Bozcaada & Çanakkale & Troya Antik Kenti Turları Tur Programı

Bozcaada & Çanakkale & Şehitlikler
Troya Antik Kenti

Çanakkale Merkez 'de 5 Yıldızlı Konaklama Ayrıcalığı
5*PARION HOTEL


TUR HAREKET TARİHLERİ 1 GECE 2 GÜN

1.Tur: 12-13 Mart (Tamamlandı), 2.Tur: 19-20 Mart (Tamamlandı) , 3.Tur: 26-27 Mart (Tamamlandı),
4.Tur: 15-16 Nisan (Dolu), Yeni Tarih: 5.Tur: 23-24 Nisan

Bu turda Erken Rezervasyon indirimimiz bulunmaktadır. Erken Rezervasyon indirimi acenta tarafından belirlenmiş kontenjan için geçerli olup, bu kontenjan bittiğinde fiyatlarımız kademeli olarak artış gösterecektir. Erken Ödeme için herhangi bir tarih bulunmayıp sadece belirli kontenjan içindir. Erken Al, Karlı Çık!
Kalkış Yerleri: Sabah saat 05.00 ’da ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 05.15 ‘de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 05.45 ‘de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka anıt Karşısı), 05.50 ‘de KARŞIYAKA YUNUSLAR (Karşıyaka Yunuslar Karşısı Mavikule), 05.55 ‘de BOSTANLI (Bostanlı İskele Karşısı Tiyatro Önü), 06.00 ‘de MAVİŞEHİR (Egepark AVM Ön Kapısı), 06.15 ’da ACENTA (Girne Bulvarı)
Gezilecek Yerler: Çanakkale, Şehitlikler, Bozcaada, Troya Antik Kenti
PROGRAM
1 Gün: İzmir, Bozcaada, Çanakkale

Sabah saat 05.00 ’da ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 05.15 ‘de LOZAN MEYDANI (Fuar Kapısı Önü), 05.45 ‘de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka anıt Karşısı), 05.50 ‘de KARŞIYAKA YUNUSLAR (Karşıyaka Yunuslar Karşısı Mavikule), 05.55 ‘de BOSTANLI (Bostanlı İskele Karşısı Tiyatro Önü), 06.00 ‘de MAVİŞEHİR (Egepark AVM Ön Kapısı), 06.15 ’da ACENTA (Girne Bulvarı) önünden siz değerli yolcularımızı alarak hareket ediyoruz. Yol üzerinde (ekstra) kahvaltı molası verdikten sonra, yolculuğumuzu EDREMİT, AKÇAY üzerinden sürdürüyoruz. GEYİKLİ İSKELESİ ‘ne ulaşıp, feribotla BOZCAADA ’ya geçiyoruz. Yemek için alacağımız serbest zamanın ardından CENEVİZ KALESİ ’ni ziyaret ediyor, adaya özgü Hediyelik Domates Reçeli alışverişi yapıyoruz. Ardından BOZCAADA ismiyle özdeşleşen şarabı ve adanın üzümleri hakkında bilgi alabileceğimiz, aynı zamanda adaya özgür şarapların tadına bakıp alışveriş yapabileceğimiz Şarap Fabrikası’na gidiyoruz. Buradaki ziyaretimizin ardından RUM MAHALLESİ ‘nde güzel kokulu sokaklar ve evler arasında yürüyerek MERYEM ANA KİLİSESİ ’ne gidiyoruz. Ardından araçtaki yerimizi alarak alabildiğine uzanan üzüm bağlarını görerek Ayazma plajına hareket ediyoruz. Rum ’lardan kalma Kilise ve Tarihi Evleri ve Damları görüp adanın neredeyse yeni simgesi haline gelen RÜZGAR TRİBÜNLERİ (Bores-Bozcaada Rüzgar Enerji Santrali) ‘ni ziyaret ediyoruz. Adanın en batı ucundaki bu ziyaretimizin ardından turumuzu tamamlıyor ve limana dönüyoruz. Ardından feribota biniyor ve Geyikli iskelesine ulaşıyoruz. Kısa bir yolculukla ÇANAKKALE ’ye ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Otelimiz ÇANAKKALE MERKEZ ‘de en şanslı konumdaki tesislerden bir tanesi olduğu için akşam Çanakkale merkez ‘e yürüyerek çıkabiliriz.



2 Gün: Çanakkale Şehitlikler, Çanakkale Merkezi, Troya Antik Kenti, İzmir

Sabah kahvaltımızın ardından otelden ayrılarak ECEABAT ’a geçiyoruz. Binlerce Destan’ın üzerine yazıldığı bu Tarihi Yarımada’da turumuza başlıyoruz. Antik dönemin Maydosundan geçerek ÇAMBURNU KALESİ, KİLİT-BAHİR KALESİ ve NAMAZGÂH TABYASI ’nı panoramik olarak görerek SEYİT ONBAŞI ANITI ’na gidiyoruz. MECİDİYE TABYASI ziyaretimiz sonrası aracımıza geçerek Yarımada’daki turumuza devam ediyor ve Boğaz’ın çıkışına doğru ilerliyoruz. HAVUZLAR ŞEHİTLİĞİ ’ni görerek Yarımada’nın içlerine doğru yol alırken; Sahra Hastaneleri’ndeki yaralılarımızı, onların yaralarını sarmaya çalışan doktor ve hemşirelerimizi düşünürken bu vatan uğruna çekilen acıları bir kez daha şükranla yad ediyoruz. Ardından ŞAHİNDERE ŞEHİTLİĞİ (GERÇEK ŞEHİTLİK) ve ÇANAKKALE ŞEHİTLER ABİDESİ ’ni ziyaretimiz sonrasında SEDDÜL-BAHİR TABYASI ve EZİNELİ YAHYA ÇAVUŞ ANITI ’na gidiyoruz. ALÇITEPE KÖYÜ ’nde öğle yemeği için alacağımız serbest zaman sonrasında dileyen misafirlerimiz ÇANAKKELE HARP HATIRALARI MÜZESİ (Salim Amca)’yı ziyaret edebilirler. Sonrasında SARGI YERİ ve NURİ YAMUT ANITI ’na gidiyoruz. ARIBURNU ve ANZAC KOYU, 57.ALAY, CONK BAYIRI ziyaretlerimiz ile TARİHİ MİLLİ PARK ’taki turumuzu tamamlayarak feribot ile yapacağımız kısa bir deniz yolculuğu ile ÇANAKKALE ’ye varıyoruz. Ulaştığımızda şehre yürüyüşe başlıyor ve sırasıyla AYNALI ÇARŞI, KORDON, TRUVA ATI ’nı görüntüledikten sonra, efsanevi TROYA ANTİK KENTİ ’ne gidiyoruz. Paris ile Helen’in aşkından, kentin direnişine ve yaşam mücadelesine şahitlik ediyor, heyecanla o zamanı yaşıyoruz. UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki geçmişten günümüze olan hikayesini dinledikten sonra ÇANAKKALE ’e veda ediyoruz. Kısa molalar vererek akşam geç saatler İZMİR ‘e ulaşıyoruz. Bir başka GENÇAYSTAR TRAVEL seyahatinde tekrar buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Belgeli Araçlar ile Tüm Ulaşımlar ve Çevre Gezileri
  • 1 Gece Hotel ’de Yarım Pansiyon Konsept Konaklama
  • Otel’de Alınan Sabah Kahvaltısı (1) ve Akşam Yemeği (1)
  • Şehitlik Feribot Geçiş Ücretleri
  • GENÇAYSTAR Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • GENÇAYSTAR Güvencesi
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş Üzeri +30 TL Fark Öder.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • Duraklama ve Molalarda Alınan Yiyecek, İçecekler
  • Bozcaada Feribot Ücreti
  • Bozcaada Minibüs Ücreti /gerektiğinde.
  • Star İptal Güvence Paketi


Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
  • Üçyol Meydanı (05:00)
  • Lozan Meydanı (05:15)
  • Ksk Anıt (05:45)
  • Mavişehir Mavibahçe AVM Önü (06:00)
  • Girne Bulvarı Acenta Önü (06:15)
Notlar

OTEL HAKKINDA BİLGİ

  • Çanakkale Merkez, 5*Parion Hotel -> http://www.parionhotel.com/ (1 Gece)
  • Otel Hakkında Önemli Not: Otel’deki odalarımız Standart Oda olup, Aile ve diğer oda tipleri otelden müsaitlik alınarak sağlanmaktadır. Hiçbir müşterimize deniz manzara konusunda söz verilmemektedir. Tamamen otelin müsaitliği konusunda belirlenmektedir.

 

TUR HAKKINDA NOTLAR / BİLGİLENDİRME

  • Odaya konulan 3. ve 4. Yatak için Orjinal yatak sözü verilmemektedir. Otelin müsaitliği dahilinde rica edilmektedir. Odaların tamamı Standart olup farklı oda talepleri için fiyat farkı olmaktadır.
  • Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
  • (*) Adalarda özel gün ve dönemlerde bazı istikametlerde tur otobüsünün ilerlemesi ve turu planlanan sürede yapamaması durumunda minibüs ile turlarımız tamamlanmaktadır. Bu ücret yolcular tarafından ödenmektedir.
  • Feribot saatlerindeki değişiklikler ve yoğunluk sebebiyle program rehber yetkisiyle değiştirilebilir.
  • Turlarımızda, araç seçimi katılımcı sayısına göre belirlenmektedir. Turizm paketli 17-27-31-46 Kişilik araçlar tercih edilmektedir.
  • Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile 1 Çocuk için geçerlidir.
  • Tur programı GENÇAY STAR SEYAHAT ACENTASI kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

İptal Şartları
https://gencaystar.com.tr/canakkale-bozcaada-turlari
Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Girne Bulvarı No:92/A-B Karşıyaka
08504412525


Bu çıktı 29.03.2024 11:42 tarihinde verilmiştir. Anıl Gençay Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.