Fransa Vize Bilgileri / Vize detaylarını görüntülemek istediğiniz ülkeyi seçiniz.

Acentemiz Hakkında

Acentamız 26 yıldır kendi operasyonları için hizmet veren A Grubu seyahat acentasıdır.

YARDIMCI OLALIM

Aradığınız tatili bulamadınız mı? Bizi arayın veya aranma talebi bırakın yardımcı olalım

08504412525
Biz Sizi Ayaralım

Fransa Vize Bilgileri

Vize Bilgileri

İşverenler için Vize Başvurusu

• Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
• Son 3 aylık işletilmiş ve işlenme tarihi 5 günden eski olmaması kaydıyla Banka hesabı ıslak imzalı, kaşeli veya orijinal banka hesap cüzdanı (fotokopi kabul edilmiyor)
4A barkodlu sigorta hizmet dökümü (E-devlete giriş yaptıktan sonra arama butonuna “SGK Tescil ve Hizmet belgesi” olarak aratınca barkodlu/barkosuz seçeneğine ulaşılabilir.)
• Gayri menkul tapu fotokopisi
• Yeni tarihli orijinal faaliyet belgesi (Son 3 ay içerisinde alınmış)
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Son tarihli vergi levhasının aslı (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
• Şirket imza sirküleri (imza sirkülerinin tarihi geçmemiş olacak ve çıkarılma tarihi ve geçerlilik süresi sirküde belirtilmesi gerekmektedir.)
• Uluslararası sağlık sigortası (Acentamızca temin edilmektedir.)
• Tam Vukuatlı Nüfus örneği (Adres bilgisi bulunmalı, nüfus dairesinden alınacak.)

Bordrolu Çalışanlar İçin Vize Başvurusu

• İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
• Şirketin imza sirküleri (imza sirkülerinin tarihi geçmemiş olacak ve çıkarılma tarihi ve geçerlilik süresi sirküde belirtilmesi gerekmektedir.)
• Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
• Şirketin imza sirküleri (imza sirkülerinin tarihi geçmemiş olacak ve çıkarılma tarihi ve geçerlilik süresi sirküde belirtilmesi gerekmektedir.)
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Sigorta işe giriş bildirgesi, Uluslararası sağlık sigortası (İşe giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski, eski işe giriş bildirgesi ile beraber)
• 4A sigorta hizmet dökümü
• Son üç aylık bordro
• Son 3 aylık işletilmiş ve işlenme tarihi 5 günden eski olmaması kaydıyla Banka hesabı ıslak imzalı, kaşeli veya orijinal banka hesap cüzdanı (fotokopi kabul edilmiyor)
• Gayri menkul tapu fotokopisi
• Tam Vukuatlı Nüfus örneği (Adres bilgisi bulunmalı, nüfus dairesinden alınacak.)
• Uluslararası sağlık sigortası (Acentamızca temin edilmektedir.)

Ev Hanımları İçin Vize Başvurusu

• Konsolosluğa hitaben dilekçe
• Gayrimenkul tapu fotokopisi, Uluslararası sağlık sigortası
• Son 3 aylık işletilmiş ve işlenme tarihi 5 günden eski olmaması kaydıyla Banka hesabı ıslak imzalı, kaşeli veya orijinal banka hesap cüzdanı (fotokopi kabul edilmiyor)
• Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
• Tam Vukuatlı Nüfus örneği (Adres bilgisi bulunmalı, nüfus dairesinden alınacak.)
• Uluslararası sağlık sigortası (Acentamızca temin edilmektedir.)

Öğrenciler İçin Vize Başvurusu

• Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
• Öğrenci belgesi
• Tam Vukuatlı Nüfus örneği (Adres bilgisi bulunmalı, nüfus dairesinden alınacak.)
• Uluslararası sağlık sigortası (Acentamızca temin edilmektedir.)

Emekliler İçin Vize Başvurusu

• Konsolosluğa hitaben dilekçe
• Emekli cüzdanı fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Son 3 aylık işletilmiş ve işlenme tarihi 5 günden eski olmaması kaydıyla Banka hesabı ıslak imzalı, kaşeli veya orijinal banka hesap cüzdanı (fotokopi kabul edilmiyor)
• Tam Vukuatlı Nüfus örneği (Adres bilgisi bulunmalı, nüfus dairesinden alınacak.)
• Uluslararası sağlık sigortası (Acentamızca temin edilmektedir.)

ÖNEMLİ NOTLAR + Ayrıca Yukarıdaki Bilgilere İlave Olarak

Yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf+ N.cüzdanı fotokopisi
 Tur hareket tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
 Tüm misafirlerimiz parmak izi vermek için vize başvuru merkezinde randevu gününde hazır bulunacaklardır.Konsolosluk vize evraklarını inceledikten sonra ayrıca görüşme çıkabilir.Görüşme günü yine randevu alınarak gerçekleştirilmektedir.
 Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır. (37.madde ve son sayfa iki imza) Ev adresi, cep telefonu, mail adresini A4 kağıtta evrak listesinin içerisine konulmasını rica ederiz.
 Eşler birbirine sponsor olduklarında mutlaka evlilik cüzdanı fotokopisi konulmalıdır.
 Banka hesap cüzdanı f.kopisi son 3 aylık h.hareketini gösteren ve hesabında en az 5-6 bin lira bakiye olan hesap olmalıdır.
 Ankara’dan yapılan tüm başvurularda TAM TEKMİL VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ ve bu belgenin Fransızca veya İngilizce tercümesi istenilmekte olup, buna ilaveten; alınan bu tercümede yeminli tercümanın damgasının bulunması gerekmektedir.(yani yeminli tercüme ofislerinde çevirisinin yapılması gerekmektedir.) Aynı işlemler; muvaffakatname belgesi içinde geçerli olacaktır.
 Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
 Pasaportunuz Yenilenmiş Ve Eski Pasaportunuzda İlgili Konsolosluğa Ait Vize Mevcut İse Eski Pasaportunuzu Da Belgeler İle Birlikte Vermeniz Yararlı Olacaktır.
 Münferit Vize, başvuru gününden en az 2-5 iş günü sonra geri döner.
 Vize Alımı Konusunda Şirketimizin Hiçbir Sorumluluğu Yoktur. Seyahat Acentesi Müşteri Ve Konsolosluk Arasında Sadece Aracıdır.
 Schengen ülkeleri için vize başvurusu yaparken 22 Eylül 2014 sonrası parmak izi vermemiş olan her misafir aracı kuruma şahsen gelerek parmak izi vermek zorundadır.