergileri
  • Oteller’de 4 Gece Oda Kahvaltı Bazında Konaklama
  • Otellerde Alınan Sabah Kahvaltıları (4) (Continental Kahvaltı)
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri ve Ekstra Verilen Akşam Yemeği Molaları
  • Ekstra Geziler ve Eğlence Tur Programları
  • Schengen Vizesi ve Hizmet Bedeli: 120 Eur.
    (Yeşil Pasaport sahiplerine vize uygulaması yoktur.)
  • Seyahat İptal, Devir, Güvence Paketi: 15 Eur.
    (65 – 80 Yaş 30 Eur olarak hesaplanır.)
  • Yurtdışı Çıkış Fonu: 15 TL (Bankaya yatırılmalıdır.)


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • İzmir Hava Alanı (06:20)
Notlar

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • Seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir.
  • Ayrıca Schengen vizesi olanlar ve yeşil pasaport için ekstra vize almaya gerek yoktur.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • 3 Kişilik Odalar her zaman 3. Yatak her zaman orjinallerinden küçüktür. Otel müsaitliklerine göre sağlanabilmektedir. 3. Yatak açılır kapanır yatak olarak dizayn edilebilmektedir. Hiçbir suretle acenta misafire orijinal yatak garantisi vermemektedir.
  • İtalya bölgesi’ndeki otel kahvaltıları basit (kontinantel) olarak servis edilmektedir. Gruba ana restauranttan ayrı bir salonda sunulabilir. Acentamızın bu konuda kahvaltıyı belirtilen salonda kabul etmektedir.
  • Vize olduğu halde Ülke’nin gümrük memurunun veya polisinin yolcuyu Ülke ’ye kabul etmeme hakkı vardır. Bu durumda acentamızın sorumluluğu bulunmamakta olup, tur ile ilgili haklarını kaybetmiş demektir. Vize almak Ülke’ye kesin giriş hakkı vermez.
  • 2 Ülke arasında Vizesiz (Yeşil Pasaportlar için) geçiş protokolünde bir değişiklik olması halinde ilgili pasaport sahiplerinin vize alması gerekmektedir. Bu süreçlerde rezervasyonunuzun geçerliliğini acentadan kontrol edebilirsiniz.
  • Tur şehir turları panoromik olarak müze ve girişlerinin dâhil olmadığı, rehber eşliğinde yapılan tanıtım turlarıdır. Otobüs ile ulaşılamama durumunda toplu taşıma ve yaya olarak gerçekleşebilir. Kapatılan yol, cadde, meydan durumlarında acentamız sorumluluk almamaktadır.
  • Gençaystar Travel, Havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuşlarda meydana gelen değişiklikler, saat değişiklikleri ve parkur değişiklikleri önceden tahmin edilemeyeceği için 48 saat önceden lütfen uçuş planınızı teyit ediniz. Tur yeterli katılım sağlanmadığında iptali yapılabilir, ancak alınan vizelerin ücret iadesi yapılmaz.
  • Tur programı GENÇAY STAR TURİZM SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/venedik-floransa-roma-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 28.03.2024 21:27 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.