Dubai Vize Bilgileri / Vize detaylarını görüntülemek istediğiniz ülkeyi seçiniz.

Acentemiz Hakkında

Acentamız 26 yıldır kendi operasyonları için hizmet veren A Grubu seyahat acentasıdır.

YARDIMCI OLALIM

Aradığınız tatili bulamadınız mı? Bizi arayın veya aranma talebi bırakın yardımcı olalım

08504412525
Biz Sizi Ayaralım

Dubai Vize Bilgileri

Vize Bilgileri

TÜM EVRAKLAR YUKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTE VE JPG FORMATINDA OLMALIDIR.

Vize Başvurusu

Vize başvuru formu
Renkli pasaport fotokopisi (resimli sayfa hemen yanındaki meslek bilgisinin olduğu sayfa, resimli sayfanın arkasındaki pasaportun ilk verildiği tarihi gösteren sayfa ,geçerlilik süresini gösteren sayfa min. 6 aylık olması gerekir ve son olarak kimlik bilgilerini belirten sayfa)
Yeni tip pasaportlarda sadece resimli sayfanın fotokopisi alınması yeterlidir.
Yeni pasaportlarda anne – baba ismi yazmadığı için mutlaka ayrı bir kağıda yazılıp verilmelidir.Yada kimlik fotokopisi mutlaka verilmelidir.
1 adet arka fonu beyaz fotoğraf (4,3 * 5,5)
Son aya ait ev veya cep telefonu faturası (elektrik-su veya diğerleri olmaz!)
Bebek ve Çocuk yolcularınız eğer ebeveyn pasaportunda gözüküyorsa Vize ücretsizdir. Eğer ayrı pasaportları varsa vize ücretlidir.
Aile büyükleri yada eşi ile seyahat etmeyen bayanlardan (23 yaş altı) erkeklerden (23 yaş ve altı) iki vize parası alınmakta olup MUHAKKAK anne veya babasının pasaport kopyaları istenecektir.
Normal Vize alımı minimum 4 – 5 iş günüdür. (Yoğun zamanlarda gün sayısı artabilir - UAE resmi hafta sonu tatili Cuma-Cumartesi günleridir, bu günlere dikkat edilmesi önemlidir).